Ovi što im trenutno loše ide odjednom vide sve nekakve zavjere i urote.U dosadašnjem djelu prvenstva ja nisam vidio da je bilo nekih zakulisnih radnji ili velikih i namjernih sudijskih previda.Nadam se da će tako biti i do kraja.Također ako netko misli da zna i ima neke argumente da će biti namještanja,puštanja i sl. neka napiše otvoreno o čemu i kome se radi pa da vidimo nakon tih tekmi je li to ima smisla ili je u pitanju ljudska zloba ,ljubomora,jal itd.Mancini je napisao/la:Zar ima iko više ovdje da ovom petljancu vjeruje?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
ma pusti pričezrinja05 je napisao/la:Ovi što im trenutno loše ide odjednom vide sve nekakve zavjere i urote.U dosadašnjem djelu prvenstva ja nisam vidio da je bilo nekih zakulisnih radnji ili velikih i namjernih sudijskih previda.Nadam se da će tako biti i do kraja.Također ako netko misli da zna i ima neke argumente da će biti namještanja,puštanja i sl. neka napiše otvoreno o čemu i kome se radi pa da vidimo nakon tih tekmi je li to ima smisla ili je u pitanju ljudska zloba ,ljubomora,jal itd.Mancini je napisao/la:Zar ima iko više ovdje da ovom petljancu vjeruje?

zar nije realno da su ove 4 ekipe u vrhu par kola do kraja? i jesu najbolje

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ma to ti je nas mentalitet kad ti ne ide uvijek je neko drugi kriv....zrinja05 je napisao/la:Ovi što im trenutno loše ide odjednom vide sve nekakve zavjere i urote.U dosadašnjem djelu prvenstva ja nisam vidio da je bilo nekih zakulisnih radnji ili velikih i namjernih sudijskih previda.Nadam se da će tako biti i do kraja.Također ako netko misli da zna i ima neke argumente da će biti namještanja,puštanja i sl. neka napiše otvoreno o čemu i kome se radi pa da vidimo nakon tih tekmi je li to ima smisla ili je u pitanju ljudska zloba ,ljubomora,jal itd.Mancini je napisao/la:Zar ima iko više ovdje da ovom petljancu vjeruje?
Pustimo te teorije zavjere vise.
Sto @kevin kaze najbolje ekipe su u vrhu, a one koje su najnekvalitetnije se bore za opstanak... Tu se prica zavrsava.
Obojica mislite na utakmicu Leotar -zeljo?irh je napisao/la:Drago mi je da se slažemo. Cirkus opšti.Baja_Zvjerka je napisao/la:Mene ne bi iznenadilo...irh je napisao/la:Očekuje nas "regularna" završnica sezone. Neki koji su dužni i imali su prijetnju suspenzijom, odlučili su platiti bodovima. Bravo.
Ma normala ,ali idu mi na neku stvarKevin je napisao/la:ma pusti pričezrinja05 je napisao/la:Ovi što im trenutno loše ide odjednom vide sve nekakve zavjere i urote.U dosadašnjem djelu prvenstva ja nisam vidio da je bilo nekih zakulisnih radnji ili velikih i namjernih sudijskih previda.Nadam se da će tako biti i do kraja.Također ako netko misli da zna i ima neke argumente da će biti namještanja,puštanja i sl. neka napiše otvoreno o čemu i kome se radi pa da vidimo nakon tih tekmi je li to ima smisla ili je u pitanju ljudska zloba ,ljubomora,jal itd.Mancini je napisao/la:Zar ima iko više ovdje da ovom petljancu vjeruje?

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
ma misli vjerovatno na Olimpic - Zeljeznicar....Nidje veze..Nervoza je napisao/la: Obojica mislite na utakmicu Leotar -zeljo?
Ma vidim da su se bas "slozili" pa reko da provjerim misle li na isto.hilmo je napisao/la:ma misli vjerovatno na Olimpic - Zeljeznicar....Nidje veze..Nervoza je napisao/la: Obojica mislite na utakmicu Leotar -zeljo?

