FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Lesinar1987
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Lesinar1987 » 11 maj 2010, 14:11

TMovac je napisao/la:
Schlager je napisao/la:Ako ovo cita neko iz uprave,moja molba je da se kao ni dosad, slucajno ne upustate u neke prljave dogovore sa Velezom,jer to nismo radili ni kad smo ispadali iz lige,dostojanstvo je najvaznije.

Ne dati njednom sudiji ili drugom klubu ni marke,posteno biti drugi ako treba i svaku paru cuvati za stadion i pojacanja u ljetnom prelaznom roku,a lopovima i mesetarima-KITA!
heh kod nas se juće pričalo i to od pouzdanih ljudi sa zapada,da je navodno Borac kupio ukamicu Sarajevu u Istočnom Sarajevu protiv Slavije,u zamjenu za tri boda u zadnjem kolu.Iskreno nadam se to nije tačno,mada mi je sumnjivo jer taj par nije bio u ponudi na kladionicama koja je puno neizvjesnija bila od recimo utakmice Borac Modriča,koja je bila u ponudi.
Helenejse nadam se da nečemo prosuti ovu prednost od 3 boda do kraja.Pa da neće biti važno dal je kupljena ili ne

Izvinjavam se na offtopicu

Pa sta i da kupe sve do kraja to je samo nas problem sad svi pricate o nekim namjestenim utakmicama i da Borac kupuje gdje ste bili kad smo ispadali iz PL sto onda nismo namjestali i kupovali, kupili ste najvise utakmica u ligi i nasli ste se praviti pametni i pricati drugima o tome samo da prikrijete vasa namjestanja :mrgreen:

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 11 maj 2010, 14:25

Boli vas briga sto mi kupujemo jesi cuo i znas sta kupili smo i titulu i kup za ovu a i za narednih najmanje 5 godina, to kupujemo samo da nebi Borac bio sampion i mi cemo vazda kupovat utakmice jer jebga ima se moze se za razliku od nekih... :twisted: :twisted: :twisted:
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 11 maj 2010, 14:25

EastStand je napisao/la:
borac_sampion je napisao/la:Sta je sa tenderom? Radi li se ista na stadionu? :?
:!: :evil:
Tender je raspisan i mislim da će se, odmah po završetku sezone, krenuti sa radovima. Ovo znam jer je i moja firma dobila isti.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 11 maj 2010, 14:35

NoName je napisao/la:
EastStand je napisao/la:
borac_sampion je napisao/la:Sta je sa tenderom? Radi li se ista na stadionu? :?
:!: :evil:
Tender je raspisan i mislim da će se, odmah po završetku sezone, krenuti sa radovima. Ovo znam jer je i moja firma dobila isti.
Ako je to tacno, moze li se znati koja je to firma sto je dobila, i zar se nebi prije trebalo krenuti sa radovima, bar do 20.maja, i onako Borac ima samo jednu utakmicu kuci protiv Olimpika, i zna li se tacno datum kad se krece sa radovima?
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

Lesinar1987
Kontakt:

Post Postao/la Lesinar1987 » 11 maj 2010, 14:43

Arogantni je napisao/la:Boli vas briga sto mi kupujemo jesi cuo i znas sta kupili smo i titulu i kup za ovu a i za narednih najmanje 5 godina, to kupujemo samo da nebi Borac bio sampion i mi cemo vazda kupovat utakmice jer jebga ima se moze se za razliku od nekih... :twisted: :twisted: :twisted:

Nemojte se jos zanositi jel jos uvjek niste nista osvojili jer i mi smo sad bas dobili nekih para tako da cemo da kupimo i u Mostaru i u Sarajevu samo da seljo nebude sampion a ima i 90 minuta kupa rano ste poceli da slavite :D :D :D

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 11 maj 2010, 16:18

Schlager je napisao/la:Da se ne zaboravi sta se desilo na danasnji dan prije 22 godine

[youtube][/youtube]

DANI PONOSA I SLAVE!!
Procvjeeetala bela lala uzeli smo Kup Maršalaaaa :mrgreen:

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 11 maj 2010, 16:22

Da nam je danas onakav tim dobili bi i Veleža i Želju i svakoga i kod kuće i na strani.

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 11 maj 2010, 16:37

opustenoBL je napisao/la:@ ? 2 - ?
ma kako ih podrzavati kad tjeraju sve sto valja.Kao prvo,renoviranje stadiona nisu oni finansirali vec grad ciji je stadion,moraju nesto napraviti ako nema nista od onog na banjaluckom,dalje placanje tih osnovnih obaveza pema drzavi moralo je doci kad tad,mada mislim da su preklapali sve i svasta samo da se rese dugovnja,a uostalom postoje i sponzori,kako drugi dolaze do love?nema svako grad da ih finansira.
' све је то $ ? & % $ $ се то све $ а 20 $ " $ ', "? је $ "" - ¥, ? ? " % су % " ?. $ $ ? ? ? - ? је ? " & " ? ? на ? а ? $, " а $ " -, " ' ? $... ' ' не % $ у ?, $ стварност. & ? " " то све % " ' се $ за пар $ " " & $ а не ¥ у $ ? $ у ? "... еххх
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 11 maj 2010, 18:50

nasborik je napisao/la:Ako je to tacno, moze li se znati koja je to firma sto je dobila, i zar se nebi prije trebalo krenuti sa radovima, bar do 20.maja, i onako Borac ima samo jednu utakmicu kuci protiv Olimpika, i zna li se tacno datum kad se krece sa radovima?
Dobila tender, ne posao. Ima 4-5 firmi prijavljeno, ovo što je planirano se može dosta brzo završiti, nekih 2-3 mjeseca mislim. Pare valjda već imaju spremne tako da će stadion biti spreman za Evropu valjda.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 11 maj 2010, 18:54

