Da si gledao utakmicu protiv Rijeke isto bi pomislio u 3' dobio loptu spetljo se i više nije se ni spominjo do kraja poluvremena zato sam napisao ako odskačeš kvalitetom moraš i kad je ekipa u sivilu da igraš konkretnije od ostalih,inače igramo ceć duže standardno 4-4-2 , a sad imamo šansi i za 4-5-1 jer imamo i desno krilo dobro uostalom vidjet cemo na SUšiću je ali ovo što spominjete bolid vako nako sjećate se detalja kad MIsimović govori Dzeki ne moze ovako protiv Francuske tako isto ako ne bude islo protiv SLovacke i VEdo upropasti 1-2 lopte pola vas ce reci nek ide napolje čak se i psuju majke igračima sa tribina..grgr je napisao/la:A neki bolid prije par dana pise da vedo na klupu ide treba hajrovicu oslobodit mjesto hahaha
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
- Bayern@heart
- Kontakt:
Vedo strašan danas da Bože da igra još u većem klub. Onaj mislim da se zove Muha na golu slovaka kokala mu majka u petak. Bravo zmajevi što nas činite ponosnim

- el-fighter
- Kontakt:
Jesil to gled'o tekmu na rezul.tati.com?zgembo89 je napisao/la:Da si gledao utakmicu protiv Rijeke isto bi pomislio u 3' dobio loptu spetljo se i više nije se ni spominjo do kraja poluvremena zato sam napisao ako odskačeš kvalitetom moraš i kad je ekipa u sivilu da igraš konkretnije od ostalih,inače igramo ceć duže standardno 4-4-2 , a sad imamo šansi i za 4-5-1 jer imamo i desno krilo dobro uostalom vidjet cemo na SUšiću je ali ovo što spominjete bolid vako nako sjećate se detalja kad MIsimović govori Dzeki ne moze ovako protiv Francuske tako isto ako ne bude islo protiv SLovacke i VEdo upropasti 1-2 lopte pola vas ce reci nek ide napolje čak se i psuju majke igračima sa tribina..grgr je napisao/la:A neki bolid prije par dana pise da vedo na klupu ide treba hajrovicu oslobodit mjesto hahaha

Ako ovaj covjek bude najbolji strijelac lige, a ostane do kraja sezone u Stuttgartu, treba mu izgraditi spomenik 50x20.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Najveci zmaj svih zmajeva. Ima momak sve i zasluuje da bude ovako sretan u zivotu.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Dodjem ovdje da pogledam komentare nakon danasnje tekme kad ovdje opleli po Dzeki. Prvo da kazem da protiv Vede nemam nista, naprotiv uvijek podrzavam sve nase reprezentativce kako god oni igrali. Kako tako se bore za nasu domovinu i svijetu nas predstavljaju u najboljem svijetlu. Ali brate mili mi kao drzava Edina stvarno nismo zasluzili. Onako dobrog i borbenog igraca koji gine za repku nas narod koji nista pod Bogom milim ne zna da postuje nije ga zasluzio. Svaka cast Vedi ali da Vedo bude kao Dzeko on mora jos puno puno da radi. Gdje je Vedo-u prosjecnom tinu u Bundesligi. Gdje je Dzeko-u jednom od top 3 tima u Engleskoj. To dvoje se ni porediti ne moze a o dalje da i ne pricam. Opet kazem nemojte me pogresno shvatiti jer ih ja volim obadvojicu ali je stvarno vise red da sa Dzeke "sjasete" . Taj momak je ucinio za ovu drzavu kao ostali reprezentativci zajedno a mi ovakvi kakvi smo za najmanju glupost covjeka samo sto na lomaci ne spalimo. On to stvarno nije zasluzio. I za kraj, kad je to Vedo svojim potezima pobjedio tekmu za repku? Ja koliko se sjecam jos nije. A Edin je to napravio i protiv Grcke, i protiv Belgije u Zenici, i sto je najvaznije u Parizu je malo falilo da se zbog njegovog gola plasiramo na prvenstvo ( da nije bilo onog prokletog penala). Kao sto rekoh svaka cast obojici jer svaka reprezentacija bi bila presretna da ima ovakve igrace ali brate mili treba znati gdje je kome mjesto i koliko je ko napravio sto za repku sto za ovu drzavu. 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Vedo krampa 
A sad bez zajebancije,nadam se da će sa početkom nove školske godine biti sve manje ovih dječijih postova tipa,ko je bolji Džeko ili Ibišević.Nakon svake utakmice,uvijek ista glupa usporedba,na osnovu zadnjih 90 minuta.Pa je jedno kolo Vedo krampa,a Džeko bog,drugo je Džeko krampa a Vedo bombarder...
Glupe usporedbe.
Imamo dva odlična napadača i trebamo biti sretni zbog toga.

