Kakav debil, jel to trebam citav biznis plan iznijet ovdje da bi ti se aktiviralo to malo mozga?SjevernaKoreja je napisao/la: ↑01 sep 2021, 14:20Cuj potrudio bi se?JVVVST je napisao/la: ↑01 sep 2021, 14:18Potrudio bih se da u visegodisnjem mandatu napravim klub samoodrzivim i da ne moram cekati sadaku od investitora da platim Poreznoj upravi?Amca007 je napisao/la: ↑01 sep 2021, 12:54
Kako bi recimo vas dvojica rijesili situaciju oko kluba u doba korone, kad invenstitor neda novac? Samo me zanima, koje bi vi poteze povukli. Pa vidis da je Barcelona pala qrcu za usi zbog korone. Ja ne branim Sabrinu boli me tuki za njom, ali mislim da je sposobna i nista nije uradila da bi je se tjeralo i zvalo khurvom. Nam nije slao pare, igraci nisu htjeli da igraju a nema plate, eto to je jedini razlog. Ne znam samo kako ona ili Kasum mogu biti krivi. Pa eto ona se potrudila da nas izvadi iz ghovana. Nazvala Tana i nasla i ovog novog Amerikanca. Kako losi ljudi uvijek traze pogresne korake da sto prije naparćdnu sve sto valja. Brukaaa
Jel to biznis plan kome moramo prepustiti FK Sarajevo. Zbog rijeci, POTRUDIO ?
SAMOODRZIVOST treba da bude glavni cilj kluba, to je Tan najavio kad nas je prvi put preuzeo. Osam godina nakon toga, mi ne mozemo ni porez na plate placati bez sadake od investitora. Jel to mozda moja, ili direktoricina krivica?