dubrovnik je napisao/la:
Na kojem spisku nema Srdjana Grahovca?
Usput kakvu relaciju vidis izmedju Grahovca i Susica?
Ako ih vec vidis kao konkurente da li je tebi Srdjan stvarno bolji igrac od Tina?
Ja nisam zelio da pisem o Rapidu i dokazivam nedokazivo.
Nije ga bilo na spisku za ove dvije tekme belgija/kipar ! Zasto ga nije bilo mozes mi rec? Posto je Sven dosao kao DM u nasu repku Srdjan jeste bolji igrac od njega na DM ! Al iskren da budem nije ni bitno jer ni jedan ni drugi nece nam donjet prevagu. Al mi Bas interesantno da standardni igrac rapida nije dobio poziv... al mislim da dzabe diskutujemo jer je svaki put spisak cudan i nema mesa neke svoje vizije i sistem svoj ,jer previse se mijenjaju igraci i uvijek neki se guraju moraju da budu pozvani zbog menadzera,novinara... samo pratite malo Avdija uvijek pozvan, dodje transfer nema ga vise, anelka guran do Bola dodje do Transfera u tursku vise ga nema, vranjes Stojan znatel ga jos? Par puta dobio poziv kad je trebo napravit transfer, i napravi ga negdje u legiu ja mislim i nema ga vise... isti slucaj sa Tinom bio, forsiran do Bola niko ga nije htjeo ... cudni Kriteriji ali pametan covjek odma skopca sta se tu kuha i sta se radi... tako da mi ovdje svi dzabe provodimo vrijeme, promjena nece nikad biti dok sjede **** po savezu...halo jedan Pilav sjedi na klupi kad su utakmice , nemamo sta vise pricat. Da ti dodam jos ukupno mislim da je graha vise ostvario od Svena ,koji je iz BH se probio do rapida sa radom i talentom a sven nista guran kao da je messi imo i oca i selektora Safeta guro ga u repku i opet vratio se gdje je poceo u polovni genk ! Tako da vise cijenim Srdjana i kao igraca i kao covjeka !!!!