Kao i u svim ostalim gradnjama postoje samo tri potencijalna kandidata,Integral ingienering,Kaldera i Niskogradnja,ali bas me briga,neka gradi ko hoce,samo da ga zavrse do sredine jula :D

Pojava prvog baustelca ce biti najveci trenutak za Borac nakon onog Lupicevog gola prije tacno 22 godine!

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 11 maj 2010, 19:26

Schlager je napisao/la:Kao i u svim ostalim gradnjama postoje samo tri potencijalna kandidata,Integral ingienering,Kaldera i Niskogradnja,ali bas me briga,neka gradi ko hoce,samo da ga zavrse do sredine jula :D

Pojava prvog baustelca ce biti najveci trenutak za Borac nakon onog Lupicevog gola prije tacno 22 godine!
:lol: :D

& ' ¥ $ $ " " у ГП " & ", ? то су $ ' нагађања " "

у & ?, & % " ¥, ' $ то $ " на ", па & $ & $ - :mrgreen:

$ $ ? - ? " $ " ' ? $ $ % " %? :D
Zadnja izmjena: Шајин, dana/u 11 maj 2010, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.
"" ПУТ ""

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 11 maj 2010, 19:28

Schlager je napisao/la:Kao i u svim ostalim gradnjama postoje samo tri potencijalna kandidata,Integral ingienering,Kaldera i Niskogradnja,ali bas me briga,neka gradi ko hoce,samo da ga zavrse do sredine jula :D

Kao sta kazes , ko god da ga izgradi dobro je, makar ce te imati stadion.
Navijacima svejedno, ali pare su vaznije tim firmama.
× Plava krv ispod koze ×

Lesinar1987
Kontakt:

Post Postao/la Lesinar1987 » 11 maj 2010, 19:49

Vec se odavno zna ko radi gradski stadion kad je tender raspisan znalo se samo se mora sacekati 40 dana od raspisivanja tendera radi formalnosti al je to nebitno samo da krene gradnja i da se evropske utakmice igraju u nasoj dragoj Banjaluci

jos bolji
Kontakt:

Post Postao/la jos bolji » 11 maj 2010, 20:17

samo Chuck Norris moze da pobjedni Niskogradnju Laktasi na tenderu :D :D :D

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 11 maj 2010, 20:31

jos bolji je napisao/la:samo Chuck Norris moze da pobjedni Niskogradnju Laktasi na tenderu :D :D :D
Šta misliš dali rekonstrukcija stadiona spada u niskogradnju?????????????? :D
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

jos bolji
Kontakt:

Post Postao/la jos bolji » 11 maj 2010, 20:43

RBA 1987 je napisao/la:
jos bolji je napisao/la:samo Chuck Norris moze da pobjedni Niskogradnju Laktasi na tenderu :D :D :D
hahahahahah ma samo da oni njega ne poravnaju!!!

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 11 maj 2010, 20:43

Ova tri poslednja kola ce se igrati sve utakmice u isto vrijeme zbog regularnosti,tako da je sa nocnim utakmicama za ovu sezonu zavrseno...igracemo u 17h ili mozda 17h 30min sve tri utakmice.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 11 maj 2010, 20:46

jos bolji je napisao/la:
RBA 1987 je napisao/la:
hahahahahah ma samo da oni njega ne poravnaju!!!
Pa to ti i kažem, da si napisao da je to integral pa hajde, ali niskogradnja, pa ne ide brate, vidiš kakvi su pomoćni tereni koje je gradila niskogradnja u saradnji sa Tamarisom... :D
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 11 maj 2010, 20:52

" $ - " %:
" &: 1.60
¥ на $ " &: 3.00
? $ &: 10.00
" ? ' & 20 &
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

jos bolji
Kontakt:

Post Postao/la jos bolji » 11 maj 2010, 20:53

RBA 1987 je napisao/la:
Pa to ti i kažem, da si napisao da je to integral pa hajde, ali niskogradnja, pa ne ide brate, vidiš kakvi su pomoćni tereni koje je gradila niskogradnja u saradnji sa Tamarisom... :D[/quote]
javjeruj mi ja jedva cekam da vidim i to cudo kako ce ga napraviti. do sad nisam nista sreo sto su u BL gradili a da bar mjesec, dva nisu probili rok. a ako sad probiju rok...mjesec?! :evil: :evil:

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.