Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
Pa koji je razlog sto ga nema, zar i nekidan u domacem prvenstvu isto nije bio u rosteru?
- Felixians4
- Kontakt:
Vratio im se i ovaj Njemac ispod kosa,znaci da je on izgubio mjesto i na klupi,u ligi ako je iole ozbiljni protivnik njega nema medju 5 stranaca.Uglavnom treca godina bez ozbiljne kosarke,bravo bravo decko.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Da nije cetvrta godina njegova?

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
ako ništa, ovo je dobra prilika za one NBA apologete da pogledaju kako izgleda jedna ozbijna EL ekipa
. Protok lopte, motion offense, egzekucija... Čovjek bi pomislio da je Fener neki kanta tim, ali oni su zapravo u poslednjih mjesec dana u odličnoj formi.
Ali ovo je kao kad te pregazi brzi voz

Ali ovo je kao kad te pregazi brzi voz
- Felixians4
- Kontakt:
u euroligi nema ograničenja stranaca. i znalo se da će biti iza svih stranaca u rotaciji
-
- Kontakt:
Neka se on vrati u moj i njegov Bihac, pa sve ispocetka ..
Opet vi ljubomorni hejteri, pa šta ako ga nema ni na klupi, treba imati u vidu da će mu trebati neko vrijeme da se prilagodi novoj sredini. Vjerovatno neće igrati prvih 7,8 mjeseci, al nakon toga će sigurno dobijati značajne minute u zadnjoj četvrtini!

*change they to you*
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Katastrofalne odluke donosi u karijeri, haman pa mogao birati klub u evropi i izabere najgoru opciju.
🔵⚪
- AshburtonG
- Kontakt:
Lik je dosao sa statusom jednog od najgorih NBA igraca(od ovih koji su imali kakvu-takvu minutazu i priliku) u jednu od najboljih evropskih ekipa. Ne znam zbog cega bilo koga cudi cinjenica da nije u rosteru iste.
- LlullSergio
- Kontakt:
Simpatično kakvi su komentari bili na prvu Efesovu utakmicu u Euroligi kad su igrali grozno protiv Zenita. Pogotovo za Vasu 

A pri tome nema skoro nikakvo iskustvo igranja u evropi na tom nivou, kao guduric npr koji je isto zalutao u nba al je u rotaciji fenera jer je prije igrao na ovom nivouAshburtonG je napisao/la: ↑27 feb 2021, 00:55Lik je dosao sa statusom jednog od najgorih NBA igraca(od ovih koji su imali kakvu-takvu minutazu i priliku) u jednu od najboljih evropskih ekipa. Ne znam zbog cega bilo koga cudi cinjenica da nije u rosteru iste.
Sad mu je čekat sljedeću sezonu il uz neke sretne okolnosti i igranje turske lige da se baš nametne
Nba je dobar izazov i ok za pare, al velik rizik za karijeru
Al koji paradoks lik više igrao sa 17 godina nego sad sa 22 koliko ima već
nema potpisa
Extra talentovan junior, koji se kasnije nije razvio na pravi nacin. Ni prvi ni zadnji. Od njegove neke znacajne karijere, nema nista. Bude li solidan ABA liga igrac, to mu je super.
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa upravo to brate.Admir_Sa je napisao/la: ↑27 feb 2021, 01:20A pri tome nema skoro nikakvo iskustvo igranja u evropi na tom nivou, kao guduric npr koji je isto zalutao u nba al je u rotaciji fenera jer je prije igrao na ovom nivouAshburtonG je napisao/la: ↑27 feb 2021, 00:55Lik je dosao sa statusom jednog od najgorih NBA igraca(od ovih koji su imali kakvu-takvu minutazu i priliku) u jednu od najboljih evropskih ekipa. Ne znam zbog cega bilo koga cudi cinjenica da nije u rosteru iste.
Sad mu je čekat sljedeću sezonu il uz neke sretne okolnosti i igranje turske lige da se baš nametne
Nba je dobar izazov i ok za pare, al velik rizik za karijeru
Al koji paradoks lik više igrao sa 17 godina nego sad sa 22 koliko ima već
Preskocio je najbitniju stepenicu u razvoju. Sta mu je falilo ostat jos 2 godine u nekoj prosjecnoj ekipi u EL i nabijat statistiku? Dobio bi isti ugovor u NBA nakon toga, a u slucaju neuspjesne NBA karijere imao bi odlican argument u CVu, da opet bude stabilan clan ekipe slicnog ili boljeg kvaliteta.
Ja bih fakat volio da eksplodira, te da napravi odlicnu karijeru u Evropi, prije svega zbog repke, a na kraju krajeva i njega samog. Medjutim, on sto prije treba zaboravit NBA, jer imam osjecaj da on jos uvijek nije svjestan, kako u ovom trenutku nije kvalitetan ni za mahaca peskirom u Americi, a da ne govorimo o nekoj ozbiljnijoj ulozi.
- NerminFatic
- Kontakt:
A bas mislite da je Ataman mutav kad mu je dao dvije i po godine ugovora?
-
- Kontakt:
Ako Musa ne pokaže kvalitet, ne znači da je Ataman mutav, nego znači da je došlo do ne baš toliko rijetkih situacija u kosarci, a to je da neko ne zadovolji očekivnja kluba. To je sve sastavni dio košarkaskog života.
Neka se zahvali menadzeru za to i njegovim vezama. Podkusurivsnje nekih stvari, nista vise. Na ljeto, ide on na neku posudbu.NerminFatic je napisao/la: ↑27 feb 2021, 12:24A bas mislite da je Ataman mutav kad mu je dao dvije i po godine ugovora?
Mi ne znamo da je Musi cilj da igra, ne bi nakon što je cijelo vrijeme u NBA proveo čekajući narednu sezonu u kojoj će eksplodirati da mu se toliko igra potpisao za Efes u kojem sad opet gubi prvu sezonu. Ako mu je cilj da potpisuje za klubove koji su iznad njegovog objektivnog ranga sve dok može prevariti nekog, i da zarađuje više nego što objektivno zaslužuje, onda on i njegov menadžer prave fenomenalan posao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.