Bog i vama dao pametni pa da skontate da drugima ne možete danas ništa nametati niti ih na nešto natjerati, univerzalno pravilo, a za proteste imaju različite metode i načini, pa nek svako izabere svoj ali ne znači da se slažem sa baš svime samo ako sam došao na utakmicu, to je dječije razmišljanje. Kompromisi su sastavni dio života ali eto mladi ste naučit će te, jer krenuli str u pravom smjeru i sjeli sa čovjekom pa popričali, i nastavite aBd da dođete Tobe a daBome i gazda pa da padne kompromis neki i budemo opet u "punom sastavu" jer ovako gledati prazan Sjever stvarno me boli.Hajdeee je napisao/la: ↑29 apr 2023, 20:07Bog ti dao pameti, da shvatis banalne razlike, povode i slicne stvari.BordoArmy88 je napisao/la: ↑29 apr 2023, 20:05Prestala kiša tako da nastavite pjeniti, a kako smijete nešto protiv Mirvića pa razgovarali su s njim HZ i sve, tako da jezik za zube i nastavite navijati protiv svog kluba, za kišu, za što manju podršku itd. "navijači" al samo kad je sve po njihovom...
Sretno nam, i valjda izguramo do pobjede.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 29 apr 2023, 20:12, ukupno mijenjano 1 put.
Opet imas problema da artikulises i prezentiras misli i stavove
Kako god, sretno nam.
Kako god, sretno nam.
- FKS -
Reci NE drogi i alkoholu i kiselim krastavcima !!BordoArmy88 je napisao/la: ↑29 apr 2023, 20:10Bog i vama dao pametni pa da skontate da drugima ne možete danas ništa nametati niti ih na nešto natjerati, univerzalno pravilo, a za proteste imaju različite metode i načini, pa nek svako izabere svoj ali ne znači da se slažem sa baš svime samo ako sam došao na utakmicu, to je dječije razmišljanje.Hajdeee je napisao/la: ↑29 apr 2023, 20:07Bog ti dao pameti, da shvatis banalne razlike, povode i slicne stvari.BordoArmy88 je napisao/la: ↑29 apr 2023, 20:05Prestala kiša tako da nastavite pjeniti, a kako smijete nešto protiv Mirvića pa razgovarali su s njim HZ i sve, tako da jezik za zube i nastavite navijati protiv svog kluba, za kišu, za što manju podršku itd. "navijači" al samo kad je sve po njihovom...
Sretno nam, i valjda izguramo do pobjede.
Pobijedicemo danas. Tesko,gutavo,jedva ali pobjedicemo !!
Ne pada, hajte
Ja da zivim u Sarajevu bez obzira na vremenske prilike ne bi me ni jedna domaca utakmica promasila 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Zar nije klub objavio da nema kise? Posjetitelji su zestoko prevareni i nasamareni veceras.
Bilo bi lijepo da klub posjetiteljima podijeli kabanice i kisobrane u znak izvinjenja za ovo.
Bilo bi lijepo da klub posjetiteljima podijeli kabanice i kisobrane u znak izvinjenja za ovo.
- siroliver69
- Kontakt:
Ni veceras ne idem. Necu dok je uš zalizana tu ni pod razno. Nadam se da nas Horde nece popisati promjenom stava bez obzira na 'ponudu'.
Zadnja izmjena: siroliver69, dana/u 29 apr 2023, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Hajde trpajte ove ubice iz lištice!
Ovo nije moda, ovo je način života.. starimo ali ne odustajemo!
u inat svima 1987
u inat svima 1987
Ima li iko stream?
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Naprijed Rajvo zguzi lišticu!
Igraj SARAJEVO
IDEMOOOOO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- FKSDoGroba
- Kontakt:
RENANEEEEEEEEE

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Renaaan
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- NisamInSajder
- Kontakt:
RENANEEEEEE DOKTOREEEE
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Hajdeeeeeee
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.