Šta ti je tu čudno, sve se treba preseliti u glavni grad, kao i u svakoj normalnoj državi. Dosta više kontaminiranih sredina i sela. Za 1-2 godine kad se napravi stadion, treba im davati samo Andoru, San Marino i U21 reprezentaciju.skoroalen je napisao/la:E jbg sad, pored nacionalnog ključa se počeo gledat i ovaj gradski, kantonalni, kako već.avenija je napisao/la:Dosta je sarajevske mahale i postavljanja i pozivanja igraca iz mahale
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: PL prepucavanja
Sto se morzevi pale..
Amaw aw aw aw
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
U savezu se već kaju što su trening centar napravili tamo gdje su ga napravili. Mogli su zajedno sa Sarajevom napraviti čudo u Butmiru ali Tan se kasno pojavio.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Lahko se tebi zajebavat iz Crne Gore, dodji u Sarsjevo pa kad se usmrdis za mjesec dana a nigdje vode, nece ti biti do zajebancijeVirtu4l je napisao/la:U savezu se već kaju što su trening centar napravili tamo gdje su ga napravili. Mogli su zajedno sa Sarajevom napraviti čudo u Butmiru ali Tan se kasno pojavio.
I nije savez izgradio nista to smo sve mi i stadion i arenu i atletski stadion i trening kamp, jos smo uplatili savezu 2 miliona da vam rasvjetu zamjeni..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Španci su se nekad dijelili u svlačionici na Baske, Andalužane, Katalonce, ove iz "centra"... sad su velesila. Možda i naša reprezentacija ide tim putem.Virtu4l je napisao/la:Šta ti je tu čudno, sve se treba preseliti u glavni grad, kao i u svakoj normalnoj državi. Dosta više kontaminiranih sredina i sela. Za 1-2 godine kad se napravi stadion, treba im davati samo Andoru, San Marino i U21 reprezentaciju.skoroalen je napisao/la:E jbg sad, pored nacionalnog ključa se počeo gledat i ovaj gradski, kantonalni, kako već.avenija je napisao/la:Dosta je sarajevske mahale i postavljanja i pozivanja igraca iz mahale
Ma na kraju krajeva je i svejedno gdje se igra, dok se ne sredi savez i ekipa, teren je realno najmanje bitan.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Evolution87
- Kontakt:
BuahahahahahhahahahhahahahaTobeYarabi je napisao/la:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Reče lik koji se preselio iz glavnog grada u cg vukojebinuVirtu4l je napisao/la:Šta ti je tu čudno, sve se treba preseliti u glavni grad, kao i u svakoj normalnoj državi. Dosta više kontaminiranih sredina i sela. Za 1-2 godine kad se napravi stadion, treba im davati samo Andoru, San Marino i U21 reprezentaciju.skoroalen je napisao/la:E jbg sad, pored nacionalnog ključa se počeo gledat i ovaj gradski, kantonalni, kako već.avenija je napisao/la:Dosta je sarajevske mahale i postavljanja i pozivanja igraca iz mahale
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
A šta ću kad volim more, galebove, miris joda u zraku, +10°C u januaru, ljepota
Neko sa druge strane voli sumpordioksid
Neko sa druge strane voli sumpordioksid
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Cemu ovolika nervoza i prostakluk od strane zeljinih navijaca?Zenzo je napisao/la:Hoce li tuzlanska kucka opet dati Sarajevu ?Sariel je napisao/la:Kad ih celik tohne i sve po planu napada na upravu kluba
Daj boze da sa svima igramo ko sa zeljom i sarajevom.toliko o pustanju
Crnigorac se javljaVirtu4l je napisao/la:Šta ti je tu čudno, sve se treba preseliti u glavni grad, kao i u svakoj normalnoj državi. Dosta više kontaminiranih sredina i sela. Za 1-2 godine kad se napravi stadion, treba im davati samo Andoru, San Marino i U21 reprezentaciju.skoroalen je napisao/la:E jbg sad, pored nacionalnog ključa se počeo gledat i ovaj gradski, kantonalni, kako već.avenija je napisao/la:Dosta je sarajevske mahale i postavljanja i pozivanja igraca iz mahale
Nije problem u Slobodi, vi zapnete protiv nas. Problem je u Permanentnom, s Radnikom nam je redovno skidao gaće, kasnije mu prešlo u naviku pa nam se naprčio i sa Željom.Sariel je napisao/la:Cemu ovolika nervoza i prostakluk od strane zeljinih navijaca?Zenzo je napisao/la:Hoce li tuzlanska kucka opet dati Sarajevu ?Sariel je napisao/la:Kad ih celik tohne i sve po planu napada na upravu kluba
Daj boze da sa svima igramo ko sa zeljom i sarajevom.toliko o pustanju
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Bogami vidicemo.nedo mu bog. ide odma po kratkom postupku na hejt listu pa da je takticar ala morinjo..
