FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AlemC85
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AlemC85 » 30 apr 2012, 17:21

ok zaboravih na to, upravu si........

Željezničar - GOŠK
Velež - Željezničar
Željezničar - Slavija
Sarajevo - Željezničar
Željezničar - Kozara
Leotar - Željezničar

P.S. Nije nemoguće da dobijete sve utakmice do kraja prvenstva...

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 30 apr 2012, 17:25

AlemC85 je napisao/la:ok zaboravih na to, upravu si........

Željezničar - GOŠK
Velež - Željezničar
Željezničar - Slavija
Sarajevo - Željezničar
Željezničar - Kozara
Leotar - Željezničar

P.S. Nije nemoguće da dobijete sve utakmice do kraja prvenstva...
Da budem iskren, ja se nadam da u naredna 2-3 kola i matematički osiguramo titulu. Široki u naredna tri kola igra dvije vani, a mi kući i dosta toga će se riješiti. Po meni mi smo prvaci već 80%, ali treba biti oprezan i svaku utakmicu odigrati maksimalno ozbiljno.
Drago mi je što je Velež poc'jepo Zrinjski ;)
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 30 apr 2012, 17:27

ja se nadam bodovima kontra Olimpica, pa da se u miru odigra utakmica u Vrapčićima i da zajedno proslavimo titulu s vama.... ;)

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 30 apr 2012, 18:02

:/ Adnan Hadžić, Denis Mujkić.....to će biti downgrade na golu Željezničara :S kakav crni Hadžić a kamoli Mujkić..dovedi šta pouzdano..da bogdom nije dezinformacija to za supića :(
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 30 apr 2012, 18:16

U sljedećoj sezoni prvi golman Željezničara bit će golman mlade reprezentacije BiH Semir Bukvić... Moguće je da će dobiti neku konkurenciju ali on će vjerovatno početi sezonu na mjestu prvog golmana.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 30 apr 2012, 18:20

jeste zapeli za onog supića vala meni i nije nesto vise ga raja zagotivila vise radi cire nego zbog kvaliteta , realno bolje nasem junioru dati sansu nego njega dovoditi ...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 30 apr 2012, 19:11

službena lica za utakmicu u srijedu
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

wwwkenanba
Kontakt:

Post Postao/la wwwkenanba » 30 apr 2012, 19:40

Sta ce nam Supic nikakve koristi od njega..moje misljenje nije neki golman ;)

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 30 apr 2012, 23:41

Nekad se 1.maj slavio u Vrapčićima na skeli ! :mrgreen:
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 30 apr 2012, 23:46

DANDY je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:
inacefindecko je napisao/la:hahaha, nisam ligata, ako neko sumnja poslacu mu svoj fb profil :lol: :lol:
al više tekst nije tačan, ja sam napisao ono prije nego što je npr gošk odigrao utakmicu i dao tri gola, tako da su rekordi sada netačni...
al eto on se nije udostojio ni provjeriti :mrgreen:
Jarane, samo ti prekopirao post, koji si napisao prije posljednjeg kola. Prate i oni ovaj SpSp.ba. 8-)
Ili je "fini dečko" prekopirao tekst sa jednog drugog foruma."KGB"
nije to u mom stilu druže, inače volim da se bavim takvim stvarima, da analiziram, tako da mi je bilo dosadno i poredio sam Želju i ostale timove.. daj mi link tog drugog foruma i ja cu ti pokazat da je moj post stariji od tog ;)

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 30 apr 2012, 23:46

Nisam imao prije priliku, čestitam vam na zasluzenoj osvojenoj tituli i pobjedi sad na Tušnju, fakat ekipa koja odskace u nasoj ligi od svih klubova dosta, sretno u Evropi i navijat cu da sto bolje prodjete u Ligi prvaka. Pozdrav ;)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 30 apr 2012, 23:51

fukara87 je napisao/la:Nisam imao prije priliku, čestitam vam na zasluzenoj osvojenoj tituli i pobjedi sad na Tušnju, fakat ekipa koja odskace u nasoj ligi od svih klubova dosta, sretno u Evropi i navijat cu da sto bolje prodjete u Ligi prvaka. Pozdrav ;)

Fukaro, hvala na lijepim željama i mi vama želimo da ispadnete iz lige :D
Potpis!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 01 maj 2012, 00:02

Aldinn1 je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Nisam imao prije priliku, čestitam vam na zasluzenoj osvojenoj tituli i pobjedi sad na Tušnju, fakat ekipa koja odskace u nasoj ligi od svih klubova dosta, sretno u Evropi i navijat cu da sto bolje prodjete u Ligi prvaka. Pozdrav ;)

Govori u svoje ime Aldine,i stvarno je neprimjeren ovaj tvoj odgovor na jednu lijepu cestitku od strane navijaca drugog kluba.Nisi ispao ni mangup ni duhovit,nego odvratan.Bas prenosis jednu lijepu poruku o nama navijacima Zelje.Svaka cast Aldine,imas pravo na svoje misljenje ali kao odgovor na post momka koji nije nicim izazvao ovakav tvoj odgovor,stidi se svog postupka,pa cak i da je sala sa tvoje strane.Stvarno bez veze!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 01 maj 2012, 00:07

