Kakva prodaja? Lik nije produzio ugovor. Na ljeto je slobodan ko pticica. Meni je samo zao sto nije pozvan Hadziahmetovic. Al etedinedin1 je napisao/la:kuknjava Cime je samo Duljevic zasluzio da dobije poziv, mozda prodaja, pa lik ne igra ni u Sarajevu a pozvan u A repku haha
Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
- Kontakt:
Ocam Piric i dalje u reprezentaciji hahahaha pa nek neko kaze da ovo nisu mesetarenja? Toliko upitnika ko u zlatno doba bake sliskovica.
UPRAVA NAPOLJE!
'
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 05 sep 2020, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
I vi malo pretjerujete. Spanija je velesila, pa opet nema puno igraca koji sa 19-20 godina dominiraju u svojim klubovima. Pjanic je jedan i mi takvog igraca imamo jednom u 7-8 godina. Ne mozemo sad ocekivati da svi ovi mladi talentovani fudbaleri sa 19 godina budu vazne karike velikih timova. Pa, Dzeko je sa 23 osvojio bundesligu i to mu je prva sezona u kojoj je bas razvalio. Svi znamo da je Dzeko jedan i da se u nasoj zemlji takav pojavljuje jednom u deceniji, ali treba sacekati da i ovi momci napune 23-24 godine, pa da onda malo objektivnije kazemo ima li od njih kakve koristi za buducnost. Ne kazem ja da nam je buducnost svijetla i da imamo pregrst buducih fudbalskih zvijezda, ali ja sam recimo Hadziahmetovicem sasvim zadovoljan. Sa 19-20 godina biti medju 13-14 najstardandnijih igraca relativno solidnog turskog tima nije uopste lose.Vucevich je napisao/la:U potpunosti se slazem s tobom. S 19 godina je Pjanic izbacio Real Madrid u LP sjajnim golom i bio kljucni igrac tadasnjeg Lyona (koji je stigao do polufinale LPa). Ovdje neki Hadziahmetovic dobiva 45 minuta protiv nekih Antalyaspora i Kayserispora i sad mu je 20 godina vec.BenjooJutub je napisao/la: Dajte ba ljudi, mi nemamo trenutno ni jednog mladog igrača koji moze igrati u prvih 11, kao sto su to nekad bili Pjanic, Dzeko, Kolasinac.. A kamo li da imamo back up mlade bekove. Jednostavno nemamo kvalitet, ne mogu se igraci u reprezentaciji dokazivat, vec u klubovima. Imamo Hodzica, Bajica, Gojaka, Milosevica, Hadziahmetovica koji su nam kao najbolji mladi igraci. Okosnica sadasnjeg tima je u njihovim godinama igrala mnogo bolji i ozbiljniji fudbal.
Ajde sad konkretno.. Koga mi to imamo od mladih igrača na bekovskim pozicijama?
Ovu našu šabaniju od lige nemojte ni uzimati u obzir, ako neko ima kvalitet nek se ispali na zapad pa ga onda zvat u reprezentaciju. Jer u rwprezentaciji koja ganja plasman na SP ne smije biti ni jedan igrač iz vjerovatno najjadnije lige u Evropi.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Goalgetter
- Kontakt:
Poziva nove igrace - ne valja, kad ce iskoristiti ove termine ako nece sada
Ne poziva nove igrace - ne valja, sta ce nam ovaj, sta ce nam onaj
Pozove igrace iz Premier Lige - ne valja, nemaju kvaliteta,
Ne pozove igrace iz Premier Lige - ne valja, treba forsirati mlade talente iz nase lige
Ne poziva nove igrace - ne valja, sta ce nam ovaj, sta ce nam onaj
Pozove igrace iz Premier Lige - ne valja, nemaju kvaliteta,
Ne pozove igrace iz Premier Lige - ne valja, treba forsirati mlade talente iz nase lige
Vrlo dobro Bazdarevic reagira sa pozivima novim igracima. To mu je stvarno dobra strana i mislim da mu se tu ne moze nista prigovoriti.
Problem je vodjenje tima sa klupe i bojim se da je tu teski prosjek.
Novi lijevi bek je itekako potreban i mislim da mu je Pavlovic odlican potez. Zukanovic nam treba na stoperu a Seo mora imati zamjenu.
Svaki igrac kojeg uvede u reprezentaciju BiH je veliki plus za Mesu Bazdarevica. Tema potencijalni reprezentativci je na izdisaju. Ne tako davno bila je jedna od zivljih na forumu.
Problem je vodjenje tima sa klupe i bojim se da je tu teski prosjek.
Novi lijevi bek je itekako potreban i mislim da mu je Pavlovic odlican potez. Zukanovic nam treba na stoperu a Seo mora imati zamjenu.
Svaki igrac kojeg uvede u reprezentaciju BiH je veliki plus za Mesu Bazdarevica. Tema potencijalni reprezentativci je na izdisaju. Ne tako davno bila je jedna od zivljih na forumu.
Čestitke Mehmedu na pozivu Pavlovića i Vršajevića. Ako neko ne konta to nisu igrači koji će praviti razliku ali su trenutno drugi najbolji za pozicije desnog i lijevog beka i naravno da je pozitivno što su dobili poziv. Sušić se vodio logikom ''šta će nam on, nije zvijezda koja će praviti razliku'' pa smo zato na SP išli samo sa 1 lijevim bekom a na Nigeriju bez ijednog. Neka hvala, ne želim to više.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Podrska Mesi. 

