O cemu ti pricas buraz? Istok je tacno na liniji gola na jugu, mozes vidjeti na ovom videuSignore je napisao/la:
O ovome pricam. Ako zdenka bude u visini juga dobit ce se ovaj zid, a s obzirom da istok nije duz cijelog terena onda postoji mogucnost da ljudi koji sjede na vrhu istoka i odmah do zida tog juga ne vide gol liniju cijelom duzinom. Tih mjesta nece biti puno.
Ostavljanjem zdenke istoku, a jug ako se radi visociji bit ce puno vise mjesta na toj zdenci koja nece vidjeti suprotni korner i aut liniju.
To se sve moze rijesiti pravilnom podjelom zdenke i moze se dobiti spoj koji nece ometati ni jedno jedino sjedece mjesto. Za takvo nesto trebas dobrog projektanta koji zna sta radi. Ako budu projektovali samo da se projektuje i da se tribina radi sama za sebe bez obzira za pregled terena, u tom slucaju cemo dobiti jedno od gore dvoje navedenih. Da nisam obrisao AutoCAD nacrtao bih
Rekonstrukcija stadiona u BiH
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ja mislim da ce jug biti visi od ostalih tribina da se ne bi gubilo na kapacitetu, jer je zamisljeno da na jugu ne bude zdenki.
Ono, u kop fazonu, sto je po meni odlicna ideja.
Ne znam, meni se po svim slikama cinilo da je kraci za jedan metar.scootzzZzTM87 je napisao/la: O cemu ti pricas buraz? Istok je tacno na liniji gola na jugu, mozes vidjeti na ovom videu

Zastita za domace i gostujuce navijace se postavlja
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
neko je napisao da je glavni razlog za izostavljanje zdenki upravo taj nedostatak prostora na jugoistoku, tj u onome ćošku gdje se nalazi kuća.SlevinKelevra je napisao/la:Ja mislim da ce jug biti visi od ostalih tribina da se ne bi gubilo na kapacitetu, jer je zamisljeno da na jugu ne bude zdenki.Ono, u kop fazonu, sto je po meni odlicna ideja.
što se mene tiče onaj photoshop koji je predstavljen od strane kluba je skroz u dure, izgleda dobro a ne mora uvijek biti sve simetrično, najbolji primjer ... la bombonera
Ne znam da je iko spominjao opciju prvih 10tak redova istog nagiba ko na istoku i ostalo strmijejestamaji je napisao/la:neko je napisao da je glavni razlog za izostavljanje zdenki upravo taj nedostatak prostora na jugoistoku, tj u onome ćošku gdje se nalazi kuća.SlevinKelevra je napisao/la:Ja mislim da ce jug biti visi od ostalih tribina da se ne bi gubilo na kapacitetu, jer je zamisljeno da na jugu ne bude zdenki.Ono, u kop fazonu, sto je po meni odlicna ideja.
što se mene tiče onaj photoshop koji je predstavljen od strane kluba je skroz u dure, izgleda dobro a ne mora uvijek biti sve simetrično, najbolji primjer ... la bombonera

Uveliko se radi na Stadionu u Mostaru.
ni ovo nije za bacitZenzo je napisao/la:
Ovakav jug ako bude to ce biti ludilo.

Pitam se hoce li prvo pokrivati jug ili istok

zna li neko hoce li se betonirat pod ispred ulaza istocne tribine, jer nezamislivo je da ovako ostane , sa pljuskom ima da bude lokve i blato samo tako.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- Medikament
- Kontakt:
polijepiće keramičke pločiceKonzerva je napisao/la:
zna li neko hoce li se betonirat pod ispred ulaza istocne tribine, jer nezamislivo je da ovako ostane , sa pljuskom ima da bude lokve i blato samo tako.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Meni ovo baca na ulaz ispred zapada, u ovo ispod zida idu cepresi, asfaltiranje ili betonske kocke (ukrasne) ispred tribine na 6-7 metara. Obojiti betonski elementi, stolarija "udarit"Medikament je napisao/la:polijepiće keramičke pločiceKonzerva je napisao/la:
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Medikament je napisao/la:polijepiće keramičke pločiceKonzerva je napisao/la:
Parket ce bit.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Ne znam kojem se postu vise ismijah.FrancescoTotti je napisao/la:Medikament je napisao/la:polijepiće keramičke pločiceKonzerva je napisao/la:
zna li neko hoce li se betonirat pod ispred ulaza istocne tribine, jer nezamislivo je da ovako ostane , sa pljuskom ima da bude lokve i blato samo tako.![]()
Parket ce bit.
Hoce, betonirat ce se.
Životni saputnik! 1921
Ja sam vise misljenja da ce se asfaltirati kao ispred zapada nego betonirati ili eventualno postaviti ploce sto bi bilo pozeljnije rjesenje 
- JavierBosnia
- Kontakt:
Da li je realno očekivati da se to odradi do utakmice? Ne razumijem se baš koliko se to suši, priprema i toAnelZ je napisao/la:Ja sam vise misljenja da ce se asfaltirati kao ispred zapada nego betonirati ili eventualno postaviti ploce sto bi bilo pozeljnije rjesenje
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Sljedece sedmice ce se tek asfaltirati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
ja se iskreno nadam da neće biti problema oko tehničkog prijema tribine. u normalnim zemljama ne bi bilo šanse da se dobije dozvola za upotrebu u trenutnom stanju ... ali mi smo daleko od normalne zemlje.
eto, ponekad i to valja
eto, ponekad i to valja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.