Ee tugo moja,de Azmire sazovi vanredni press sad odma...da gosti mogu rahat otic spavat

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Svaka čast na komentaruNighthawk je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Zafrkan je Jasmin igrac, daje pare covjeku koji ubacuje baklje u teren, dao mu pare da ga cuva kako bi mogao doci na utakmicu da se pokaze kao Slobodas, a u biti iza ledja radi sve sto ne treba Slobodi.
Niti jedno obecanje nije ispunio, a prosao je ispod radara. Onaj protest uopste nije niti urodio plodom jer je on nakon protesta bacio u javnost opet laz i ljudi su se smirili, a u toku svega toga je radio kontra Slobode.
U konacnici nije pomogao nista, dao je jedno veliko nista, a nasoj upravi je palo sve na grbacu. A usput zaradio poene, ispao kao covjek koji voli Slobodu.
Bas me zanima to sta je sutra, nadam se da nije najgore jer ocigledno da su sve garancije klubu pale u vodu.
Slazem se da je bezveze ali ajde.. ne govorim ti za cirilicu nego za srpski jezik to su dvije odvojene stvari.. a morao si uci u opcije na fb i postaviti srpski jezik.. a ni to nije problem nikakav i ja sam u skoli ucio bosanski, hrvatski i srpski jezikkrmpotich je napisao/la:Idemo sad u bezveze polemiku,Momciluk je napisao/la: Ma normala je i kod mene i cirilica i srpski jezik, onako ja iz radoznalosti pitam zbog cega osoba iz Tuzle(pretpostavljam) cita na srpskom a ne na bosanskom jeziku![]()
1. Ćirilica je ravnopravno pismo u BiH kao i latinica.
2. Ženi se tako diglo i sta da se radi?
Prvi strijelac lige.MejdanTz je napisao/la:Mogli su komotno i Almisa Kasumovica zvat na probu, bolji je od ovih camuga 100%
Sarajlijice mogu da ga duvaju, od njihovog saranja po forumu nema hajra. Ne osvrtati se na vnago, samo ih ismijavatiadnan27 je napisao/la:pa sarajlice cekaju da se ugasimo pisu po temi treba ih prijaviti uefi da nam ne daju evropa ligu da oni mog igrati heheh
Popricat cu sa Salihom i Enverom oko transferaNKMramor je napisao/la:Prvi strijelac lige.MejdanTz je napisao/la:Mogli su komotno i Almisa Kasumovica zvat na probu, bolji je od ovih camuga 100%
Aerials je napisao/la:joj Azmire, pljuni ih sve u facu sutra kad ti dođu na presicu!
Sad su me vec pravo ovi igraci naljutili!Evo sad da im javim svima da sam sutra sa predsjednikom na razgovoru,i ako On bude prelomio da ostaje,za 5.dana ce imat 6-7 top igraca i to sve iz inostranstva,i Ševku Okića iz FKS(7.golova i 8.asist.ova sezona)!Nemoze i nece niko da se sprda i zjb sa Azmirom i klubom!
ZNACI BOŽErisingforce je napisao/la:sta administracijo, ja ne govorim o spekulacijama nego o cinjenicama
Taj momak je zavrsio davno sa ozbiljnim fudbalom.....povrede, pogresne procjene onih koji su ga vodali ko medu kruskara....adnan27 je napisao/la:eno i husejnovic se izgleda vraca u sarajevo :p jbm ti ovu nasu djecu hehe sve goli prevaranti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.