Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Dokoljenko
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Najveći klub, najbolji, najtrofejniji!
Najbolji navijači, najodaniji, najbrojniji!
Najbolja Tv ekipa, najprofesionalnija, najkvalitetnija!
Mi smo Željini, Željo je naš!
Laganih dva razlike. Rutinski. Sa po' snage.
Postavljamo standarde, nabijamo komplekse!
Najbolji navijači, najodaniji, najbrojniji!
Najbolja Tv ekipa, najprofesionalnija, najkvalitetnija!
Laganih dva razlike. Rutinski. Sa po' snage.
Postavljamo standarde, nabijamo komplekse!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
LjoZe, cijelo vrijeme sudija je bio na vasoj sttani, u tome je najvevi problem. Sto nije bilo ravnopravno cijelo vrijeme. I svako igranje rukom nije penal, pogledaj zadnji pregled, Velez-Celik kada covjek fino objasnio. Tako da ono 100%nije penal. Mnogo lose sudjenje u vasu korist
Poraz je većim dijelom trenerov.
Veća sam to napisao, s ovim igračima ne možeš igrati visoki preaing čitavu utakmicu. Zadnja linija je ispadala u par navrata baš zbog postavke na terenu.
Sudija je samo začinio priču idiotskim jednostranim odlukama.
Veća sam to napisao, s ovim igračima ne možeš igrati visoki preaing čitavu utakmicu. Zadnja linija je ispadala u par navrata baš zbog postavke na terenu.
Sudija je samo začinio priču idiotskim jednostranim odlukama.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
E ono nekom komplekse da nabije 
Moze Celiku, Slobodi, Gosku, Zvijezdi.... Borcu vec ne mogu, dobro njima niko nista me moze cim se skandira RZ.... Mater im yebem...

Moze Celiku, Slobodi, Gosku, Zvijezdi.... Borcu vec ne mogu, dobro njima niko nista me moze cim se skandira RZ.... Mater im yebem...
Ma leševi su odavno postali Dodikove kuj.ice, jel ovaj upumpa neku lovu u klub oni se vrate na tribine i halale sve batine,.
-
- Kontakt:
Bajram serif mubarek olsun
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kome ste vi molim vasZip je napisao/la:E ono nekom komplekse da nabije

Nemoj mi imbecilnog argumenta 0:3 jer je to jedna utakmica,ja pricam o historiji klubova
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ja sam rekao ako su uveli to pravilo ove sezone jer je bilo price da ce se ugurati to medju ova nova pravila.slay je napisao/la:LjoZe, cijelo vrijeme sudija je bio na vasoj sttani, u tome je najvevi problem. Sto nije bilo ravnopravno cijelo vrijeme. I svako igranje rukom nije penal, pogledaj zadnji pregled, Velez-Celik kada covjek fino objasnio. Tako da ono 100%nije penal. Mnogo lose sudjenje u vasu korist
Eto nek je i navlacio imali ste sanse to su krivi vasi igraci sto od one 2-3 sanse nisu iskoristili jednu za 1:0 u prvom i onda bi to bilo drugacije. Niste vi imali jednu polupriliku pa da kazemo nije vam dozvoljavao sudija da dodjete do bilo kakve sanse. Nakon 25-30 minute vi ste pali kao i protiv Sarajeva. To je vec na vama da vidite zasto. U drugom poluvremenu pored precke nista uradili niste ni do tog famoznog faula pa da kazem pritisli i ovaj syebao i rijesio pitanje pobjednika. Ovako vi hocete reci kako ste perfektno 90 minuta odigrali, a niste. Solidna ste ekipa za razliku od proslih sezona, ali ne mozete drzati neki jaci tempo dugo. Vidim da hvalite fizicku spremu ekipe i to kako rade sa njima, medjutim, ne vide rezultati tog rada na terenu. Disu na skrge ko da ne treniraju po 15 dana pa treniraju drugih 15. Mozda i kod vas ove shishe

Kod Jamaka znamo sta je.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
BosniaBoston je napisao/la:Kome ste vi molim vasZip je napisao/la:E ono nekom komplekse da nabije
Moze Celiku, Slobodi, Gosku, Zvijezdi.... Borcu vec ne mogu, dobro njima niko nista me moze cim se skandira RZ.... Mater im yebem...Manje trofeja,manje pobjeda u derbijima,manje pobjeda i remija u europskim utakmicama,manje produkata u repci,losiji najbolji europski rezultat
Nemoj mi imbecilnog argumenta 0:3 jer je to jedna utakmica,ja pricam o historiji klubova

