Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- reds_forever
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
mislim da bi mourinho pristao,tako bi se konacno dokopao gerrarda
ne znam...cudno bi mi nekako bilo da trener koji dosta puta bio na suprotnoj strani,sad nam sluzi kao neko ko ce posloziti tim,ali,mozda bi to donijelo rezultate,jer on ima samopouzdanje,pun je sebe,sasvim suprotno benitezu....

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
DNEVNI AVAZ ; Mourinho dolazi ako se Benitez da ostavku
[/size][/i]
[/size][/i]
moglo se pokusati sa pachecom i ngogom, ali sa samim pachecom u napadu nikakoreds_forever je napisao/la:a zasto se nije moglo pokusati i sa pachecom i sa n'gogomonako je svaka lopta isla na ovog drugog koji je nijednom nije znao iskoprcati kako treba....a da ne spominjem kakve duge lopte smo danas imali...i moja nana bi preciznije loptu sutnula
![]()
ja mislim da se nema sta aquilani vise stediti,nek stisne i on malo zube,ako se povrijedi,povrijedi,ako ne,super onda,al necemo ovako do maja,malo igraj,malo ne igraj,pa xabi je bio standardan,valjda bi i ovaj trebao biti ako mu je zamjena

ne brini igrat ce aquman sledecu utakmicu, posto lukas odmara zbog kartona

ima je on priliku vec doci u liverpool ali nije, zbog financijske situacije, i nikad ne bi zelio da on dođe u liverpool, mogu svi samo on nereds je napisao/la: ESPN: Mourinho dolazi ako se Liverpool financijski stabilizira

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
I ti pratis LiverpoolYNWA je napisao/la:moglo se pokusati sa pachecom i ngogom, ali sa samim pachecom u napadu nikakoreds_forever je napisao/la:a zasto se nije moglo pokusati i sa pachecom i sa n'gogomonako je svaka lopta isla na ovog drugog koji je nijednom nije znao iskoprcati kako treba....a da ne spominjem kakve duge lopte smo danas imali...i moja nana bi preciznije loptu sutnula
![]()
ja mislim da se nema sta aquilani vise stediti,nek stisne i on malo zube,ako se povrijedi,povrijedi,ako ne,super onda,al necemo ovako do maja,malo igraj,malo ne igraj,pa xabi je bio standardan,valjda bi i ovaj trebao biti ako mu je zamjena![]()
ne brini igrat ce aquman sledecu utakmicu, posto lukas odmara zbog kartona![]()
ima je on priliku vec doci u liverpool ali nije, zbog financijske situacije, i nikad ne bi zelio da on dođe u liverpool, mogu svi samo on nereds je napisao/la: ESPN: Mourinho dolazi ako se Liverpool financijski stabilizira

Nas najbolji igrac u posljednjih mjesec dana ne pauzira, jer od drugog djela sezone treba 10 kartona za suspenziju, a ne 5

moja greskafanatic je napisao/la:I ti pratis LiverpoolYNWA je napisao/la:moglo se pokusati sa pachecom i ngogom, ali sa samim pachecom u napadu nikakoreds_forever je napisao/la:a zasto se nije moglo pokusati i sa pachecom i sa n'gogomonako je svaka lopta isla na ovog drugog koji je nijednom nije znao iskoprcati kako treba....a da ne spominjem kakve duge lopte smo danas imali...i moja nana bi preciznije loptu sutnula
![]()
ja mislim da se nema sta aquilani vise stediti,nek stisne i on malo zube,ako se povrijedi,povrijedi,ako ne,super onda,al necemo ovako do maja,malo igraj,malo ne igraj,pa xabi je bio standardan,valjda bi i ovaj trebao biti ako mu je zamjena![]()
ne brini igrat ce aquman sledecu utakmicu, posto lukas odmara zbog kartona![]()
![]()
Nas najbolji igrac u posljednjih mjesec dana ne pauzira, jer od drugog djela sezone treba 10 kartona za suspenziju, a ne 5

gdje ces to napisati, ne nosi on broj 8 da bude najbolji

Sarajevo i Liverpool
Bas tako...Djaba mu sto je jedini igrac koji igra u zadnjih 5-6 utakmica, opet je glavni razlog lose forme LFC-a...a da je 8-ica odigrala i priblizno ko 21 nakon oporavka od povrede bio bi dizan u nebesa 

Sto se mene tice neka dodje Mourinho **** se meni vishe..ovo je preslo svaku granicu......treba nam covijek koji ce uvesti disciplinu u tim i dati nam moral i MOTIVACIJU igracima,,,,,,,WELCOME MoURINHO... 

