sve bi onda bilo jasnoCartman je napisao/la: Safethp.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
sve bi onda bilo jasnoCartman je napisao/la: Safethp.
A ti se Saka-rage zayebavaj i dalje sa Kurtmom kontraobavjestajcem.Sakuragi je napisao/la:sve bi onda bilo jasnoCartman je napisao/la: Safethp.
zar nismo vise zavrsili s tim prevarantem iz zagreba?Sabinho je napisao/la:http://www.javno.ba/ javno-intervju/video-alen-halilovi-za-javnoba-zato-hrvatska-a-ne-bih.html
Pa to je bila predstava Senijada Ibričića. On je taj famozni Nedimko.Cartman je napisao/la:A znamo i da igraci citaju ovaj portal, sigurno malo ulete i na forum da citaju o sebi. Vjerujem da je Nedimko Ibricicu vratio samopouzdanje.Papastathopoulos je napisao/la:Naravno da se sve ovo cita, pa koliko sam puta vidio da neki forumas ovdje na forumu nesto stavi za nekog igraca, za 10 min se to objavi na ss.ba portalu..sve se cita
Objasnio siVekii je napisao/la:Allahu dragi, kakvi klocevi imaju pristup internetu!
Pa dragi sapuNJaru, ti si za ljecenje jarane. I ja sam u Svedskoj, nikad nisam pratio ovu njihovu Saban ligu, niti cu je ikad pratiti jer je sranje! Mozda je nasa(bosanska - tj. NE TVOJA) liga gora, AL JE NASA i uvijek cu je pratiti.
I jos sta mlatis bogati, kad je FKS izbavio Örebra, örebro je igralo u Allsvenskan, godinu prije zavrsio treci zato su i igrali EL. Kao drugo, FKS je tukao Helsingborga te godine kad je Helsingborg postao Sampion te tvoje Lige! Sramota me takvih ''kvazi'' bosanaca ovdje po svedskoj, bitno je da imaju dres repke, sal, kape i ostala sranja, a kad odes kuci pricas Svedski iako ti otac kaze da pricas bosanski, ti mu kazes da ti je laske Svedski pricati, jer ipak si bio mali kad si dosao u Svedsku pa nisi ni ucio nas jezik. I jos kad te pitaju sta si, ti ima kazes ''Ja sam svedjanin, al su mi roditelji iz Bosne, al ja sam ovdje odrastao pa se smatram svedjaninom''. Ima takvih ovdje p''un **** pa ih je lako prepoznati.
Izvinjavam se sto sam skrenuo s teme, al morao sam ovo napisati!
LIMVO LIKCE DO BAGRO!
Da je jedini, a Juka se jadan žalio onda kako ga niko ne zove iz BIH, neki ga ismijavalihamzaTM87 je napisao/la:Jusuf Nurkić je imao acc ovdje
a sad bi mu ti isti lizali jajalegenda reala je napisao/la:Da je jedini, a Juka se jadan žalio onda kako ga niko ne zove iz BIH, neki ga ismijavalihamzaTM87 je napisao/la:Jusuf Nurkić je imao acc ovdje
ma garant i on ganja da igra za nas.Ustvari samo mu treba sportsko drzavljanstvo.Posto civilno vec ima.Nekako ne vjerujem da se jedan brat odlucio za 1 repku,a drugi za drugu.Mada barem za sada nije on meni za prvih 11,ali za klupe bi svakako dobro dosao.sead_f1 je napisao/la:Objavljen Svicarski sastav za narednu utakmicu...opet bez Izeta...
Jos nije igrao ni jednu takmicarsku tekmu (samo prijateljske). I dalje opcija za nas?
pa bilo bi tragikomicno da prije zaigraju 2 "bosnjaka" iz makedonije nego onaj sto se slikao pored ljiljana i dolazio na druzenje s nasim igracima te dobio nagradu idola nacije u19TMovac je napisao/la:ma garant i on ganja da igra za nas.Ustvari samo mu treba sportsko drzavljanstvo.Posto civilno vec ima.Nekako ne vjerujem da se jedan brat odlucio za 1 repku,a drugi za drugu.Mada barem za sada nije on meni za prvih 11,ali za klupe bi svakako dobro dosao.sead_f1 je napisao/la:Objavljen Svicarski sastav za narednu utakmicu...opet bez Izeta...
Jos nije igrao ni jednu takmicarsku tekmu (samo prijateljske). I dalje opcija za nas?
Mislio sam da su samo braca Boateng takvi izrodi ali eto ima i kod nas svasta...TMovac je napisao/la:ma garant i on ganja da igra za nas.Ustvari samo mu treba sportsko drzavljanstvo.Posto civilno vec ima.Nekako ne vjerujem da se jedan brat odlucio za 1 repku,a drugi za drugu.Mada barem za sada nije on meni za prvih 11,ali za klupe bi svakako dobro dosao.sead_f1 je napisao/la:Objavljen Svicarski sastav za narednu utakmicu...opet bez Izeta...
Prvo izvinjenje Dzeki i reprezentaciji za one moronske izjave, pa cemo onda nakon toga pricat.sead_f1 je napisao/la:Objavljen Svicarski sastav za narednu utakmicu...opet bez Izeta...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.