Igraju pod rucnom, dizelasi.voltron30 je napisao/la:Ja kont'o čuvat će se i smanjit gas nakon prvog poluvremena, a oni počeli ponižavati protivnika.E tu se opet vidi Amaraov rukopis i usađivanje švapskog mentaliteta.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Igraju pod rucnom, dizelasi.voltron30 je napisao/la:Ja kont'o čuvat će se i smanjit gas nakon prvog poluvremena, a oni počeli ponižavati protivnika.E tu se opet vidi Amaraov rukopis i usađivanje švapskog mentaliteta.
Ma kakvi, ovo sve piči na kerozin. Rade li se kod nas doping testovi?Elegant je napisao/la:Igraju pod rucnom, dizelasi.voltron30 je napisao/la:Ja kont'o čuvat će se i smanjit gas nakon prvog poluvremena, a oni počeli ponižavati protivnika.E tu se opet vidi Amaraov rukopis i usađivanje švapskog mentaliteta.
Znaci kategorija je "hardcore"Melec je napisao/la:biti ce golovi na http://www.youjizz.com..." onclick="window.open(this.href);return false;.
sad ce kitice na kosevu navalit na nagradufanatic1991 je napisao/la:raspisana nagrada od 100 000 KM onom ko da gol Gusi
piši 3juveboy je napisao/la:Zeljo ukoliko uzme bod Velezu u gostima i dobije sve ostale domace utakmice, koje su objektivno "lagane" ce biti prvak, bez obzira na utakmice Sirokog Brijega, mada mislim da ce i oni negdje kiksati, naredne dvije tekme igraju u gostima, tako da, titula je skoro na Grbavici. . .
U pola 11 ima snimak na Vogošći, pa sve fino pogledaj...nanek je napisao/la:Mene ovi najvise sa ss.ba nerviraju, da nije golova oni ne bi nista pisali! Mogu misliti tamo na grbavici redaljka u sesnaest metara, ovi se nageli a ovi nasi karaju.Ali ONI NISTA NE PISU!
djeci ispod 18 godina zabranjen ulaz na grbavicuDooVe je napisao/la:Pozorišna atmosfera na Grbavici ?
hahahahahaMelec je napisao/la:djeci ispod 18 godina zabranjen ulaz na grbavicuDooVe je napisao/la:Pozorišna atmosfera na Grbavici ?
a mi sto nemamo vogoscu ?NedozvoljenaPozicija je napisao/la:U pola 11 ima snimak na Vogošći, pa sve fino pogledaj...nanek je napisao/la:Mene ovi najvise sa ss.ba nerviraju, da nije golova oni ne bi nista pisali! Mogu misliti tamo na grbavici redaljka u sesnaest metara, ovi se nageli a ovi nasi karaju.Ali ONI NISTA NE PISU!
Kakav YT... Mozda na RedTube ?fanatic1991 je napisao/la:a mi sto nemamo vogoscu ?NedozvoljenaPozicija je napisao/la:U pola 11 ima snimak na Vogošći, pa sve fino pogledaj...nanek je napisao/la:Mene ovi najvise sa ss.ba nerviraju, da nije golova oni ne bi nista pisali! Mogu misliti tamo na grbavici redaljka u sesnaest metara, ovi se nageli a ovi nasi karaju.Ali ONI NISTA NE PISU!ocel biti kakav snimak na YT
![]()