FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ostavite se matematike kolko sta, kad smo sigurni, koga cemo dobiti itd itd
Najgore je unaprijed upusat pobjedu, dokaz za to vam je prošla tekma. Prije utakmice 90% raje je pisalo poraz, bruka itd, a desi se suprotno. Većeras trebamo igrati, pritisak je na obe ekipe, ako pružimo podršku i pustimo glas bit će daleko veći na lištici. Nemojte nervoze od prve minute i na 0-0
Prije par kola smo bili otpisani sad smo u najboljoj poziciji
Navijate, bodrite i rezultat ce aBd doci
Mirza odlazi čuvajte za kraj!
Najgore je unaprijed upusat pobjedu, dokaz za to vam je prošla tekma. Prije utakmice 90% raje je pisalo poraz, bruka itd, a desi se suprotno. Većeras trebamo igrati, pritisak je na obe ekipe, ako pružimo podršku i pustimo glas bit će daleko veći na lištici. Nemojte nervoze od prve minute i na 0-0
Prije par kola smo bili otpisani sad smo u najboljoj poziciji
Navijate, bodrite i rezultat ce aBd doci
Mirza odlazi čuvajte za kraj!
prva ljubav rudar, vjecna ljubav sarajevo...
-
- Kontakt:
GIGOVIC CE NAS ODRADIT PO NALOGU CETNIKA VICE..a misimovic pilav hadzija nek se sagnu i fino ga podojke, prem da ayla i mirvic su se vec navikli na take rabote..
- JavierBosnia
- Kontakt:
Prvo da mi Evropu izborimo pa cemo o drugim ciljevima. Igrac koji je aktuelni reprezentativac, odigrao 18 utakmica u 2 Bundesligi, domaci igrac, do prije 2god igrao ligu petice.. Ja mislim da si se ti malo zanio u nekim zeljama, hoces da dovodimo igraca Aston Vile mozda
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ne vjerujem, znaju da Horde oko stadiona gledaju utakmicu, bilo bi baš haosaUinatsvima je napisao/la: ↑29 apr 2023, 13:30Nesto kontam znaju kakvo nam je stanje u navijačkom segmentu pa da ne iskoriste tu prilikusarajevski je napisao/la: ↑29 apr 2023, 13:19ako dodju bit ce svegaUinatsvima je napisao/la: ↑29 apr 2023, 13:10Hoće li skripari doci zna li se šta, obzirom da su na grbavicu dosli, mozda su skupili muda i kod nas da dođu
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Dovesti najbolje u21 igrače iz naše ligeJavierBosnia je napisao/la: ↑29 apr 2023, 16:16Prvo da mi Evropu izborimo pa cemo o drugim ciljevima. Igrac koji je aktuelni reprezentativac, odigrao 18 utakmica u 2 Bundesligi, domaci igrac, do prije 2god igrao ligu petice.. Ja mislim da si se ti malo zanio u nekim zeljama, hoces da dovodimo igraca Aston Vile mozda

This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Bice izborena, no sikiriki. Ne dijelimo mišljenje al dobro, ne pita se ni mene ni tebe svakako ništa.JavierBosnia je napisao/la: ↑29 apr 2023, 16:16Prvo da mi Evropu izborimo pa cemo o drugim ciljevima. Igrac koji je aktuelni reprezentativac, odigrao 18 utakmica u 2 Bundesligi, domaci igrac, do prije 2god igrao ligu petice.. Ja mislim da si se ti malo zanio u nekim zeljama, hoces da dovodimo igraca Aston Vile mozda
Sarajevo u19
8:1 4 gola Bjelonja
2 Lamadzema
Nurkovic
Hamzic
8:1 4 gola Bjelonja
2 Lamadzema
Nurkovic
Hamzic
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Rifet Kapic igrač mjeseca u Ukrajini.
-
- Kontakt:
Ma neka odigramo katastrofalno samo da uzmemo tri bobe. Ono što meni drago je to da je klupa protiv lažnih odradila ekstra posao.pjankesarajevo je napisao/la: ↑29 apr 2023, 12:25Tako je majstore. Prvo pobijediti Siroki pa onda prognoze. Ja ne sumnjam u pobjedu veceras!!! Samo naprijed moje Sarajvoooooooo
Prva ekipa se zna, ove druge dozirati po potrebi i to je to
Idemo večeras pametno, bez onoga "lako ćemo" i ako Bog da da nas i ovaj vikend obraduju
smećar klasični
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
Ovi sto “ne mogu bez Sarajva” nemoj da ne odete ako malo kisice padne. Jer takvi ste godinama.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Vidim raja naložena za večerasnju utakmicu, nadam se da im nece biti problem da se naloze i za Banja Luku, jeste da ce morati platiti parama, i mozda pokisnut ali ipak oni vole Sarajevo i nisu tu radi Ajle i Mirze!
SVI U BANJA LUKU
SVI U BANJA LUKU
Ovo nije moda, ovo je način života.. starimo ali ne odustajemo!
u inat svima 1987
u inat svima 1987
Biće bruku raje večeras.
Već po gradu raja šeta u bordo majicama.Mislim ladno da će biti 10 k.
Već po gradu raja šeta u bordo majicama.Mislim ladno da će biti 10 k.
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 14 gostiju.