A sad bez zajebancije,nadam se da će sa početkom nove školske godine biti sve manje ovih dječijih postova tipa,ko je bolji Džeko ili Ibišević.Nakon svake utakmice,uvijek ista glupa usporedba,na osnovu zadnjih 90 minuta.Pa je jedno kolo Vedo krampa,a Džeko bog,drugo je Džeko krampa a Vedo bombarder...
Glupe usporedbe.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Steta sto mnogi ne shvataju da su njih dva skroz razliciti tipovi napadaca. Dzeko je taj koji zna uzeti loptu pa i proci nekog igraca i postici pogodak; Ibisevic je tip napadaca koji ce pratiti kako Dzeko prolazi igraca i gdje sutira i naci se na pravom mjestu da postigne pogodak ukoliko golman odbrani udarac Dzeke ili se lopta odbije od stativu/precku.
Oba su nasi zmajevi i trebaju igrati skupa jer su dobar tandem (ove kvalifikacije to najbolje pokazuju)!
Oba su nasi zmajevi i trebaju igrati skupa jer su dobar tandem (ove kvalifikacije to najbolje pokazuju)!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
nije mi bilo mrsko se prijaviti samo da ti lajkam komentar...znaci beton je...ismijao sam se zajedno s prijeteljem...ne_znam_ko_sam je napisao/la:Steta sto mnogi ne shvataju da su njih dva skroz razliciti tipovi napadaca. Dzeko je taj koji zna uzeti loptu pa i proci nekog igraca i postici pogodak; Ibisevic je tip napadaca koji ce pratiti kako Dzeko prolazi igraca i gdje sutira i naci se na pravom mjestu da postigne pogodak ukoliko golman odbrani udarac Dzeke ili se lopta odbije od stativu/precku.

upravo tako, dzeko je klasa, majstor...
a ibisevic je "inzaghi", puno se krece i postize golove iz "peterca"...
mislim, poredit njih dvojicu nema smisla...
- AlenHalilovic
- Kontakt:
1+tepsija je napisao/la:Vedo krampa
Glupe usporedbe.
Najbolje receno, ovo treba staviti na sticky i okoncati temu oko Ibisevic-Dzeko. Mozemo biti sretni da imamo dva bombadera u reprezentaciji. Neke druge reprezentacije nemaju ni makar jednog strijelca po njihovoj klasi i njihovom kvalitetu.
Predpostavljam da hocete reci Ibisevic i Mandzukic su isti tip napadaca?
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Ibisevic je izmislio napad za Mandzukica, pa prosle sezone su imali isti broj golova u Bundesligi ako se ne varam, a pogledaj u kakvom klubu Ibisevic igra.Murga je napisao/la:Predpostavljam da hocete reci Ibisevic i Mandzukic su isti tip napadaca?
Ja apsolutno nemam nista protiv Vede. Meni su i on i Dzeko super i svaki na svoj nacin igra i nemam ih sta kritikovati, meni su obojica odlicni. Ja kazem samo sto govore da Ibisevic daje golove iz peterca, reko to onda poredite njega sa Mandzukicem jer Mandzukic tako najvise daje golova. Vise sam mislio na tip igraca nego na efikasnost i trud. Meni se Dzeko od obojice njih razlikuje jer voli da "osine" i van 16-erca sto je vise tipa napadaca koje ja volim/preferiram.MrShadow je napisao/la:Ibisevic je izmislio napad za Mandzukica, pa prosle sezone su imali isti broj golova u Bundesligi ako se ne varam, a pogledaj u kakvom klubu Ibisevic igra.Murga je napisao/la:Predpostavljam da hocete reci Ibisevic i Mandzukic su isti tip napadaca?
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Nesto mi mrzovoljan izgleda na ovom intervju 

