Sta se ibretite pa rekla direktorica da cemo biti najbolji klubbordobijelisampion je napisao/la: ↑28 apr 2023, 22:09pjankesarajevo je napisao/la: ↑28 apr 2023, 21:54Zasto se ne oglase klub i HZ sta se tacno razgovaralo i kakav je dogovor? Opet nesto u tajnosti. Dajte informacije na vidjelo i dostupne za javnost. Veliki europski klubovi ne taje niti jedan svoj potez, sve je javno i transparentno.![]()
![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
pjankesarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Samo forsirati mlade golmane i odbrambene igrače. Njih najlakše prodamo. Za ofanzivnije pozicije kod nas nema bas talenta.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
IGRAJTE ZA VEDRANA !
Hajmo braćo,aBd 10k,2:0 i korak od Evrope
Hajmo braćo,aBd 10k,2:0 i korak od Evrope
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Blokiran saobraćaj od Patriotske lige do Betanije od 18:30-23:00.
Otvorena 3 ulaza na obje tribine.
Otvorena 3 ulaza na obje tribine.
Nikad poraz, samo lekcija.
Tri boda ako Bog da danas, uz oluju, kisu i sto gore vrijeme. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ne znam sto su stavili ovaj termin od 20:30 h
Puno ljepši termin od recimo 18 h al hajd sta je tu je. Bar 8000 da nas bude i malo vise podrske, obavezno se mora u 24 min Vedran Puljic.
Vamos Rajvosa!!!
Puno ljepši termin od recimo 18 h al hajd sta je tu je. Bar 8000 da nas bude i malo vise podrske, obavezno se mora u 24 min Vedran Puljic.
Vamos Rajvosa!!!
Sretno momci, pametno i strpljivo do nova tri boda
Sa danasnjom pobjedom ucrvscujemo se na trece mjesto i aBd 70% ovjeravamo plasman u Europu 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Gdje nadje tih 70% da mi je znati. Daleko smo mi još od Europe. Osim toga, imamo najtezi raspored do kraja. Tako da uz vecerasnju pobjedu i protiv kona onda si bas blizu. Recimo Borac izgubiti i Velez X.
Od Borca nećeš izgubiti
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Sirokom bi se odvojili na cetiri boda, sto znaci da bi posle vecerasnj utakmice Siroki morao sve dobiti a da mi ne dobijemo tri od cetiri utakmice, velez i ako dobije bjezimo im cetiri boda, isto vazi ko i za siroki. Konama cemo opet bjezat barem tri boda, a oni naredno igraju sa velezom. Mi od mogucih 15 do kraja osvajamo minimalno 12 bodova.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- ElCartel11
- Kontakt:
Nemojte se zalijetat
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Protiv Borca necemo izgubiti,pogotovo ako oni ne izgube sad od Veleza.Oni su osigurali Evropu prema tome nece biti potrebe da im navlaci protiv nas i bezveze dizu prasinu.U normalnim uslovima,na dobrom terenu,mi smo bolja ekipa.
Igman cemo dobiti zadnje kolo,a sa konama cemo se posprdati zivi bili pa vidjeli!Od 3 derbija 2 su se provukli samo tako.
Po meni najveci problem predstavlja to gostovanje Velezu,pogotovo ako popuse kup a to im je 3 dana prije nas sto u jednu ruku moze biti nasa prednost jer ce se suvise istrositi i fizicki i psihicki
Upravu je covjek,sa vecerasnjom pobjedom 70-75% idemo u Evropu ali samo polako.Prvo da se danas dobije aBd.Sve ovo moze pasti u vodu ako ne daj Boze veceras kiksamo nekako ali necemo.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 29 apr 2023, 11:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
bordobijeli je napisao/la: ↑29 apr 2023, 10:28Ne znam sto su stavili ovaj termin od 20:30 h
Vamos Rajvosa!!!
Ne valja termin, a kazu moguca i kisa veceras
- FKS -
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Danas kec ko kuća, iduću dvica ko AFH. I onda u derbiju X, sasvim dovoljno će biti za Europe. Očekujem pobjedu u Vrapčićima jer će biti umorni nakon finala kupa.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- skullcrusher
- Kontakt:
-
pjankesarajevo
- Kontakt:
Tako je majstore. Prvo pobijediti Siroki pa onda prognoze. Ja ne sumnjam u pobjedu veceras!!! Samo naprijed moje Sarajvoooooooo
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Procjena u slučaju kiše 3k
Bez kiše 10k
Bez kiše 10k
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, iliyaa8, jurisicduska, mosarajvosa83 i 29 gostiju.