FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

partibrejker1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la partibrejker1921 » 29 apr 2012, 23:43

bagrcavi je napisao/la:Šta je sa Emirom Alićem i sa Dejanom Drakulom ? Alić doveden iz Gradine kao talentovan stoper, ali nigdje ga.Bio je posuđen Slobodi na polusezoni, ali izgleda da se na njega ne računa, jer po transfermarktu je u Gradini.
A za Drakula se govorilo da je posuđen Leotaru, ali se to nigdje ne može provjeriti.
Mislim da je Drakul u Sutjesci iz Foče na posudbi, a Alić igra u Gradini i mislim da nema ugovor sa Željom. Uglavnom, obojica su van svih kombinacija jer nemaju u mozgu a nisu toliko loši igrači.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 29 apr 2012, 23:47

I mislio sam da je tako nešto.Realno gledajući oni bi trenutno bili na tribinama, i možda bi odigrali koju prijateljsku protiv niželigaša.Bolje je po njih što su otišli :)
DRUG NEBI TI PUNCA

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 29 apr 2012, 23:49

Taj u Sutjesci je drugi Dejan Drakul. Ovaj "naš Drakul" nije više igrač Želje. Transfermarkt kaže da trenutno nema klub.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 29 apr 2012, 23:49

eto njega ponovo u VELEŽ koji ga je i otkrio.. :lol:

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 29 apr 2012, 23:53

Treba se rješavati tih igraca.
Mislim da ce na kraju sezone Karic, Colic, Markovic, Prutina, Stanceski i Baljic dobiti nogu.
NO PYRO NO PARTY

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 30 apr 2012, 09:18

bagrcavi je napisao/la:Amar je za njega stavio cijenu od 500 k jevreja ;)

slika

Brate ova slika je tako surova, al istovremeno i realna da realnije nemoRe bit.

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 30 apr 2012, 09:32

slika slika
slika slika
Zadnja izmjena: BolanBolan, dana/u 30 apr 2012, 10:00, ukupno mijenjano 1 put.
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 30 apr 2012, 09:42

GaetanoScirea je napisao/la:Pa ne može ni Ibrahimović ništa Chielliniju pa ga to ne čini slabijim igračem. I Ibrahimović trpa levatske ekipe u Serie A, a u derbijima meda ne može.

Adilović kakav god da je, za naše lige je idealan.

To što vi pojedini odjednom hoćete da preskočite nekih 10 stepenica i želite odmah da gledate igračine bujrum ispred televezije subotom i nedjeljom popodne.
Vala brate u pravu si 100% isto koda zive na Marsu a ne u ovoj napacenoj i potpuno ne uredjenoj BiH,nije mi jasno koje to vedete ocekuju da nastupaju u nasim klubovima koji jedva prezivljavaju u ovoj besparici.Te nevalja im liga te mala posjeta te ovo ono,pa nismo Engleska,Spanija ili Njemacka.realnost je takva i ako hoces prihvati je ako neces niko te ne tjera da gledas nase klubove,ima brate Barsa,Real,M.U i ostali pa uzivaj.Ja cu se zadovoljiti da nas Zeljo bude najbolji i u ovoj kako pojedinci kazu "saban" ligi(kakva je takva je nasa je i meni najdraza) a ako sta postigne vise u Evropi Ellhamdulila a ako ne svjestan sam realnosti.Gledam prije par dana igra Lacio a 80% stadiona prazno,sinoc igraju Rio ave i Benfika na stadionu manje raje nego na Grbavici ili Kosevu a te zemlje su ekonomski udaljene od nas nekoliko svjetlosnih godina.Zlatni smo mi samo ne znamo sami sebe cijeniti,nasi rezultati su obzirom na sve okolnosti i predobri.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 30 apr 2012, 10:03

Ima li neko članak iz avazovog sporta od petka da nam skenira i postavi ? Pisali su nešto o Bogičeviću, i njegovom ocu, mislim da je bio interwiew.
DRUG NEBI TI PUNCA

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 30 apr 2012, 10:51

bagrcavi je napisao/la:slika
Toliko o tome koliko se cijeni ova Premier Liga, od strane prvaka.
Cestitam na pobjedi u Tuzli.
Oko za oko, zub za zub!

