Je li ovo piratska verzija ili nije, diz'o sam sebi sistem prije godinu, dobio CD od druga

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Znaci ovo je piratR32 je napisao/la:Jestesamo aktivirana windoza, pa neces dobit dzabe orđinale
Dobio je svako, bez brige, ostaje pirat, samo si update dobioAsharaK je napisao/la:Ja ne znam kako su meni dali windows 10 al majkemi. Drago mi je sto jesu svakako, ne smijem oborit sisem do tada.
Ma ne sekiraj se, bice dzabnih desetki...High je napisao/la:Mrka kapa. Prođe li išta brže od neke verzije koja traje samo godinu dana?
10 gb, gdje ću s njima, neam tako veliki USB ..JoseMourinho je napisao/la:Ako imaš vremena skines taj full nakon instalacije sistema ga samo pokrenes i gotovo
instaliraj AdBlock ,i bit ces rahatIlProfessore je napisao/la:Kako spriječiti da iskaču oni skočni prozori prilikom otvaranja nekih stranica, u nekom trenutku ih iskoči baš puno pa mozilla prestane sa radom i moram je ponovo pokretati. Namjestio sam gore u postavkama ali i dalje iskače, da li ima neka aplikacija koja ih može spriječiti, ili?
Vjeruj mrežnu, zvučnu ti samo instalira bar meni jeste 7/8 jedino sto sam instalirobje grafičku original drajvereChinaglia je napisao/la:10 gb, gdje ću s njima, neam tako veliki USB ..JoseMourinho je napisao/la:Ako imaš vremena skines taj full nakon instalacije sistema ga samo pokrenes i gotovo
ne mogu nikako da pronađem drivere za net, za zvučnu sam nekako našao
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, tiketoke, USB i 11 gostiju.