Bravo Meša, ne sjećam se da smo ikada imali ovoliku bazu igrača po cijeloj Europi

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ma sta treba da zove?!
Medunjanina, Salihovica?
Smeta vam sto zove momke poput Cimirota, Memisevica, Gojaka, Kodre, Hodzica, Bajica.. Svako nekog svog gura, onaj hoce Ordagica, onaj Bilbiju, onaj Mahmutovica, ovaj gura Memiju, a Mesa citav zivot tome posvetio, svaki dan prati, gleda, obilazi i prica i vi pametni fuj
Medunjanina, Salihovica?
Smeta vam sto zove momke poput Cimirota, Memisevica, Gojaka, Kodre, Hodzica, Bajica.. Svako nekog svog gura, onaj hoce Ordagica, onaj Bilbiju, onaj Mahmutovica, ovaj gura Memiju, a Mesa citav zivot tome posvetio, svaki dan prati, gleda, obilazi i prica i vi pametni fuj
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Nepozivanje Medunjanina mu je ogromni plus, ako želimo napredovati taj igrač ne bi smio biti u ozbiljnijim kombinacijama za reprezentaciju. Naravno, govorim o prvih 11, a sa obzirom da je već u godinama i da ima mlađih momaka apsolutno nema logike da ga se ponovo zove uopšte u nacionalni tim.
Ništa lično protiv Harisa, jednostavno takvi igrači su davno prevaziđeni.
Još da Spahića ohladi i dobijamo obrise ozbiljne reprezentacije.
Ništa lično protiv Harisa, jednostavno takvi igrači su davno prevaziđeni.
Još da Spahića ohladi i dobijamo obrise ozbiljne reprezentacije.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Curko, jel te strah u supi da zavrsis?
Otimaju nam igrace bilmeze!

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Koje igrače ?Effenberg je napisao/la:Curko, jel te strah u supi da zavrsis?
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Asmira Suljicajasmin10 je napisao/la:Koje igrače ?Effenberg je napisao/la:Curko, jel te strah u supi da zavrsis?

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Strašno krilo, pa bolju statistiku ima DuljevicDevilsAdvocate je napisao/la:Asmira Suljicajasmin10 je napisao/la:Koje igrače ?Effenberg je napisao/la:Curko, jel te strah u supi da zavrsis?
![]()
![]()

------------------------Bajić------Hodžić-------------- ----------
Gojak-------------- Hadžiahmetović--------------Mustendagić
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Jedna prelijepa buducnost.Rokoko87 je napisao/la:![]()
Gojak-------------- Hadžiahmetović--------------Mustendagić

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Dodaj u napad jos Arnel Jakupovic ako ga pridobijemo,Demirovic,Prevljak,Benjamin i Nedim Hadzic ako nastave ovim tempom..u vezi Burnic,Mustedanagic,Milosevic,Mustafic,Burnic,RedzicSabinho je napisao/la:Jedna prelijepa buducnost.Rokoko87 je napisao/la:![]()
Gojak-------------- Hadžiahmetović--------------Mustendagić![]()
![]()
Odbrana nam je i dalje potanka ako ne iskoci neki u medjuvremenu igrac jedan od ovih ce sigurno naci mjesto:Sadiku,Memisevic,Mihojevic,Memija
Golmani:Karacic,Hadzikic,Kjosevski,Jovanovic,Markovic...ako sam nekog zaboravio halalite...Ovo su u pitanju igraci koji jos nisu nasli mjesto u prvom timu

Povedi nas, selektore!

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ko je ovaj mali spico gore na vrhu lik na svakoj slici, vidi se da je babino cedo.Rokoko87 je napisao/la:Povedi nas, selektore!

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], Maverick i 21 gost.