stampy je napisao/la:Ja sam čuo da kad Grant Hill popije Sprite više nije žedan...

stampy je napisao/la:Ja sam čuo da kad Grant Hill popije Sprite više nije žedan...
kazazic je stoper, moze i beka mlad je ne znam tacno mozda oko 22 godine... ali ne nadajte se dzaba on nece nigdje iz veleza....Omar500 je napisao/la:Biće lijepo ako dovedete ova pojačanja. Nego, Cunami je govorio na Željinoj temi da je čuo da će Kazazić preći u Željezničar. Kakav je igrač, koju poziciju igra, koliko ima god i što je najvažnije koliko je ova informacija tačna ? I da, nadam se da će vam i UEFA pomoći oko izgradnje stadiona, ono što sam čuo da planirate oko stadiona super izgleda. Još da dobijete pomoćne terene i biće sve super. Malo se financijski stabilizujete i opet u pohod na trofeje. Naprijed Velež! Definitivno moj omiljeni klub poslije Želje.
22 godine ima, 1989 godistecunami je napisao/la:Kazazic igra stopera mada je jedno vrijeme igrao beka ali kad su ga vratili na stopera,taj momak je medju 5 stopera u ligi,sigurno a mislim da nema preko 24 godine ali isto tako,ko zna sta ce biti a ovu informaciju sam cuo u Sarajevu prije par dana
bio je u victoriji plzenNeToBoLa je napisao/la:Kao što vm22 kaže, '89 je godište i ima 22 godine. Bio je na probi u Češkoj negdje i nešto je oko papira bilo problema tako da se vratio ovdje, momka znam i prosto sumnjam da će zaigrati u bilo kojem klubu u BiH osim Veleža.
i colic je velezovo dijete, pa eno ga u zelji...cunami je napisao/la:Evo samo da se nadovezem,Kazazic nije bio na probi nego je Kazazic bio potpisao ugovor sa Viktoria Plzen iz Ceske koja je sad prvak ali ne znam zasto se vratio.Vidim mu i slike na facebook da ima slika iz Ceske a nasao sam i na stranici kluba da je potpisao bio ugovor.
Nadam se da ce ostat u Velezu jer je Velezovo djete ali nikad ne znas sta nam moze snaci jer ja vise nisam optimistican sto se tice Veleza jer sam se mnogo puta razocarao a mi malo dizemo euforiju za iducu godinu ali daj Boze da se dese neke velike promjene
Znam samo da mu Carina to ne bi nikad oprostila a on slično razmišlja kao i ostatak raje. Različito je to po naseljima, ipak su malo raja sa Carine, iz Mahale, Cernice, Luke, Brankovca( naselja iz tvrdog jezgra) privrženija Mostaru jer su tu većinom starosjedioci.cunami je napisao/la: Nadam se da ce ostat u Velezu jer je Velezovo djete ali nikad ne znas sta nam moze snaci jer ja vise nisam optimistican sto se tice Veleza jer sam se mnogo puta razocarao a mi malo dizemo euforiju za iducu godinu ali daj Boze da se dese neke velike promjene
cunami je napisao/la:Pa ako dodje do toga,u tome ce onda i nastat problem jer Kazazicu a i vecini isticu ugovori i sta ces kome platit ako igraci nemaju ugovora???
Zato sam govorio jos prije nekoliko dana da je uprava trebala malo brze rijesavat ove probleme oko ugovora
znao sam da ces to napisaticunami je napisao/la:Pa ako dodje do toga,u tome ce onda i nastat problem jer Kazazicu a i vecini isticu ugovori i sta ces kome platit ako igraci nemaju ugovora???
Zato sam govorio jos prije nekoliko dana da je uprava trebala malo brze rijesavat ove probleme oko ugovora
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.