Taj koji je to napisao jednostavno je opterećen klubom sa Stupa kako on zove klub sa Otoke.hilmo je napisao/la:ma misli vjerovatno na Olimpic - Zeljeznicar....Nidje veze..Nervoza je napisao/la: Obojica mislite na utakmicu Leotar -zeljo?

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Kontakt:
Potpuno tačno!Kevin je napisao/la:ma pusti pričezrinja05 je napisao/la:Ovi što im trenutno loše ide odjednom vide sve nekakve zavjere i urote.U dosadašnjem djelu prvenstva ja nisam vidio da je bilo nekih zakulisnih radnji ili velikih i namjernih sudijskih previda.Nadam se da će tako biti i do kraja.Također ako netko misli da zna i ima neke argumente da će biti namještanja,puštanja i sl. neka napiše otvoreno o čemu i kome se radi pa da vidimo nakon tih tekmi je li to ima smisla ili je u pitanju ljudska zloba ,ljubomora,jal itd.Mancini je napisao/la:Zar ima iko više ovdje da ovom petljancu vjeruje?
Ove 4 ekipe (dodao bih i Olimpik) realno su i najbolje u ligi i nebih o teorijama zavjere. Široki je prvi i ima najbolji raspored, niko nema pravo ni A reći ako prvi prođu na kraju Zašto, pa zato što su PUKLI Želju na grbavici, pobjedili Sarajevo u obje utakmice, ostao je Zrinjski koji je igrao nerješeno u Širokom. Ako pobjedi Široki i u Mostaru pa ko može nešto sporiti. Sve direktne konkurente je dobio u obadvije utakmice.
Zrinjski ako pobjedi Širokog jedini ima pozitivan skor u međusobnim susretima sa Širokim i ima velike šanse da bude prvi.
Sarajevo je kasno krenulo jer su već 2013 odigrali sve utakmice i sa Širokim i sa Zrinjskim, a poslije su došla pojačanja-nažalost tako se ove godine igralo i Sarajevo je opet izgubilo 3 jako bitna boda za zelenim stolom(Borac)
Ali je to -to!
@zrinja
Niko nije rekao da do sada stvari nisu bile realne. Sačekajmo još danas i onda ću ti reći konkretno. Imaš ekipe kojima je do danas bio rok za plaćanje nekih para, inače im slijedi suspenzija. Sad ćemo vidjeti ko je platio, a ko se nagodio. Vidjet ćeš da tu ima i "kompenzacija". Znam i konkretno na koga mislim, ali evo neka prođe još današnji dan.
Sretno u kupu i neka prođe bolji.
Niko nije rekao da do sada stvari nisu bile realne. Sačekajmo još danas i onda ću ti reći konkretno. Imaš ekipe kojima je do danas bio rok za plaćanje nekih para, inače im slijedi suspenzija. Sad ćemo vidjeti ko je platio, a ko se nagodio. Vidjet ćeš da tu ima i "kompenzacija". Znam i konkretno na koga mislim, ali evo neka prođe još današnji dan.
Zanimljiva zavrsnica po pitanju ove cetri prvoplasirane ekipe, ko prvi kiksa ispada iz trke za titulu.
Ostaje da se vidi sta ce biti i na dnu, Leotar je ispao a Travnik, Mladost, Slavija, Rudar su u 3-2 boda razlike.
PL BiH je ludiloooooo.
Ostaje da se vidi sta ce biti i na dnu, Leotar je ispao a Travnik, Mladost, Slavija, Rudar su u 3-2 boda razlike.
PL BiH je ludiloooooo.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Bit će u subotu svega
Na svim premijerligaškim stadionima ovaj vikend bit će izvršena detaljna kontrola, najavljeno je iz Službe za poslove sa strancima Ministarstva za sigurnost Bosne i Hercegovine.
Cilj kontrole je otkrivanje boravaka stranih državljana bez uredne prijave boravka, a danas je zadnji rok za dobrovoljnu prijavu, koji je isti za sve bh. klubove i iz svih sportova.
“Sutra su inspektori na svim nogometrnim utakmicama, jer da bismo ispoštovali naš zakon, stranog državljanina bez boravišne dozvole moramo zateći na radnom mjestu, a to je u ovom slučaju nogometni teren”, kazala je portparolka Službe Sanja Škuletić-Malagić dodajući da su početkom mjeseca na isti način izvršene kontrole na utakmici između nogometaša Čelika i Sarajeva, te košarkšica Čelika i Play Offa.
Tada je otkriven veliki broj stranaca bez uredne prijave boravka, pa je izdato nekoliko rješenja o uskraćivanju prava na bezvizni boravak u BiH. Tom prilikom Stipi Baraću i Nikoli Simiću iz Čelika, zbog ponovljenog prekršaja, uručena su rješenja o protjerivanje na period od godinu dana. Ova rješenja još su u žalbenom postupku.
“Moramo izraziti zadovoljstvo što su naši terenski uredi puni zahtjeva, jer su klubovi, očito, shvatili našu ozbiljnost i namjeru da poštujemo zakon, kao i da pri tome nema nikakve zle namjere. Stranci za koje njihovi klubovi do danas nisu predali zahtjev za izdavanje dozvole boravka, a koji budu zatečeni na terenu, bit će i sankcionisani”, najavljuje Škuletić-Malagić
Zna se na koga misliš.Šta li su ti ostali dužni pa ovdje "petljaš"?irh je napisao/la:@zrinja

