Cekam ja nesto drugo.. ali nije za javnost..fcsforever je napisao/la:ZeljoSampioneGo je napisao/la:Prolazite sigurno.. ali u k....[/quok
ok fk ajvar...sad bjezi i cekaj bagere da pocnu mercedes arenu praviti
![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ZeljoSampioneGo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kralj price
Koldzo je danas u Gorazdu, dzaba cekas...
Danas samo pametno odigrati, pokusavati sto vise izvan 16 metara.....
Sreca pa je Ojler mlad umro...
- ZeljoSampioneGo
- Kontakt:
Jbt Joe cole.. pa vi u zivotu niste pametno odigrali.. nikad ..MrWhite je napisao/la:Koldzo je danas u Gorazdu, dzaba cekas...
Kralj price
Daj ba decko nemoj biti dosadan. Nije ti ovo chat, ili slicno tome, pa da moras na nasoj temi pisati svaki drugi post.
Ok shvatili smo tvoju mentalnu limitiranost, i sada te fino molim, fokusiraj se na svoj klub, popusti malo fk. Sarajevo, i sviju nas.
Ok shvatili smo tvoju mentalnu limitiranost, i sada te fino molim, fokusiraj se na svoj klub, popusti malo fk. Sarajevo, i sviju nas.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Sanjao sam 0:1 u 17. minuti i to nesto nije radio TV prenos pa se gledalo na livescore
Usput, na infu mi vec nekoloiko dana kad hocu da se ulogujem, izbacuje "The specified username is currently inactive. If you have problems activating your account, please contact a board administrator."
Jesam li banovan il sta?

Usput, na infu mi vec nekoloiko dana kad hocu da se ulogujem, izbacuje "The specified username is currently inactive. If you have problems activating your account, please contact a board administrator."
Jesam li banovan il sta?
AdiFKS je napisao/la:Daj ba decko nemoj biti dosadan. Nije ti ovo chat, ili slicno tome, pa da moras na nasoj temi pisati svaki drugi post.
Valjda i Aco na ovu našu temu,nekad naleti.

- ZeljoSampioneGo
- Kontakt:
Samo da vidite kako ovi vasi mogu na nasoj temi biti dosadni.. a Aco slobodno naleti.. nije problem ja komentarisema on nek radi sta hoce..amypitar je napisao/la:AdiFKS je napisao/la:Daj ba decko nemoj biti dosadan. Nije ti ovo chat, ili slicno tome, pa da moras na nasoj temi pisati svaki drugi post.
Valjda i Aco na ovu našu temu,nekad naleti.
Kralj price
Nisi banovan, nego su prije par dana svi nikovi 'zaledjeni', i sada te mora neko od poznanika koji je stalni clan, ili ko licno zna momke sa infa, preporuciti da bi te opet aktivirali.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
Komšije imal prijenosa???
Pa nece naletiti aco kao niko drugi, jer ovdje vlada tiranija jbg pomiri se s time.Ljudi diskutovali i realno pricali na njihovoj temi i eto iz hira (sto su ljuti nakon ispadanja i bann popiju) ovdje ih ima nekoliko danima provociraju nisko udaraju (da ne govorim sta) i niko nista.
- ZeljoSampioneGo
- Kontakt:
I to nam Amar sredio .. crknite..pao je napisao/la:Pa nece naletiti aco kao niko drugi, jer ovdje vlada tiranija jbg pomiri se s time.Ljudi diskutovali i realno pricali na njihovoj temi i eto iz hira (sto su ljuti nakon ispadanja i bann popiju) ovdje ih ima nekoliko danima provociraju nisko udaraju (da ne govorim sta) i niko nista.
Kralj price
Jos malo
Ignor ove klonove, niste mi jasni vi koji mu odgovarate samo ga vise lozite da pise gluposti.

Ignor ove klonove, niste mi jasni vi koji mu odgovarate samo ga vise lozite da pise gluposti.
Ti si opet šampion !
- franklampard8
- Kontakt:
pao je napisao/la:Pa nece naletiti aco kao niko drugi, jer ovdje vlada tiranija jbg pomiri se s time.Ljudi diskutovali i realno pricali na njihovoj temi i eto iz hira (sto su ljuti nakon ispadanja i bann popiju) ovdje ih ima nekoliko danima provociraju nisko udaraju (da ne govorim sta) i niko nista.
Znam nisam od jucer ovde.
Kad pogledas njihovih preko 10 hiljda postova ,a nasih jedva presko 5 milja.Onda ti je jasno koliko su ovde navijaci Sarajeva prisutni.

Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 24 jul 2014, 12:18, ukupno mijenjano 1 put.
Desice se. Dace Bog.franklampard8 je napisao/la:Moglo bi se desiti da ostanemo jedini BH klub u evropi
Jesil ti prebolovo kompleksitis ako nisi javi jer ima lijek u Skoplju kod Krsteva.ZeljoSampioneGo je napisao/la:Iskreno volio bih da prodjete.. ali nema sanse realno svi nasi klubovi su **** ali sto ste vi karinanana to nije niko..
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
- franklampard8
- Kontakt:
nuerta je napisao/la:Desice se. Dace Bog.franklampard8 je napisao/la:Moglo bi se desiti da ostanemo jedini BH klub u evropi

1946
Sretan Krstev dan momce makedonce.ZeljoSampioneGo je napisao/la:Jbt Joe cole.. pa vi u zivotu niste pametno odigrali.. nikad ..MrWhite je napisao/la:Koldzo je danas u Gorazdu, dzaba cekas...
Svi smo ukinuti zbog lipicanera ko što je ovaj željogio.nuerta je napisao/la:Sanjao sam 0:1 u 17. minuti i to nesto nije radio TV prenos pa se gledalo na livescore![]()
Jesam li banovan il sta?
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
necu da vam pozelim srecu jer mislim da i bez srece ste mnogo bolja ekipa i da ce te ovo hladno proci 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.