Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Celtic - Salzburg VIŠE Zbroj kornera [10,5] 1,75
Salzburg je među vodećim momčadima u El-u po broju udaraca ,samim time su pri vrhu u broju kornera,dok s druge strane Škoti će svoju priliku tražiti preko prekida s obzirom da je Salzburg tehnički jači. Ovo bi trebalo proći jer sve Britanske ekipe dosta često u svojim susretima u Europi rade dosta kornera pogotovo doma,bar po mom iskustvu.
Slovan B. - Y.Boys MANJE Zbroj kornera [10,5] 1,90
Iako nemam običaj igranja manje kornera ovo mi je zapelo za oko jer Slovan je na prosjeku od 2,5 kornera,a Young Boys na 4 ,gledajući statistiku i prijašnje utakmice utakmica ne bi trebala obilovati kornerima.
Caja Laboral - Olympiakos 1 [+4,5] 1,85
Olympiakos je na skoru 6:0 i gotovu je sigurno da će na kraju završiti na prvom mjestu , ove sezone su u gostima vrlo tjesno slavili 3,4,5 razlike redom protiv Valencie,Neptunasa i Zvezde,dok Caja je na skoru 2:4 i ovo im je vrlo važan susret kojim bi napravili veliki korak prema TOP 16.Grci su i dalje bez Printezisa i Lojeskog i mislim da je došlo vrijeme da im se napalati igranje sa suženim rosterom ,jer gledano igrački po imenima Caja ima zaista respektabilnu ekipu.
Salzburg je među vodećim momčadima u El-u po broju udaraca ,samim time su pri vrhu u broju kornera,dok s druge strane Škoti će svoju priliku tražiti preko prekida s obzirom da je Salzburg tehnički jači. Ovo bi trebalo proći jer sve Britanske ekipe dosta često u svojim susretima u Europi rade dosta kornera pogotovo doma,bar po mom iskustvu.
Slovan B. - Y.Boys MANJE Zbroj kornera [10,5] 1,90
Iako nemam običaj igranja manje kornera ovo mi je zapelo za oko jer Slovan je na prosjeku od 2,5 kornera,a Young Boys na 4 ,gledajući statistiku i prijašnje utakmice utakmica ne bi trebala obilovati kornerima.
Caja Laboral - Olympiakos 1 [+4,5] 1,85
Olympiakos je na skoru 6:0 i gotovu je sigurno da će na kraju završiti na prvom mjestu , ove sezone su u gostima vrlo tjesno slavili 3,4,5 razlike redom protiv Valencie,Neptunasa i Zvezde,dok Caja je na skoru 2:4 i ovo im je vrlo važan susret kojim bi napravili veliki korak prema TOP 16.Grci su i dalje bez Printezisa i Lojeskog i mislim da je došlo vrijeme da im se napalati igranje sa suženim rosterom ,jer gledano igrački po imenima Caja ima zaista respektabilnu ekipu.
Radošević 8,5 UNDER 1,75
Teško će on preko Vasqueza do 9 poena. U prvom meču protiv Unicaje je ubacio samo 2 poena.
Teško će on preko Vasqueza do 9 poena. U prvom meču protiv Unicaje je ubacio samo 2 poena.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
za danas ovako
double
sparta-napoli oba daju 1.60
slovan-y.boys slovan daje gol 1.60
2.56
single 1
fiorentina daje u 1.pol. 2.05
single 2
sparta-napoli oba daju i 3+ 2.05
double
sparta-napoli oba daju 1.60
slovan-y.boys slovan daje gol 1.60
2.56
single 1
fiorentina daje u 1.pol. 2.05
single 2
sparta-napoli oba daju i 3+ 2.05
St.Etienne-Karabakh-1
Sparta-Napoli-ps1
Trabzon-Metalis-1
Totehnam-Partizan-h1
5,70
Laboral-Olympiakos-x2
Marjanovic(+12,5+)-2
Alba-Unicaja(-151,5+)-2
Fenerbahce-Turow(+15,5)-h1
9,67
Sparta-Napoli-ps1
Trabzon-Metalis-1
Totehnam-Partizan-h1
5,70
Laboral-Olympiakos-x2
Marjanovic(+12,5+)-2
Alba-Unicaja(-151,5+)-2
Fenerbahce-Turow(+15,5)-h1
9,67
Karlskrona-Almtuna 1.tr. 2 3.40
mislim da bi moglo biti iznenađenje da gosti dobiju prvu trećinu
C.Zvezda-Neptunas 1.pol. 2 4.15
Zvezda svoje domaće utakmice u EL "namješta" na manje koševa, možda se večeras otvori ali mislim da će gosti tricama torpedirati zvezdin brod u 1.pol. a moguće da slave i na kraju
Zvezda svoje domaće utakmice u EL "namješta" na manje koševa, možda se večeras otvori ali mislim da će gosti tricama torpedirati zvezdin brod u 1.pol. a moguće da slave i na kraju
Smit + na 12.5, uzima dosta suteva bas nije moguce kao u proslom kolu da gadja 0/7 za 3..
Real - Uniks 153.5 + Nije mi jasna granica, kapiram da su uzeli zbog meča u Rusiji, ali trebalo bi to da ide preko 160 poena. Uniksu još fali teškaš Sokolov, a Realu Kampaco, dok Rudi možda i zaigra, tako da očekujem bržu utakmicu nego u Kazanju, samim tim i efikasniju.
Sretno
Real - Uniks 153.5 + Nije mi jasna granica, kapiram da su uzeli zbog meča u Rusiji, ali trebalo bi to da ide preko 160 poena. Uniksu još fali teškaš Sokolov, a Realu Kampaco, dok Rudi možda i zaigra, tako da očekujem bržu utakmicu nego u Kazanju, samim tim i efikasniju.
Sretno

