Nekako mi logicno da moze.

Nema potrebe dzaba mijenjati one koji su ispravni.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nekako mi logicno da moze.
Top 5 EU countries with the most automobile factories
Germany
= 54
France
= 31
Italy
= 23
Poland
= 19
Spain
= 16
Pa to mi je nekako glavna odrednica i referir'o sam se na iskustva sa PC6, koja je udobnija od Michelin P4 al' brže se troši.Asteriks je napisao/la: ↑28 okt 2023, 17:11Za Continental PC 7 nemam info, msm info validnih testova. Znam da je Continental PC 6 u segmentu habanja losija od Michelin Primacy 4, cak i od Hankook VP 3 itd.
Sto se vulkanizera tice ima svugdje svega, od profi izvedbi do obicnih srolja, a to se najbolje vidi il kod slicnih pizdarija sa maticama ili kod amaterski postavljenih tegova za balansiranje.
Probaj Nexen , nama su se dobro pokazale .Centre forward je napisao/la: ↑28 okt 2023, 18:55Da, ali Kinezi vrše jaku propagandu i marketing i masno plaćaju da se probiju.
Znaš li da novi Golf R dolazi na Kelly gumama.![]()
Moze bit do DPF-a, ako taj Leon naravno fabricki ima DPF, jer msm dvije oznake 2.0 TDI te generacije nemaju (primjer BKD i jos jean) dok onaj 2.0 TDI FR i slicni imaju.Evolution87 je napisao/la: ↑01 nov 2023, 18:16Seat Leon 2.0 TDI 2006 godiste. Dam kontakt, vidim blinka lampica od grijaca, i taman da upalim, auto se gasi tj. prebaci mi u safe mode i izbaci gresku Motorstörung Werkstatt. Zna li neko do cega je?
U mene kada se to isto dogodilo bilo do EGR ventila.Asteriks je napisao/la: ↑02 nov 2023, 15:29Moze bit do DPF-a, ako taj Leon naravno fabricki ima DPF, jer msm dvije oznake 2.0 TDI te generacije nemaju (primjer BKD i jos jean) dok onaj 2.0 TDI FR i slicni imaju.Evolution87 je napisao/la: ↑01 nov 2023, 18:16Seat Leon 2.0 TDI 2006 godiste. Dam kontakt, vidim blinka lampica od grijaca, i taman da upalim, auto se gasi tj. prebaci mi u safe mode i izbaci gresku Motorstörung Werkstatt. Zna li neko do cega je?
Onda, moze biti do sezonra papucice gasa, senzora radilice, pa senzora diferenc pritiska, dalje senzora temperature ispusnih plinova itd.
Ali, ovo je reko/rekla, jedino rjesenje skopcat na dijagnostiku.
Pa da, postoji vise kvarova il situacija vezanih za ovaj problem, zbog toga je dijagnostika jedino rjesenje.
Trenutno korisnika/ca: alemsa, AshburtonG, JackW, Nebeski i 6 gostiju.