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Još nisam nikoga pomenuo, a ti već znaš. Šta je tvoja uloga, da igraš meni flasteraMancini je napisao/la:Zna se na koga misliš.Šta li su ti ostali dužni pa ovdje "petljaš"?irh je napisao/la:@zrinja

Ma Travnik ostaje u PL, pravo dobro su krenuli u ovom drugom dijelu prvenstva.Elegant je napisao/la:Zanimljiva zavrsnica po pitanju ove cetri prvoplasirane ekipe, ko prvi kiksa ispada iz trke za titulu.
PL BiH je ludiloooooo.
Rudar se čini kao ekipa koja je u ovom trenutku najzrelija za ispadanje.
Zadnja izmjena: ceze, dana/u 28 mar 2014, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
ili nece biti nicega posto je sve najavljeno.AboveTheLaw je napisao/la:Bit će u subotu svega
svi ce samo pratiti susret u BL, koji je jedini zanimljiv...
ostali konkurenti za europu imaju lakse utakmice i trebali bi pobjediti...
mada ni Borac nije sto je bio ovih sezona, ne kazem da ce pitari lagano sa njima, vec da nece biti neki spektakl...ocekujem vecu posjetu u Tuzli nego u BL.(i vecu gledanost na TVu)
irh je napisao/la:Još nisam nikoga pomenuo, a ti već znaš. Šta je tvoja uloga, da igraš meni flasteraMancini je napisao/la:Zna se na koga misliš.Šta li su ti ostali dužni pa ovdje "petljaš"?irh je napisao/la:@zrinja
Sretno u kupu i neka prođe bolji.Ako mislimo na iste. Nama je jedan vaš ostao dužan. Dobre dugove je napravio.

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ja nisam na tu mislio...hilmo je napisao/la:ma misli vjerovatno na Olimpic - Zeljeznicar....Nidje veze..Nervoza je napisao/la: Obojica mislite na utakmicu Leotar -zeljo?