1946
shakalll je napisao/la: Real - Uniks 153.5 + Nije mi jasna granica, kapiram da su uzeli zbog meča u Rusiji, ali trebalo bi to da ide preko 160 poena. Uniksu još fali teškaš Sokolov, a Realu Kampaco, dok Rudi možda i zaigra, tako da očekujem bržu utakmicu nego u Kazanju, samim tim i efikasniju.

slažem se da ovdje ide over ovih smješnih 153.5, ja sam igrao over 156.5 po 1.90 i mislim da Unics ide over 72.5 po 1.90
Ovdje probati 1.poluvrijem na Unics 5.65 kao i pk 2/1 5.25
Re: Odg: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ja sam igraozgmiky je napisao/la:Karlskrona-Almtuna 1.tr. 2 3.40
zvezda-neptunas (+11,5) h2 pa sta bude! Sretno!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
U Beogradu ide under 160 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Slazem se Miki za over Unicsazgmiky je napisao/la:shakalll je napisao/la: Real - Uniks 153.5 + Nije mi jasna granica, kapiram da su uzeli zbog meča u Rusiji, ali trebalo bi to da ide preko 160 poena. Uniksu još fali teškaš Sokolov, a Realu Kampaco, dok Rudi možda i zaigra, tako da očekujem bržu utakmicu nego u Kazanju, samim tim i efikasniju.![]()
slažem se da ovdje ide over ovih smješnih 153.5, ja sam igrao over 156.5 po 1.90 i mislim da Unics ide over 72.5 po 1.90
Ovdje probati 1.poluvrijem na Unics 5.65 kao i pk 2/1 5.25

1946
Turow manje od 74.5
Sad sam cuo da im ne igra glavni igrac, a i da igra, tesko bi dali u Turskoj ovoliko poena. Pozurite
Sad sam cuo da im ne igra glavni igrac, a i da igra, tesko bi dali u Turskoj ovoliko poena. Pozurite

zvezdo zvezdo prozirna si lizgmiky je napisao/la:Karlskrona-Almtuna 1.tr. 2 3.40 1-0
C.Zvezda-Neptunas 1.pol. 2 4.15 35-37![]()

Wolfsburg-Everton 0:1 HT
nijemci u LP 0-3 od engleza, prvo u uto izgubili Schalke 0-5, Bayern 3-2, pa u sri BVB 2-0, znači na redu je golijada pa probati na live preokret vukova i 3+ 4+ mogli bi se raspucati u nastavku
evo mojih vecerasnjih listica

Helsinki-Kopenhagen 1 3,50 kf
Zurich 1.pol.1 1.80
St.Ettiene 1.pol.1 1.80
3.24
Zurich 1/1 1.85
St.Ettiene 1/1 1.85
3.42
Zurich 1 1.40
St.Ettiene 1 1.40
1.96
Astra-Dinamo 1.pol.2+ 2.65
Astra-Dinamo 2/2 3.75
Henriquez daje i DInamo 2 5.00
St.Ettiene 1.pol.1 1.80
3.24
Zurich 1/1 1.85
St.Ettiene 1/1 1.85
3.42
Zurich 1 1.40
St.Ettiene 1 1.40
1.96
Astra-Dinamo 1.pol.2+ 2.65
Astra-Dinamo 2/2 3.75
Henriquez daje i DInamo 2 5.00
Cirih 1
Torino 0-3 gola
St.Etien 0-3 gola
Seltik preko 9,5 kornera
Totenhem hendikep
kvota : 5,80
Torino 0-3 gola
St.Etien 0-3 gola
Seltik preko 9,5 kornera
Totenhem hendikep
kvota : 5,80
FORZA MARŠAL !!!
Sad samo izdrzite do kraja da konacno uzmem pare kako trebaNydalen je napisao/la:Helsinki-Kopenhagen 1 3,50 kf

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.