Postao/la SkyWallker » 30 apr 2012, 16:10
domorocki je napisao/la:SkyWallker je napisao/la:Na kraju sezone čistka će se napraviti to je sigurno kao sto sam i govorio, prvi na spisku je Stančeski koji je doveden kao extra mega pojačanje a ustvari nije pokazao ništa a i kada je dobio priliku pruzao je partije ispod prosjeka, tu su još i mali Baljić koji je realno nije čemu i bezveze prima platu nizasta, Karić koji je vec odavno dobio nogu i na kojeg se ne racuna vise, Čolić i ovi sto su na posudbi svi su pod upitnikom i to velikim, mali golman Kjosevski će se prekomandovati prvom timu na kraju sezone a vec je sve dogovoreno sa
Mujkićem oko prelaska tako da je pitanje golmana sada vec riješeno.
Realno treba očekivati da se proda neko od standardnih prvotimaca ukoliko stigne fina ponuda, sve u svemu trebaju nam sada igraci koju su po kvaliteti nekoliko klasa iznad ovih sadasnjih standardnih prvotimaca barem dvojica takvih da nam je jedan napadač i jedan odbrambeni mislim da bi mogli u Evropi napraviti neki iskorak ili barem ponoviti rezultat iz 2003, i doći do trećeg pretkola pa kud puklo da puklo

Kakav crni Mujkić

.Golman je dogovoren,al nije Mujkić.
Ja kažem jeste ti kažeš nije i tako ukrug

momak je bio proslu srijedu u Sa. razgovarao sa Amarom, odgledao tekmu sa Širokim i sve već dogovorio, živ bio kad se ozvaniči vrati se par stranica unazad i podsjeti se jeli to Mujić ili ne

Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...