Zadnjih pola sata, ovo boldirano.exbabilon je napisao/la:Lijepa fudbalska predstava...Naši odigrali lepršavo, konkretno, a što je najvažnije efikasno. GOŠK nije ponudio mnogo, tačnije naši im nisu dali da ponude. Svi do posljednjeg su odigrali na nivou, baš kako treba. Da ne analiziram svakog igrača pojedinačno dovoljno je samo reći da je Svraka nastavio sa odličnim partijama, a ostali da su bili negdje oko svog prosjeka. Žao mi je što su Selimović i Stanić fasovali povrede, Selimović jer imamo problema na toj poziciji, a Stanić jer mu je ova utakmica bila najbolja u ovoj sezoni. U ovakvoj sezoni kakvu nam pružaju igrači, pojedinci su umislili da su važniji od kluba, izdigli su se iznad svega i uskratili podršku "voljenom" klubu. Šta god da je razlog, ne ide mi u glavu, jer ako smo bili uz igrače koji su nam donijeli više štete nego koristi, red je da i ove zlatne momke podržimo i damo im dodatni impuls. Sve u svemu, bez ovog o "navijačima" : O YEAAAAA !
Patrick danas najbolji. Bekrić puno bolji na svojoj poziciji (drugo poluvrijeme) nego na krilu. Stana odličan, a kod drugog gola Bogi mu dao loptu poput Kake iz najboljih dana.
Ostali standardno.
Kako je ovaj Gošk uzeo pitare, nije mi jasno.
Raje oko 4 milje.