Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Deron igra cijelu ovu sezonu pod povredom, igra kroz bol. Prije par utakmica je primio neke injekcije kortizona, ja mislim i rekao je da se osjeca bolje, sto se i vidi na terenu.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Nadam se da će biti neki sopcast, iako kasni slika 1-2 minute bolje je preko njega gledati.Yucca je napisao/la:Brooklyn - Atalanta 01:00
C+Deportes
NBA TV
armin je napisao/la:Nadam se da će biti neki sopcast, iako kasni slika 1-2 minute bolje je preko njega gledati.Yucca je napisao/la:Brooklyn - Atalanta 01:00
C+Deportes
NBA TV
Stavit cemo ili preko torrenta ili sopcast bice u HD stream sigurno

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma Deron je prava radilica na terenu,pokazao je da je profesionalac,a i Mirzi je bio podrska od pocetka..Bit ce zanimljivo vidjeti veceras u kakvom ce tempu odigrat .dziza_23 je napisao/la:Deron igra cijelu ovu sezonu pod povredom, igra kroz bol. Prije par utakmica je primio neke injekcije kortizona, ja mislim i rekao je da se osjeca bolje, sto se i vidi na terenu.
-
- Kontakt:
Nema ti utakmica na NBA TV.Oni prenose Utah - NYYucca je napisao/la:Brooklyn - Atalanta 01:00
C+Deportes
NBA TV
NBA TV
Open in TS Player ( desktop player ) ID: d0a5e5f37729101b9095ffa6a39fafb189ee9738
Open in TS Player ( desktop player ) ID: 2e00b01f75767ff5b74c1daa25f6fa0cf11e57b8
Open in TS Player ( desktop player ) ID: d0a5e5f37729101b9095ffa6a39fafb189ee9738
Open in TS Player ( desktop player ) ID: 2e00b01f75767ff5b74c1daa25f6fa0cf11e57b8
Ljudi jos 4 sata!!
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 5712_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; Redzo legenda 

Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
Deron je odlican igrac, mozda i najbolji PG lige. Ne zbog jucerasnje igre, momak je jednostavno igracina. Na parketu ne hebe nikog ni 2%, igra svoju igru, naravno razigrava i komplet ekipu. Kad je Teletovic u igri, najvise volim kad je i Deron tu, jer momak nije sebican.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Deron je pravi PG nije westbrook , moram rec nije ni rose koji opet nije ko rasel al meni je deron pravi PG covjek koji ce prvo gledat da razigra oko sebe pa onda pokusat solirat.Sinoc je soliro jer nije masao nista , inace oduvijek mi je drag jos u jazzu dok je bio. Ne mogu rec da je bolji od paula jer je meni paul pojam za ove sve plejeve subjektivan sam pa cu rec da je bolji od ronda al sve to tu negdje ugl u top 3 PG lige sigurno...I vidi se na terenu da dosta trazi mirzu i da sa njim najscesce radi p n r onaj gdje mirza ostaje na 3 ... Veceras protiv atalnte ako cemo sudit po one 2 tekme nece bit dobro , ne godi mu atlanta izgledo je kao da mu je sve prebrzo protiv njih al mozda je bio samo van forme il nesto.Ugl bice dobra tekma oba tima su tu negdje nezz kakva je atlanta sa povredama ako su u punom sastavu nece im bit lako XDemir79 je napisao/la:Deron je odlican igrac, mozda i najbolji PG lige. Ne zbog jucerasnje igre, momak je jednostavno igracina. Na parketu ne hebe nikog ni 2%, igra svoju igru, naravno razigrava i komplet ekipu. Kad je Teletovic u igri, najvise volim kad je i Deron tu, jer momak nije sebican.
moze li nas mirza napokon vratit onu formu od prije mjesec dana,kad je ubacivao trice ko od sale,,ja mislim da moze i to vec veceras protiv atlante,zmaju nas obraduj nas tako ti Boga,i veceras kao i svaku utakmicu smo uz tebe !
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Top 3??grgr je napisao/la:Deron je pravi PG nije westbrook , moram rec nije ni rose koji opet nije ko rasel al meni je deron pravi PG covjek koji ce prvo gledat da razigra oko sebe pa onda pokusat solirat.Sinoc je soliro jer nije masao nista , inace oduvijek mi je drag jos u jazzu dok je bio. Ne mogu rec da je bolji od paula jer je meni paul pojam za ove sve plejeve subjektivan sam pa cu rec da je bolji od ronda al sve to tu negdje ugl u top 3 PG lige sigurno...I vidi se na terenu da dosta trazi mirzu i da sa njim najscesce radi p n r onaj gdje mirza ostaje na 3 ... Veceras protiv atalnte ako cemo sudit po one 2 tekme nece bit dobro , ne godi mu atlanta izgledo je kao da mu je sve prebrzo protiv njih al mozda je bio samo van forme il nesto.Ugl bice dobra tekma oba tima su tu negdje nezz kakva je atlanta sa povredama ako su u punom sastavu nece im bit lako XDemir79 je napisao/la:Deron je odlican igrac, mozda i najbolji PG lige. Ne zbog jucerasnje igre, momak je jednostavno igracina. Na parketu ne hebe nikog ni 2%, igra svoju igru, naravno razigrava i komplet ekipu. Kad je Teletovic u igri, najvise volim kad je i Deron tu, jer momak nije sebican.