- BenjooJutub
- Kontakt:
Neobično za njega.jelle je napisao/la:Nesto mi mrzovoljan izgleda na ovom intervju
Nije mrzovoljan, nego smrtno ozbiljan, svjestan bitnosti situacije koja je pred nama. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Mozda je jos uvjek ljut zato jer je dobio petu kopacke pod oko na kraju utakmice sa Hoffenheimom. Mrzovoljan je od tad.jelle je napisao/la:Nesto mi mrzovoljan izgleda na ovom intervju
- Consigliere
- Kontakt:
Mirise mi malo na sovinizam, ali ajde... Pogledaj mi lokaciju pa skontaj jel RBiH nesto sto bi stavio neko ko ne navija za reprezentaciju...AlenHalilovic je napisao/la:Izgleda da jest Hrvatic...Ti onda nisi kvalifikovan da pricas o Vedi.
I kakve veze ima je li neko nas igrac ili igrac druge repke? Gledam ih i uporedjujem realno i za mene je Mandzukic bolji i kompletniji igrac od Ibisevica. Mozda nema osjecaj za gol kao Vedad ali u svemu drugom je bolji
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Odlika klasicnog napadaca !!!Consigliere je napisao/la:Mirise mi malo na sovinizam, ali ajde... Pogledaj mi lokaciju pa skontaj jel RBiH nesto sto bi stavio neko ko ne navija za reprezentaciju...AlenHalilovic je napisao/la:Izgleda da jest Hrvatic...Ti onda nisi kvalifikovan da pricas o Vedi.
I kakve veze ima je li neko nas igrac ili igrac druge repke? Gledam ih i uporedjujem realno i za mene je Mandzukic bolji i kompletniji igrac od Ibisevica. Mozda nema osjecaj za gol kao Vedad ali u svemu drugom je bolji
- Consigliere
- Kontakt:
Slazem se. Broj golova sve govori, ali ima tu i drugih osobina koje su bitne: kontrola lopte, pregled igre, gradjenje, defanzivni zadaci... Yebiga, Mandzukic se tu istice.ibish1995 je napisao/la:Odlika klasicnog napadaca !!!Consigliere je napisao/la:Mirise mi malo na sovinizam, ali ajde... Pogledaj mi lokaciju pa skontaj jel RBiH nesto sto bi stavio neko ko ne navija za reprezentaciju...AlenHalilovic je napisao/la:Izgleda da jest Hrvatic...Ti onda nisi kvalifikovan da pricas o Vedi.
Fit Tony: I keep my friends close...
Ne bi se složio.Mandžukić je strahovito brzo napredovao od kako je iz Dinama stigao u Wolfsburg gdje su mu bile potrebene 2 godine da se dokaže i pređe u redove Bayerna.MrShadow je napisao/la:Ibisevic je izmislio napad za Mandzukica, pa prosle sezone su imali isti broj golova u Bundesligi ako se ne varam, a pogledaj u kakvom klubu Ibisevic igra.Murga je napisao/la:Predpostavljam da hocete reci Ibisevic i Mandzukic su isti tip napadaca?
Velika borbenost ,odličan u skok igri i dobar finišer.
Ibišević je već godinama u Bundesligi i najveći mu je domet Stuttgart sjajan je strijelac ali nikad ne može održati neku konstantu npr zabije gol pa ga onda nema 10 kola pa onda zabije hetrik.A u stanju je fulati i kolosalne šanse što je nebrojeno puta dokazao.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, MrPink, nebeskasila i 43 gosta.