Hvala Ti na lijepim zeljama i ja vam kao klubu zelim sto brzi oporavak i da se uspjesno u sljedecim godinama borimo u pravom sportskom rivalstvu i za bodove u vrhu tabele.Nadam se da cete prevazici sve poteskoce koje su vas zadesile i da ce vas klub biti tamo gdje po tradiciji i zaslugama kao klub i pripadate.Sretno!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 01 maj 2012, 00:08

Aldinn1 je napisao/la:

Hvala i tebi na tvojim lijepim zeljama ;)

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 01 maj 2012, 00:10

boccaccio je napisao/la:
Hvala Ti na lijepim zeljama i ja vam kao klubu zelim sto brzi oporavak i da se uspjesno u sljedecim godinama borimo u pravom sportskom rivalstvu i za bodove u vrhu tabele.Nadam se da cete prevazici sve poteskoce koje su vas zadesile i da ce vas klub biti tamo gdje po tradiciji i zaslugama kao klub i pripadate.Sretno!
Niti ću se uvlačiti nekome u pa.kaš, niti ću se praviti nešto kao ti. Ovako misli svaki navijač Želje iz milion razlago. Pogotovo oni što su išli godinama u Tuzlu na gostovanje. Ti si vjerovatno Tuzlu vidio na karti i na sportskom pregledu. To je tvoje ravo što si napisao ovo je moje. Hvala i pozz
Potpis!

fcz
Kontakt:

Post Postao/la fcz » 01 maj 2012, 00:13

Hvala na cestitkama. ;)
Iako je rivalstvo izmedju nasa dva kluba, kao uostalom i sva ostala rivalstva u nasoj ligi, u poslijeratnim godinama postalo pomalo nezdravo, Premijer liga bez Slobode ne bi bila ista i zato se nadam da cete se uspjeti izvuci.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 01 maj 2012, 00:19

Ti si eto sigurno isao godinama po gostovanjima.Vidi se.A ja cu se eto uvlaciti.Momak ti je normalno pozelio sve najbolje,pohvalio tvoj klub,i pozelio ti sve najbolje i ti mu tako odgovaras.Razumijem da odgovaras tako da je isprovocirao i u to se ne bih mijesao,ali ti nemas pravo da budes predstavnik bilo kojeg navijaca osim sebe samog,kapiras?
Ne mozes ti u moje ime odgovarati za bilo sta.Ako si ti majmun u glavi,ja nisam.Nemas ti pojma sta je navijac,ti generalno nemas pojma ni o cemu zivom.To bar svi znamo.Ako takav imas pravo da predstavljas sebe,to je ok,pa pozeli u svoje ime nekome da ispadne iz lige,u moje i u ime navijaca neces i ne mozes.Polako druze,ti sa svojim manirima koje imas i koje si donio ko zna odakle,nema sanse da predstavljas Zeljino sveto ime.Ako je Tuzla tvoje gostovanje o kojem se hvalis,onda ti nemas pojma o Zeljinim navijacima uopste.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 01 maj 2012, 00:35

Nema svrhe da sa jednim pojedincem se raspravlja koji zeli da pokvari moj post, ja se ne uvlacim nikom u pakas, samo sam cestitao na zasluzenoj pobjedi Zelje jer nas je obrukao na Tusnju, ja se iskrenoo nadam da cete nas prestavljati u Evropi u dobrom svjetlu i stvarno vam zelim sve najbolje sto se tice Lige prvaka, imate najboljeg trenera koji zna da radi sa ekipom, mislim da ce vam on donijet dosta titula u ligi i u kupu,a mozda cak i plasman u grupnu fazu lige prvaka ako nastavite ovako. Znam da je rivalstvo izmdju ova dva kluba takva kakva jeste ali to je tako vec odavnoo i to je tesko da se moze iskorijenit. Ja se nadam samo da kad budu gostujuci navijaci pusteni na utakmice da nece bit sranja pogotov kamenovanja od strane domacih navijaca jer to je meni sasvim glupo, brate ako cemo se marisati neka to bude 30 na 30 kao u mnogim drzavama i bokserima i rukama da se lupamo.

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 01 maj 2012, 00:58

mi cemo titulu rjesiti vec poslije utakmice sa slavijom, jer siroki ne moze uzeti svih 9 bodova u naredna tri kola, dok mi sa 9 bodova vec prije sarajeva mozemo poceti slaviti titulu... znaci, protiv malenih bi bilo onda najbolje stediti bitne igrace za finale kupa, koje je 3 dana poslije zubana... jer ovaj tempo srijeda-subota bi ostavio veliki trag umora na igrace zelje pred finale...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa i 11 gostiju.