Za ovo sto si napisao

Primis sedmicu prosle godine, i ono bi da nabija komplekse

-
- Kontakt:
Hvala ekipi 1921

- BosniaBoston
- Kontakt:
Fino sam ti rekao.Pricam o historiji i kompletnom renomeu a ne o prosloj godiniZip je napisao/la:BosniaBoston je napisao/la:Kome ste vi molim vasZip je napisao/la:E ono nekom komplekse da nabije
Moze Celiku, Slobodi, Gosku, Zvijezdi.... Borcu vec ne mogu, dobro njima niko nista me moze cim se skandira RZ.... Mater im yebem...Manje trofeja,manje pobjeda u derbijima,manje pobjeda i remija u europskim utakmicama,manje produkata u repci,losiji najbolji europski rezultat
Nemoj mi imbecilnog argumenta 0:3 jer je to jedna utakmica,ja pricam o historiji klubova![]()
Za ovo sto si napisao![]()
Primis sedmicu prosle godine, i ono bi da nabija komplekse
#Punoljetstvo
Kakva je to linija tofi brate
ako je vjerovati Albi i njihovom košenju ofsajda nije bilo.

Nije 25-30 minuta nego cijelo prvo poluvrijeme smo bili bolji, i to je jasno ko dan. Bolje ste otvorili drugo poluvrijeme, i to je jasno ko dan, Osim definitivno odradio par rokada koje su bile odlicne, al dosta su sudije utjecale u sam rezultat i to sigurno. Sinoc niste ni sekunde vise pokazali od Celika da se razumijemo, imali ste vise srece i sudiju na strani sto je presudilo. U ovakvim utakmocama sudija sa onim sitnim fsulovima bas mnogo znaci. Npr dva cista oko kaznenog nije svirano na Huseinbasicu, dok vama svira klasicno remplanje.LjoZee je napisao/la:Ja sam rekao ako su uveli to pravilo ove sezone jer je bilo price da ce se ugurati to medju ova nova pravila.slay je napisao/la:LjoZe, cijelo vrijeme sudija je bio na vasoj sttani, u tome je najvevi problem. Sto nije bilo ravnopravno cijelo vrijeme. I svako igranje rukom nije penal, pogledaj zadnji pregled, Velez-Celik kada covjek fino objasnio. Tako da ono 100%nije penal. Mnogo lose sudjenje u vasu korist
Eto nek je i navlacio imali ste sanse to su krivi vasi igraci sto od one 2-3 sanse nisu iskoristili jednu za 1:0 u prvom i onda bi to bilo drugacije. Niste vi imali jednu polupriliku pa da kazemo nije vam dozvoljavao sudija da dodjete do bilo kakve sanse. Nakon 25-30 minute vi ste pali kao i protiv Sarajeva. To je vec na vama da vidite zasto. U drugom poluvremenu pored precke nista uradili niste ni do tog famoznog faula pa da kazem pritisli i ovaj syebao i rijesio pitanje pobjednika. Ovako vi hocete reci kako ste perfektno 90 minuta odigrali, a niste. Solidna ste ekipa za razliku od proslih sezona, ali ne mozete drzati neki jaci tempo dugo. Vidim da hvalite fizicku spremu ekipe i to kako rade sa njima, medjutim, ne vide rezultati tog rada na terenu. Disu na skrge ko da ne treniraju po 15 dana pa treniraju drugih 15. Mozda i kod vas ove shishe![]()
Kod Jamaka znamo sta je.
-
- Kontakt:
Nema ofsajda tu, vidi se po liniji na terenu.
Drugi gol su dobili na poklon od svog sudije.
Kakvoj bolam ti historiji pricas, gdje su vam kolovodje optuzene za namjestanje
o toj historiji pricas?
25 godina vise postojite i imate mozda jedan trofej vise
Koliko ste se uzdigli, kontali bi da ste Ajax ove lige
Ima pvde sigurno pitara koji bi voljeli o historiji pricati, ali ja nisam jedan od njih

25 godina vise postojite i imate mozda jedan trofej vise

Ima pvde sigurno pitara koji bi voljeli o historiji pricati, ali ja nisam jedan od njih

-
- Kontakt:
punachily-rz je napisao/la:Kakva je to linija tofi brateako je vjerovati Albi i njihovom košenju ofsajda nije bilo.

