Beduin je napisao/la: Onaj mali iz Sloge sa brojem 19 (napadac), momcic ima slifa pravo, moderni napadac, brz i okretan, pun kondicije i borbenosti, ima dobar dribling, njega bi Azmir trebao dovesti da se kali u Slobodi, pa nekad i sa juniorima (ako nije presao te godine, mada izgleda pravo mlad). Jedino treba jos malo fizicki ojacati da bi se borio sa protivnickim odbranama.
Zna li neko kako se preziva, da nije to onaj mali Ibrahimovic sto se nadavao golova u protekloj sezoni za Slogu?
Čini mi se da je taj Mešić, dao prvi gol jelde? Onaj što je dao iz penala je Ibrahimović.
hule_barca je napisao/la:Pogodite ko piše ovo
Sad su me vec pravo ovi igraci naljutili!Evo sad da im javim svima da sam sutra sa predsjednikom na razgovoru,i ako On bude prelomio da ostaje,za 5.dana ce imat 6-7 top igraca i to sve iz inostranstva,i Ševku Okića iz FKS(7.golova i 8.asist.ova sezona)!Nemoze i nece niko da se sprda i zjb sa Azmirom i klubom!
Hahaha, nemoj moliimm teee njegovih igrača
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.