"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ
- majestic24
- Kontakt:
Mourinho ako dodje morate mu pripremiti barem 200 mill za pojacanja,koja vi sigurno nemate
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ma kakav Mourinho, šta vam je. Nebi on ni blizu liverpool-a... Pogotovo sad kad mu je u Interu dobro, ima para i za pojačanja, sve mu je udure...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
postao je dezurni krivac, bez obzira na dobru igru u zadnje vrijeme opet je on krivfanatic je napisao/la:Bas tako...Djaba mu sto je jedini igrac koji igra u zadnjih 5-6 utakmica, opet je glavni razlog lose forme LFC-a...a da je 8-ica odigrala i priblizno ko 21 nakon oporavka od povrede bio bi dizan u nebesa

Sarajevo i Liverpool
- reds_forever
- Kontakt:
meni je odvratno od toga kako se odnosi prema babelu,jednostavno,ja ne podrzavam taj odnos prema bilo kojem igracu i jako me iznerviralo sve to.....
Rafael Benitez wants to stay on as manager for the supporters.
Benitez told Match of the Day last night that if he stays on as Liverpool boss it will be for the fans, despite the fact thousands are now calling for his head.
"The fans are amazing and if I decide to stay it will be because of them. I will fight until the end and will keep going," he said.
"Sometimes you have bad moments and now is the time we have to show character."
e rafa ako nastavis ovako,sumnjam da ces biti u poziciji da odlucujes
Benitez told Match of the Day last night that if he stays on as Liverpool boss it will be for the fans, despite the fact thousands are now calling for his head.
"The fans are amazing and if I decide to stay it will be because of them. I will fight until the end and will keep going," he said.

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
reds je napisao/la:Nek dode ko hoce samo nek ide onaj Rumenko.
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
- mighty_reds
- Kontakt:
reds_forever je napisao/la:meni je odvratno od toga kako se odnosi prema babelu,jednostavno,ja ne podrzavam taj odnos prema bilo kojem igracu i jako me iznerviralo sve to.....
ja mislim da je kraj vec dosao jbg...sta treba da se desi jos