Da se razumijemo u sportskom smislu nema pustanja nikome..
Da se razumijemo u sportskom smislu nema pustanja nikome..
-
belosevic28
- Kontakt:
Yebo vas reprezentacija, daj da se ''koljemo'' i ''sujemo'' ko (ne)civilizovani premijerligaski rivali...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Pozdrav za sve isprane mozgove a posebno crnogorski koji tvrdi godinama ovdje na forumu da je meljo jedini klub koji plaća doprinose. Naime neko se sjetio i tom stati u kraj. I ne da ne plaćaju jedini nego oni čak ne plaćaju svima doprinose a **** se.
Kako prenose mediji :
"*Najviše zaposlenih kojima se uplaćuju porezi i doprinosi ima FK Sarajevo, njih čak 87. Među 87 zaposlenih su 29 profesionalnih fudbalera, osam članova stručnog štaba koji vodi prvi tim, 12 trenera u Akademiji te 16 trenera u Školi fudbala. Slijedi FK Željezničar sa 46 zaposlenih kojima se uplaćuju porezi i doprinosi, a na trećem mjestu je HSK Zrinjski sa 37 zaposlenih."
http://****.ba/faktor-otkriva-koji-k ... dugovanja/
Bitno je napomenuti da željezničar samo pod ugovorom ima 30+ igrača plus 5 stručni štab što znači da na
Trenere, školu fudbala, administraciju, marketing etc otpada svega 10 mjesta. Što je nemoguće. Samo ima 10 kategorija u školi fudbala da ne govorimo dalje.
Dakle crnogorski lažov jedino da prizna svoju grešku a i ostatak plave družine zasnovan na lažima.
Naime Sarajevo svima uplaćuje i nikom ništa ne duguje. A Željezničar ne. Hvala lijepo i doviđenja.
Kako prenose mediji :
"*Najviše zaposlenih kojima se uplaćuju porezi i doprinosi ima FK Sarajevo, njih čak 87. Među 87 zaposlenih su 29 profesionalnih fudbalera, osam članova stručnog štaba koji vodi prvi tim, 12 trenera u Akademiji te 16 trenera u Školi fudbala. Slijedi FK Željezničar sa 46 zaposlenih kojima se uplaćuju porezi i doprinosi, a na trećem mjestu je HSK Zrinjski sa 37 zaposlenih."
http://****.ba/faktor-otkriva-koji-k ... dugovanja/
Bitno je napomenuti da željezničar samo pod ugovorom ima 30+ igrača plus 5 stručni štab što znači da na
Trenere, školu fudbala, administraciju, marketing etc otpada svega 10 mjesta. Što je nemoguće. Samo ima 10 kategorija u školi fudbala da ne govorimo dalje.
Dakle crnogorski lažov jedino da prizna svoju grešku a i ostatak plave družine zasnovan na lažima.
Naime Sarajevo svima uplaćuje i nikom ništa ne duguje. A Željezničar ne. Hvala lijepo i doviđenja.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Evolution87
- Kontakt:
Sve je to pitarska propaganda, ciste lazi i izmisljotine koje imaju za cilj samo da iskaljaju ime NK zeljeznicar.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Hajd što oni lažu Virtual hajd što lažu ovi plaćenici ima javno kad misimović govori da jedino meljo haman na svijetu izmiruje doprinose. To je tek propaganda.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Ziva istina pa ti misli i pricaj sta hoces...Pantelija je napisao/la:Hajd što oni lažu Virtual hajd što lažu ovi plaćenici ima javno kad misimović govori da jedino meljo haman na svijetu izmiruje doprinose. To je tek propaganda.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Naravno da je to prenio pitarski portal, oni su najpošteniji klub na planeti i nikom ništa ne duguju. 
- svrakino1921
- Kontakt:
i nijednom nije inspekcija dosla u F.K.Sarajevo kad dodze i prodze pa da vidimo onda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.