Bio sam na utakmicu Celik - Zeljeznicar. Zeljeznicar zasluzeno pobijedio. Normalno da bi utakmica mogla ici u drugom smijeru da je Celik postigao onaj rani pogodak. Ali ako se gledali cijelokupna utakmica, onda je Zeljeznicar zasluzeno pobijedio. Sto? Zato jer imaju boljeg trenera, i individualno kvalitetnije igrace. Celik je mogao nesto napraviti ali to je dosta vise bazirano na samoj atmosferi na stadionu, a ne toliko na kvalitetu njihovih igraca. Po meni Celik ima 3 kvalitetna igraca, a to su Pavlovic na golu( koji ih je u vise navrata spasio totalnog debakla), Vrhovac u odbrani, i Blazevic na bekovskoj poziciji. Imaju dosta prosjecnih ili ispod-prosjecnih igraca, i sa tim je tesko nesto vise napraviti. Mislim da Celik kao tim zasluzuje bolje igrace. Sto se tice situacije kod drugog gola, ono nije bio prekrsaj. Evo ako ste danas gledali utakmicu Newcastle - Arsenal ili trenutno Man U - Chelsea, takvih situacija ima dosta, gdje se preuzme lopta u duel igri, i stvori opasna kontra. Samo se kod nas smatra prekrsaj jer ti direktno otvara prostor da druga ekipa postigne pogodak.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 11 avg 2019, 18:43, ukupno mijenjano 3 puta.
Pravilo oko igranja rukom se još nije uvelo.LjoZee je napisao/la:Ja sam rekao ako su uveli to pravilo ove sezone jer je bilo price da ce se ugurati to medju ova nova pravila.slay je napisao/la:LjoZe, cijelo vrijeme sudija je bio na vasoj sttani, u tome je najvevi problem. Sto nije bilo ravnopravno cijelo vrijeme. I svako igranje rukom nije penal, pogledaj zadnji pregled, Velez-Celik kada covjek fino objasnio. Tako da ono 100%nije penal. Mnogo lose sudjenje u vasu korist
Eto nek je i navlacio imali ste sanse to su krivi vasi igraci sto od one 2-3 sanse nisu iskoristili jednu za 1:0 u prvom i onda bi to bilo drugacije. Niste vi imali jednu polupriliku pa da kazemo nije vam dozvoljavao sudija da dodjete do bilo kakve sanse. Nakon 25-30 minute vi ste pali kao i protiv Sarajeva. To je vec na vama da vidite zasto. U drugom poluvremenu pored precke nista uradili niste ni do tog famoznog faula pa da kazem pritisli i ovaj syebao i rijesio pitanje pobjednika. Ovako vi hocete reci kako ste perfektno 90 minuta odigrali, a niste. Solidna ste ekipa za razliku od proslih sezona, ali ne mozete drzati neki jaci tempo dugo. Vidim da hvalite fizicku spremu ekipe i to kako rade sa njima, medjutim, ne vide rezultati tog rada na terenu. Disu na skrge ko da ne treniraju po 15 dana pa treniraju drugih 15. Mozda i kod vas ove shishe![]()
Kod Jamaka znamo sta je.
Niste puno fizički spremniji od nas, samo je problem što Turčin gaji stil igre koji zahtijeva puno veću spremu. Za visoki presing svih 90 min ne smiješ imati nargilaša i alkosa u ekipi, nego trkaće konje. Kad tako igraš sprema itekako dolazi do izražaja.
Ovo je po meni većim dijelom bio poraz trenera, iako su pojedini igrači ispucali sve kredite koje su imali.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- BosniaBoston
- Kontakt:
4 trofeja viseZip je napisao/la:Kakvoj bolam ti historiji pricas, gdje su vam kolovodje optuzene za namjestanjeo toj historiji pricas?
![]()
25 godina vise postojite i imate mozda jedan trofej vise![]()
#Punoljetstvo
-
- Kontakt:
Ne gleda se po teksturi trave, nego po liniji od sesnaesterca i aut liniji.Convicts1988 je napisao/la:Nema ofsajda tu, vidi se po liniji na terenu.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.