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
nakon ovog kola, sve je izvjesnije da ce siroki uzeti titulu... zasluzili su to... onako razbiti sampiona drzave na gostujucem terenu nije vidjeno dugo... sa moje strane, posteno je reci da je siroki apsolutni favorit za prvaka... sto se tice mog zelje, mi se necemo uspjeti dici onako kako mislimo (daj boze da grijesim), ali mislim da cemo na kraju biti 5. ili cak 6. na tabeli (opet, daj boze da grijesim)... ali ok, nakon 4 godine dominacije, neka i drugi nesto osvajaju... 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Ne bih se složio sa konstatacijom da će Željo završiti 5. odnosno 6. Možda kvalitet ove ekipe i jeste za jedno od ta dva mjesta, ali ipak ima tu i dalje pobjedničkog mentaliteta i kontinuiteta koji je proizvod dominacije iz prošlih godina. Zaboravljaš da su tu i dalje Jamak i Svraka koji u jednom trenutku inspiracije u ovoj našoj krompir ligi mogu riješiti neku utakmicu. Imamo dva pit bulla Stanića i Zeljkovića, sa Lončarićem na golu koji mora dobro braniti ako želi zadržati mjesto na golu jer mu za vratom dišu Antolović i mali Kjojevski, a naravno tu je vjerovatno i najveći talenat u BiH što se tiče golmana ikad - Emir Ćutahija.
Široki ima izuzetno jaku ekipu, razmontirali su nas fudbalski na Grbavici i do sada su pokazali najviše. Izuzetno mi je žao što sam ih potcijenio u svojoj kolumni ( ko je čitao znat će ) ali mislim da su oni najzreliji za titulu, pa možda čak i duplu krunu. Zrinjski igra atraktivno, ne libi se napadati, ekipa koja igra za gol više, i oni su dali primjer jedne jako zrele fudbalske taktike na Grbavici ali nisu imali sreće.
Što se tiče Sarajeva, siguran sam da oni pobjeđuju samo zbog kvaliteta dva pojedinca koji odskaču u odnosu na ostale a to su Stojčev i Jajalo. Ova dva igrača su im ključna u utrci za titulu. Nema tu neke krasne, bajne igre za gol više koju su najavljivali, ali se vidi da imaju taj kvalitet u nekim igračima.
Nezahvalno je davati bilo kakvu prognozu za prva četiri mjesta, jer će sigurno biti gusto do kraja, ne vjerujem da će i jedan klub otpasti u trci za titulu u naredna 3 kola, tako da je moguće da ćemo gledati i fotofiniš između prve četiri ekipe.
Neka najbolja ekipa uzme titulu i nek nas predstavi u LP kako treba.
Samo i ovdje da se poserem na ono smeće od novina zvano Dnevni Avaz ( Sport ). Uskoro vam stiže tužba za iznošenje dezinformacija koje itekako mogu poremetiti harmoniju koja se gradi u nekoj ekipi, u ovom slučaju FK Željezničar. Neka se stidi onaj koji sve ove laži diktira na račun šampiona, počevši od augusta i sapunice oko napuštanja klupe FKŽ-a zbog ljubavnice koja navija za Sarajevo do jučer one sprdnje sa naočalama. Fuj, stidite se.
I da, najbitnije:
ISTINA ZA VEDRANA!
Široki ima izuzetno jaku ekipu, razmontirali su nas fudbalski na Grbavici i do sada su pokazali najviše. Izuzetno mi je žao što sam ih potcijenio u svojoj kolumni ( ko je čitao znat će ) ali mislim da su oni najzreliji za titulu, pa možda čak i duplu krunu. Zrinjski igra atraktivno, ne libi se napadati, ekipa koja igra za gol više, i oni su dali primjer jedne jako zrele fudbalske taktike na Grbavici ali nisu imali sreće.
Što se tiče Sarajeva, siguran sam da oni pobjeđuju samo zbog kvaliteta dva pojedinca koji odskaču u odnosu na ostale a to su Stojčev i Jajalo. Ova dva igrača su im ključna u utrci za titulu. Nema tu neke krasne, bajne igre za gol više koju su najavljivali, ali se vidi da imaju taj kvalitet u nekim igračima.
Nezahvalno je davati bilo kakvu prognozu za prva četiri mjesta, jer će sigurno biti gusto do kraja, ne vjerujem da će i jedan klub otpasti u trci za titulu u naredna 3 kola, tako da je moguće da ćemo gledati i fotofiniš između prve četiri ekipe.
Neka najbolja ekipa uzme titulu i nek nas predstavi u LP kako treba.
Samo i ovdje da se poserem na ono smeće od novina zvano Dnevni Avaz ( Sport ). Uskoro vam stiže tužba za iznošenje dezinformacija koje itekako mogu poremetiti harmoniju koja se gradi u nekoj ekipi, u ovom slučaju FK Željezničar. Neka se stidi onaj koji sve ove laži diktira na račun šampiona, počevši od augusta i sapunice oko napuštanja klupe FKŽ-a zbog ljubavnice koja navija za Sarajevo do jučer one sprdnje sa naočalama. Fuj, stidite se.
I da, najbitnije:
ISTINA ZA VEDRANA!
Ja te volim, volim Željo..
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 4 gosta.