FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
malo su oni popustili, a i nasi odjednom znaju igrati, manjak motivacije je bio, mislim, volio bi da su nas nakantali, ali eto, sad ce nam di maria doci
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nevjerovatna izjava za osobu koja je u samom vrhu klubasombrero je napisao/la: bitno je da to nisu Katalonci, nego tamo neki Amerikanci... općina Centar je važnija od 10 drugih i tako to

Sad je gotovo pa sigurno da neće još dugo izdržati Pacov i kompanija iz uprave. Mora ovo pući jednom.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Kakav ublehasmessilla je napisao/la:Rakitic

- Donnie Darko
- Kontakt:
Nešto sad ko igraju kad je Real sa 50% spustio na 15%
I opet ne mogu.

Treba biti pravi fudbalski znalac da bi se doslo do odgovora gdje je i sta je u vas krenulo po zlu? Ja se ne mogu oteti dojmu da su svi u klubu zakazali oko dovodjenja zamjene za Xavia i Inieste. Ne kuzim kako vam je promakao Pogba?Vidal? Da ne kazem kako mi nije jasno da i sad ganjaju tu napadacku opciju a jedan Dele Ali,Eriksen,Ozil bi vam dosao kao narucen. Samo naglas razmisljam.
Max Allegri
Rakitić je sramotan 

jel kasno da se vratim u Bilbao

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Liverpool je jutros trazio pare + Rakitica a nakon ove tekme ce prodati Coutinha za iste pare ali bez Rakitica.
ser del barça es el millor que hi ha !
- Donnie Darko
- Kontakt:
Natrpali su ekipu prosječnim igračima i odjednom ekipa izgleda prosječno.Mig_Mig je napisao/la:Treba biti pravi fudbalski znalac da bi se doslo do odgovora gdje je i sta je u vas krenulo po zlu? Ja se ne mogu oteti dojmu da su svi u klubu zakazali oko dovodjenja zamjene za Xavia i Inieste. Ne kuzim kako vam je promakao Pogba?Vidal? Da ne kazem kako mi nije jasno da i sad ganjaju tu napadacku opciju a jedan Dele Ali,Eriksen,Ozil bi vam dosao kao narucen. Samo naglas razmisljam.
Šokantan razvoj događaja.
Pa promasena transfer politika. Dovoljno je pogledati zadnje 3 godine nasa pojacanja i recimo pojacanja Rejala. Tu sva prica prestaje- naravno da ce trpiti rezultati, pa ne moze Messi sam igrati, a Iniesti je skoro 35 godina.Mig_Mig je napisao/la:Treba biti pravi fudbalski znalac da bi se doslo do odgovora gdje je i sta je u vas krenulo po zlu? Ja se ne mogu oteti dojmu da su svi u klubu zakazali oko dovodjenja zamjene za Xavia i Inieste. Ne kuzim kako vam je promakao Pogba?Vidal? Da ne kazem kako mi nije jasno da i sad ganjaju tu napadacku opciju a jedan Dele Ali,Eriksen,Ozil bi vam dosao kao narucen. Samo naglas razmisljam.
Ovo je kriva uprava i niko vise i to je svima jasno. Nema tog trenera koji bi mogao poboljsati igru sa ovim igracima tj ovom sredinom.
Ja sam iskreno ocekivao potpuno razbijanje od Rejala, nekih bar 4 komada, da pacov spakuje kofere, ali nista od toga nazalost.
27.10.2020
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Valverdea mi je najviše i žao. Lik ulazi u sezonu sa slabijim timom nego prošle sezone što smo imali. I to igra dva Clasica odmah na početku. Gubi oba. Uprava nije sposobna da mu dovede kvalitetna pojačanja. Još ako nastave se ovakvi rezultati njega će nogirati da bi spasili sebi guzicu. Nevjerovatme stvari.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Barcu je godinama krasio brz,okomit fudbal i nevjerovatno talentovani i brzi igraci.Sve to je danas strano ovom timu.
Messi sa trancikom i ultra midget korakom je i danas najbrzi igrac kluba .Maloprije Suarez trci 3 koraka ispred Varanea , lik ga prestize kao da u mjestu stoji.Nevjerovatno koliko mocniju ekipu ima Real .
Nazalost problem se rijesti ne moze u skorijoj buducnosti.
Messi sa trancikom i ultra midget korakom je i danas najbrzi igrac kluba .Maloprije Suarez trci 3 koraka ispred Varanea , lik ga prestize kao da u mjestu stoji.Nevjerovatno koliko mocniju ekipu ima Real .
Naravno da ne moze. Potrebna su bar 2 ljeta da se smijeni uprava, i raspusti ovaj skart. I onda dovedu normalni igraci. Tesko je da se to sve napravi za godinu dana. Jer ovo je kontinuirano los rad, zadnje 3 godine su upitanju.JoeBleck je napisao/la:Barcu je godinama krasio brz,okomit fudbal i nevjerovatno talentovani i brzi igraci.Sve to je danas strano ovom timu.
27.10.2020
- BoixosNois1899
- Kontakt:

Djeca nam se smiju
Zadnja izmjena: BoixosNois1899, dana/u 17 avg 2017, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Tužno je gledati Mesija u jednom ovakvom timu...
A naravno neću zaboraviti ni Umtitija....svaka mu čast kako taj dečko igra

Ekipa se mora podmladiti. Ovo je sve presporo i prestaro. Mbape, Dembele, Coutinho bi unaprijedili Barcelonu. Mislim da nema sporije ekipe na svijetu.
Dati Rakitica i pare za Coutinha. Gomesa i pare za Mbapea. Rafinhu i pare za Dembelea. Riješiti se ovih polovnjaka i dovesti prava pojačanja. Suarez je očajan. Naredne sezone ga šutnuti.
Dati Rakitica i pare za Coutinha. Gomesa i pare za Mbapea. Rafinhu i pare za Dembelea. Riješiti se ovih polovnjaka i dovesti prava pojačanja. Suarez je očajan. Naredne sezone ga šutnuti.
Pa od citavog tima ostati trebaju samo: Messi, Pique, Umtiti, Suarez i mozda Busquets ( ali mu dovesti itekako dobru zamjenu tipa Weigl da se uozbilji) Ostalo je sve zrelo za prodati. Semeda necu racunati jer je tek dosao.parangal je napisao/la:Tužno je gledati Mesija u jednom ovakvom timu...
27.10.2020
Hebo te Busquets.....da li ste vi normalni? Imate li vi oči uopšte? Čuj Busquets.....da ne kažem i ovaj baba Šakirin hebačleorey je napisao/la:Pa od citavog tima ostati trebaju samo: Messi, Pique, Umtiti, Suarez i mozda Busquets ( ali mu dovesti itekako dobru zamjenu tipa Weigl da se uozbilji) Ostalo je sve zrelo za prodati. Semeda necu racunati jer je tek dosao.parangal je napisao/la:Tužno je gledati Mesija u jednom ovakvom timu...

- branimir85
- Kontakt:
dobro smo i prošli 

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.