za mene je deron doktor ovog sporta,medju top 10 je sigurnoNEZALAGANJE je napisao/la:Top 3??grgr je napisao/la:Deron je pravi PG nije westbrook , moram rec nije ni rose koji opet nije ko rasel al meni je deron pravi PG covjek koji ce prvo gledat da razigra oko sebe pa onda pokusat solirat.Sinoc je soliro jer nije masao nista , inace oduvijek mi je drag jos u jazzu dok je bio. Ne mogu rec da je bolji od paula jer je meni paul pojam za ove sve plejeve subjektivan sam pa cu rec da je bolji od ronda al sve to tu negdje ugl u top 3 PG lige sigurno...I vidi se na terenu da dosta trazi mirzu i da sa njim najscesce radi p n r onaj gdje mirza ostaje na 3 ... Veceras protiv atalnte ako cemo sudit po one 2 tekme nece bit dobro , ne godi mu atlanta izgledo je kao da mu je sve prebrzo protiv njih al mozda je bio samo van forme il nesto.Ugl bice dobra tekma oba tima su tu negdje nezz kakva je atlanta sa povredama ako su u punom sastavu nece im bit lako XDemir79 je napisao/la:Deron je odlican igrac, mozda i najbolji PG lige. Ne zbog jucerasnje igre, momak je jednostavno igracina. Na parketu ne hebe nikog ni 2%, igra svoju igru, naravno razigrava i komplet ekipu. Kad je Teletovic u igri, najvise volim kad je i Deron tu, jer momak nije sebican.![]()
Diskutabilno je da je i top 10 ove sezone!
5 utakmica ne mijenja nista...
po svojim mogucnostima i obiljezima playa deron jeste u top 3, druga stvar je to sto ove sezone nije u formi dobroj i konstantnoj pa ne igra kako zna i umije
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Williams je tek cetvrti iza Paula ,Westbrooka i Parkera an poziciji playmakera u Nba ligiLenBias je napisao/la:po svojim mogucnostima i obiljezima playa deron jeste u top 3, druga stvar je to sto ove sezone nije u formi dobroj i konstantnoj pa ne igra kako zna i umije
Za mene westbrook i nije plej on je meni vise SG nego plej covjek koji prvo gleda na kos pa na ostatak ekipe i samo moze bogu zahvalit sto je onakva zivotinja inace bi bio nesto ko brooksBosnaSTL je napisao/la:Williams je tek cetvrti iza Paula ,Westbrooka i Parkera an poziciji playmakera u Nba ligiLenBias je napisao/la:po svojim mogucnostima i obiljezima playa deron jeste u top 3, druga stvar je to sto ove sezone nije u formi dobroj i konstantnoj pa ne igra kako zna i umije

Momci večeras sam neraspoložen... 

-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Pozz raja, nadam se da ce Mirza večeras da pocjepa koš Hawksa aBd
Redzo me sinoć nasmijao strašno, i prava je raja, za razliku od Kardashiana. Očekujem i večeras 15+ skokova za najboljeg skakača lige inače rodom iz Donjeg Vakufa

Redzo me sinoć nasmijao strašno, i prava je raja, za razliku od Kardashiana. Očekujem i večeras 15+ skokova za najboljeg skakača lige inače rodom iz Donjeg Vakufa

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.