Ne bih ime kluba mozda, ali nesto oko stadiona da. Mislim kad bi bila jedina opcija za ime kluba, a da je to spas tj. da je to garant da cemo napredovati ok.BosniaBoston je napisao/la: ↑24 sep 2020, 20:54Da hipotetski dodje Red Bull i ponudi investiranje od 10 mil eura godisnje al da FK Željezničar- Red Bull bude u nazivu kluba bil pristali? Ja bi, od imena se ne živi a stali bi na najzeleniju moguću granu
Znam da se nece desit al et mašta je zdrava![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ime kluba i boje su sveto, to se ne može mijenjati nikad, do Kjametskog dana ćemo nositi ime i boje. Klub moramo prodati, naći ozbiljnog investitora i sponzora i lagano, ovo sad što imamo, ustvari od nastanka kluba je životarenje, nismo mi Bajern ili Barsa pa da imaš 200 miliona navijača i njemački Telekom za sponzora ba te boli kita.BosniaBoston je napisao/la: ↑24 sep 2020, 20:54Da hipotetski dodje Red Bull i ponudi investiranje od 10 mil eura godisnje al da FK Željezničar- Red Bull bude u nazivu kluba bil pristali? Ja bi, od imena se ne živi a stali bi na najzeleniju moguću granu
Znam da se nece desit al et mašta je zdrava![]()
U našem slučaju naći nešto što ima Rijeka, bogatog vlasnika, hladno bi prvi bili i Evropu igrali bez straha, ovako svaki izlet moliš boga da više od tri gola ne primiš, pa dokle više. 99 godina klub ima, dva uspješna evropska ciklusa ima, sedamdesetih četvrtfinale Kup UEFA i osamdesetih polufinale, malo brate, ovo poslije rata je smijurija, Široki ima više evropskih utakmica od nas

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Kolko je kosto Femino.Samo pitam.
Po milioniti put, sistem, statut, da se zna ko pije ko placa, ko kosi ko vodu nosi, direktor, predsjednik, sekretar, covjek zaduzen za jedno, drugi za drugo, treci šezdeseto, pa onda trener, pomocni, ljekar,...cistacica, portir.
TRANSPARENTNOST !
A kada to bude onda dođe investitor, neki veliki sponzor pa se sjedne i prica sa vrhom kluba a ne sa trenerom i ljekarom, pa se dogovori nesto, dokumenti iznesu, neki program i plan. Metodologija sta i kako, pa mozda nesto bude.
Mi to nemamo ...
TRANSPARENTNOST !
A kada to bude onda dođe investitor, neki veliki sponzor pa se sjedne i prica sa vrhom kluba a ne sa trenerom i ljekarom, pa se dogovori nesto, dokumenti iznesu, neki program i plan. Metodologija sta i kako, pa mozda nesto bude.
Mi to nemamo ...
Mjau !
Ja ja transparentnost. Zato sada kada legnu pare od evrope vraćamo kredit od prije četiri godine, kada je onaj "transparentni" bio u klubu.
Ma samo sistem. Napraviti forum, platiti navijače i eto kluba.
Željezničar za život cijeli!
- MocMahale444
Ovi navijaci uprava svih, proslih i sadasnjih da mi se dobro napuse kurca. Ogroman glavic imam pa se pozabavite.
Zbog vas smo gdje jesmo **** vas rahljave.
Zbog vas smo gdje jesmo **** vas rahljave.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Kod nas je plan i program kako se namiriti pred penziju.I nije metodologija šta i kako pa šta bude nego je metodologija prodaj što se prodati moze pa da se namirimo.Machak je napisao/la: ↑24 sep 2020, 21:35Po milioniti put, sistem, statut, da se zna ko pije ko placa, ko kosi ko vodu nosi, direktor, predsjednik, sekretar, covjek zaduzen za jedno, drugi za drugo, treci šezdeseto, pa onda trener, pomocni, ljekar,...cistacica, portir.
TRANSPARENTNOST !
Mi to nemamo ...
Nasim igracima treba svaki dan pustati utakmice Zrinjskog i Sarajeva u Evropi da vide kako se igra. Sarajevo i kad lose igra prolazi a Zrinjski nadigra apsolutne favorite u gostima.
Znači ništa od derbija, sljedeća tekma je s Tuzlom City na Grbavici 3.10. i onda odmah reprezentativna pauza.
Mi nase opravdavamo tim sto su dva puta putovali i to po 90 min. Ma mrss. Gledaj Zrinjskog... Mi da smo izvukli Apollon izgubili bi na aerodromu...
Nije nista slagao, jos samo treba dodati i pohvaliti uprave Sarajeva i Zrinjskog sto rade kako nasi ne rade.
Vi koji vrijeđate a ne znate normalno odgovoriti treba moderacija da odstarni odavde.
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 24 sep 2020, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !
-
- Kontakt:
Ma najbolje da dodje neko sa strane i kaze evo Zelji 100 miliona eura, ne treba nista za nazad.
Jednima svetinja ime stadiona, drugima nemoj slucajno sta pored imena kluba.
Treci ne daju pomocni, jer ga ne prodaje Miske.
Cetvrti ne daju ulazak u klub nikakvog investitora, jer bolje je da nas ovi "volonteri" svedu u stecaj..
Ko ni nama ugodio.
Cetvrti ne daju ulazak u klub nikakvog investitora, jer bolje je da nas ovi "volonteri" svedu u stecaj..
Ko ni nama ugodio.
Niko. Zato navijace za neke stvari oko financija na off.timpramosavePla je napisao/la: ↑24 sep 2020, 21:56Ma najbolje da dodje neko sa strane i kaze evo Zelji 100 miliona eura, ne treba nista za nazad.
Ko ni nama ugodio.
A mi zatvori da primis sto manje.Sta nam uradise od kluba.Kad igramo iducu jer sa pitarima ide odgoda meca.
Naravno mi pravimo od Makabija Real a zrinjski sa boljom ekipom od tog Makabija igra egal ali jok daj bosnji da sve opravda zivo....mi ko konobari izgledali **** ti zivot
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Sta ces pustati igre Sarajeva,buducnost je ekipa za nji bar po veceras videnom.Natrcali ih ljudi kao da su iz bundeslige dosli.Tuzla im napravila deset zicera ali dobiju.
Dela ba

Maccabi izbaci Rostov i opet smatrate da je ekipa i klub nigdje veze.

To je odlika sampionskih ekipa i da pobjedjuje kad lose igra. Tako smo i mi nekad za vrijeme dominacije u PL u Osimovom drugom mandatu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.