The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
Souness poručio Benitezu: "Vrijeme je za odlazak"
Nedjelja, 17.01.2010.
Još jedna u nizu legendi Liverpoola koji su putem medija menadžeru tog kluba Rafaelu Benitezu poručili kako mu je vrijeme da ode iz kluba je nekadašnji igrač i menadžer tog kluba Graeme Souness.
Souness je sa Liverpoolom u razdoblju od 1978. do 1984. godine osvojio tri ligaška naslova i tri naslova prvaka Europe, a Španjolca je kritizirao jer je potrošio preko 275 milijuna eura na momčad koja je dalje od borbe za naslov prvaka nego ikada.
Menadžer Liverpoola u razdoblju od 1991. do 1994. godine je za Daily Star Sunday rekao: "Rafa Benitez je imao gotovo šest sezona u Liverpoolu i mislim da je to bilo dovoljno dugo. On mora pozorno analizirati gdje je odveo klub u tom razdoblju i, ako će biti iskren prema sebi, mora shvatiti da to nije pravi put. To nije laka odluka za donijeti, jer to dobro znam iz svog iskustva. Kada sam ja odlučio otići sa mjesta menadžera Liverpoola to je bilo iz razloga što momčad nije napredovala onoliko brzo koliko sam želio."
Murphy: Rafa treba otići
Sve je veći broj Liverpoolovih velikana koji misle da je vrijeme za promjenu na trenerskoj poziciji.
Tako se nakon Whelana oglasio i sadašnji član Fulhama a nekada velika uzdanica i ljubimac Anfielda, 32-godišnji Danny Murphy koji je iz Liverpoola otišao još 2004. godine.
''Ako me pitate da li je došlo vrijeme da Liverpool potraži novog trenera onda moram reći da jeste. Daleko od toga da se svetim čovjeku koji se odrekao mojih usluga onda kada nisam želio napustiti klub. Također, ne tvrdim da je on loš menadžer. Ali, zadnjih godina tim uopšte nije napredovao. Naprotiv, moglo bi se govoriti o nazadovanju.'', rekao je Murphy za News of the World.
Nedjelja, 17.01.2010.
Još jedna u nizu legendi Liverpoola koji su putem medija menadžeru tog kluba Rafaelu Benitezu poručili kako mu je vrijeme da ode iz kluba je nekadašnji igrač i menadžer tog kluba Graeme Souness.
Souness je sa Liverpoolom u razdoblju od 1978. do 1984. godine osvojio tri ligaška naslova i tri naslova prvaka Europe, a Španjolca je kritizirao jer je potrošio preko 275 milijuna eura na momčad koja je dalje od borbe za naslov prvaka nego ikada.
Menadžer Liverpoola u razdoblju od 1991. do 1994. godine je za Daily Star Sunday rekao: "Rafa Benitez je imao gotovo šest sezona u Liverpoolu i mislim da je to bilo dovoljno dugo. On mora pozorno analizirati gdje je odveo klub u tom razdoblju i, ako će biti iskren prema sebi, mora shvatiti da to nije pravi put. To nije laka odluka za donijeti, jer to dobro znam iz svog iskustva. Kada sam ja odlučio otići sa mjesta menadžera Liverpoola to je bilo iz razloga što momčad nije napredovala onoliko brzo koliko sam želio."
Murphy: Rafa treba otići
Sve je veći broj Liverpoolovih velikana koji misle da je vrijeme za promjenu na trenerskoj poziciji.
Tako se nakon Whelana oglasio i sadašnji član Fulhama a nekada velika uzdanica i ljubimac Anfielda, 32-godišnji Danny Murphy koji je iz Liverpoola otišao još 2004. godine.
''Ako me pitate da li je došlo vrijeme da Liverpool potraži novog trenera onda moram reći da jeste. Daleko od toga da se svetim čovjeku koji se odrekao mojih usluga onda kada nisam želio napustiti klub. Također, ne tvrdim da je on loš menadžer. Ali, zadnjih godina tim uopšte nije napredovao. Naprotiv, moglo bi se govoriti o nazadovanju.'', rekao je Murphy za News of the World.
FK Pjetlovi
http://www.footylounge.com/films//youth ... 867f1.html
najzanimljivije detalji sa utakmice liverpool v leicester
najzanimljivije detalji sa utakmice liverpool v leicester
Sarajevo i Liverpool
- reds_forever
- Kontakt:
sta god da se desi, benitez ima jos najmanje 20 godina karijere,dok neki nasi igraci to vrijeme nemaju,oni imaju jos 2,3 sezone i tada ce zavrsiti karijeru...emocije im nisu iste,jer ovim igracima se zuri i ova desavanja ih navode da razmisljaju koliko je stvarno moguce da se njihove zelje ostvare...dok ce benitez imati jos mnogo sansi u karijeri da kaze da postoji iduca sezona.....mighty_reds je napisao/la: ja mislim da je kraj vec dosao jbg...sta treba da se desi jos
ako su tri mjeseca sometimes i moments, onda je upravureds_forever je napisao/la:meni je odvratno od toga kako se odnosi prema babelu,jednostavno,ja ne podrzavam taj odnos prema bilo kojem igracu i jako me iznerviralo sve to.....
Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
The People: Hughes mijenja Beniteza u Liverpoolu?
Britanski tabloid The People donosi vijest kako bi velški nogometni stručnjak Mark Hughes, bivši menadžer Blackburna i Manchester Cityja, mogao zamijeniti Rafu Beniteza na klupi Liverpoola...
Razočaravajući rezultati Liverpoola ove sezone (ispadanje iz Lige prvaka, FA Cupa i Carling Cupa kao i sedmo mjesto u prvenstvu) nagnali su Liverpoolove suvlasnike na razmišljanje o smjeni menadžera, iako je Benitez ugovorno vezan do do lipnja 2014. godine.
Na užem popisu potencijalnih Benitezovih nasljednika navodno se osim Hughesa nalazi i menadžer Aston Ville Martin O'Neill, a u istom se kontekstu već od ranije spominju i Guus Hiddink i Jose Mourinho.
Hughes je bez posla od prosinca prošle godine kada je otpušten iz Cityja, a navodno je za njegovim uslugama ponovo interes pokazao i klub Nikole Kalinića (Blackburn) kojeg je Hughes kao menadžer vodio od 2004. do 2008. godine.

Britanski tabloid The People donosi vijest kako bi velški nogometni stručnjak Mark Hughes, bivši menadžer Blackburna i Manchester Cityja, mogao zamijeniti Rafu Beniteza na klupi Liverpoola...
Razočaravajući rezultati Liverpoola ove sezone (ispadanje iz Lige prvaka, FA Cupa i Carling Cupa kao i sedmo mjesto u prvenstvu) nagnali su Liverpoolove suvlasnike na razmišljanje o smjeni menadžera, iako je Benitez ugovorno vezan do do lipnja 2014. godine.
Na užem popisu potencijalnih Benitezovih nasljednika navodno se osim Hughesa nalazi i menadžer Aston Ville Martin O'Neill, a u istom se kontekstu već od ranije spominju i Guus Hiddink i Jose Mourinho.
Hughes je bez posla od prosinca prošle godine kada je otpušten iz Cityja, a navodno je za njegovim uslugama ponovo interes pokazao i klub Nikole Kalinića (Blackburn) kojeg je Hughes kao menadžer vodio od 2004. do 2008. godine.

FK Pjetlovi
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ma kakav hughes, nula od trenera.....sa njim idete još na niže granereds je napisao/la:The People: Hughes mijenja Beniteza u Liverpoolu?
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.