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 30 apr 2012, 11:28

samir825 je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 30 apr 2012, 11:30

samir825 je napisao/la:
Vratio se Danko Bananko Bananamen. :D

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 30 apr 2012, 11:33

Samke se vratio iz Banovića, i odmah šega sa njim :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 30 apr 2012, 12:28

slika
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 30 apr 2012, 12:42

8-)
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 30 apr 2012, 13:00

samir825 je napisao/la:
Ma dobro ljudi, decko je mlad i pomalo neiskusan, ali ne vjerujem da je zlonamjeran za razliku od nekih "dusebriznika" koji se javljaju ovdje. Hvala Same brate, sve najbolje. Nemoj da nasjedas na provokacije, opet ces zavrsiti u rudniku mrkog uglja u Banovicima. :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 30 apr 2012, 13:39

BolanBolan je napisao/la:slika slika
slika slika
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 30 apr 2012, 13:44

inacefindecko je napisao/la:Željo ima više pobjeda nego Kozara bodova.
Adilović je dao više golova od Kozare i Slobode.
Željina gol razlika (+43) je veća od broja postignutih golova kod svih ostalih ekipa.
Željo nije primio gol 12 utakmica zaredom, što je više od broja pobjeda svih ekipa od 6. mjesta pa nadalje!
Željo ima više gostujućih pobjeda nego ukupan broj pobjeda Kozara, Slavija, Sloboda, Gošk, Travnik, Velež, Leotar, Čelik.
Željo je dao 25 golova u gostima, što je više od svih gol razlika u ligi, i više od ukupnog broja postignutih golova:
Kozare, Slavije, Slobode, Goška, Veleža, Rudara i Leotara. (iz Banjaluke sam računao samo jedan gol)
Željo daje 2,2 gola po utakmici, sljedeći klub koji najviše daje po utakmici golova je Sarajevo: 1,66 golova po utakmici.
Željo prima 0,41 gol po utakmici, sljedeći koji prima najmanje je Široki Brijeg: 0,54.
Željo je dao 20 golova u proljetnom dijelu sezone (nije primio nijedan) a to je isto kao Gošk, Sloboda i Kozara zajedno u drugoj polusezoni.
Željo je u tri utakmice (Čelik, Rudar i Sloboda) dao više golova nego Sarajevo cijeli proljetni dio sezone.

par statističkih podataka :mrgreen: :mrgreen:
Izgleda, Ligata prati ovaj forum, prepisao post @inacefindecko, a novinar iz Avaza moj izum NA KRILIMA SVRAKE uvrstio u naslov svog teksta.
Možda je J. Ligata-@inacefindecko.

Malo šale nije na odmet.

Sada nam predstoje tri veoma važna meča. Prvo protiv GOŠKA na Grbavici protiv ekipe koja nas je jedina od svih do sada nadigrala, ali su izgubili u sudijskoj nadoknadi. Znam da smo izgubili i od Širokog i Travnika, ali nas te ekipe nisu nadigrale. Znači jedino nas je do sada nadigrao GOŠK i trebamo biti jako oprezni narednu utakmicu.

Poslije toga igramo protiv Veleža, koji je promjenio trenera i igrao odlično protiv Zrinjskog, a onda nam dolazi najbolja ekipa polusezone, poslije nas, ekipa Slavije, koja se grčevito bori za opstanak. Ne lijepim bezveze ovaj epitet uz Slaviju, taj epitet joj je prilijepio broj osvojenih bodaova na proljeće. Najviše bodova poslije nas je osvojila Slavija, a da je nisu pokrali na Koševu, već bi sada bili u sredini tabele.

Ova tri kola će odlučiti prvenstvo i to tako treba shvatiti. Ozbiljno i od kola do kola.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 30 apr 2012, 14:49

Nek vam je bog na pomoci sto se tice lige prvaka, valja vam izbjec protivnike kao sto su: Partizan,Dinamo,CSKA Sofia, Hapoel Kiryat Shmona i ostale iz juzne evrope.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 30 apr 2012, 14:49

Na kraju sezone čistka će se napraviti to je sigurno kao sto sam i govorio, prvi na spisku je Stančeski koji je doveden kao extra mega pojačanje a ustvari nije pokazao ništa a i kada je dobio priliku pruzao je partije ispod prosjeka, tu su još i mali Baljić koji je realno nije čemu i bezveze prima platu nizasta, Karić koji je vec odavno dobio nogu i na kojeg se ne racuna vise, Čolić i ovi sto su na posudbi svi su pod upitnikom i to velikim, mali golman Kjosevski će se prekomandovati prvom timu na kraju sezone a vec je sve dogovoreno sa Mujkićem oko prelaska tako da je pitanje golmana sada vec riješeno.

Realno treba očekivati da se proda neko od standardnih prvotimaca ukoliko stigne fina ponuda, sve u svemu trebaju nam sada igraci koju su po kvaliteti nekoliko klasa iznad ovih sadasnjih standardnih prvotimaca barem dvojica takvih da nam je jedan napadač i jedan odbrambeni mislim da bi mogli u Evropi napraviti neki iskorak ili barem ponoviti rezultat iz 2003, i doći do trećeg pretkola pa kud puklo da puklo :)
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: F1921B i 54 gosta.