Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Moze li neko da obradi tu statistiku > gol razliku i međusobne duele < ove prve cetri ekipe Siroki, Zrinjski, Sarajevo, Zeljo.
Da vdimo kako ko stoji sa kime, ako a kraju bude isti broj bodova kod dvije ili vise ekipa.
Da vdimo kako ko stoji sa kime, ako a kraju bude isti broj bodova kod dvije ili vise ekipa.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ako siroki dobije zrinje ili zavrsi 2:2 siroki je bolji od svih njihElegant je napisao/la:Moze li neko da obradi tu statistiku > gol razliku i međusobne duele < ove prve cetri ekipe Siroki, Zrinjski, Sarajevo, Zeljo.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Po meni nije, mislim, nije za prvi kriterij, jer, vidi, to su samo dvije utakmice, dok se uopce ne uzima u obzir da si bio bolji kroz cijelu sezonu vjerojatno i nabio gol razliku i dominantnije igrao u vise utakmica, sve ti se svede u to tko je imao vise srece u medjusobnom susretu. Ne kazem da ne utjecu iste stvari i u drugim susretima, ali, kazem, meni ima smisla da se prvo gleda gol razlika, pa onda medjusobni omjer, inace, kao sto rekoh, what's the point, onda goni sve po 1:0 i 0:1 do kraja, odrzi 0:0 kod konkurenta i dobij ga kuci 1:0 i to je to.Signore je napisao/la:Pa logicnije je da se nagradi onog tko je bolji u medjusobnom omjeru. Jako mali broj liga gleda prvo gol razliku, a vidim stalno ju ovdje spominjete pa sam se zapitao jel moguce da u BiH prvo gledaju to pa tek onda medjusobni omjer.ŠB_Fidelis je napisao/la:Moze biti, mislio sam da je gol razlika, jer je logicnije nekako, cemu se onda inace broji i vodi statistika ako neces nagraditi one koji imaju bolju gol razliku, prvog strijelca, i slicno tome.
Nema veze, rijesavamo sve prije zadnjeg kola.
Da se razumijemo, nije bitno, stvarno nije, ne vjerujem da ce to ikakvog utjecaja imati na prvaka, govorim samo vlastito misljenje, ja bih osobno nagradjivao takvo sto prvo, jer promoviras efikasnost, otvorenu igru i sl. time sto nagradjujes efikasnije momcadi, bolje je u konacnici za nogomet.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 25 mar 2014, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
- crvenocrni
- Kontakt:
Siroki 5 4 1 0 11:4 (Zrinjski - Siroki jos da se odigra)
Zrinjski 5 1 2 2 5:6 ( -II- )
Sarajevo 5 1 2 2 3:5 ( Zeljo - Sarajevo jos da se odigra)
Zeljo 5 1 1 3 5:9 ( -II- )
Zrinjski 5 1 2 2 5:6 ( -II- )
Sarajevo 5 1 2 2 3:5 ( Zeljo - Sarajevo jos da se odigra)
Zeljo 5 1 1 3 5:9 ( -II- )
-
- Kontakt:
po meni je glupost gol razlika, pogotovo kod nas
leotar prije 5 kola i ovaj sad leotar je nebo i zemlja, prije pet kola si se morao naguzit da ga dobijes dok ce ga sad svi redom kantat...
leotar prije 5 kola i ovaj sad leotar je nebo i zemlja, prije pet kola si se morao naguzit da ga dobijes dok ce ga sad svi redom kantat...
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Meni ima, jer kao sto rekoh u interesu je nogometa i gledatelja, promoviras atraktivnu i efikasnu igru, nagradjujes one koji tome teze samim time.
Ta bilo je i u puno boljim ligama, ligama Petice, npr. Italija, govora nedavno da bi cak imali razliciti kriterij bodovanja za razlicite pobjede. To je vec, da se razumijemo, puno kompliciranije i nepotrebnije i nije nogometno i ne moze i ne smije zazivjeti, po meni, ali shvaca se poanta, zele se golovi i igra za gol vise, pa kazem, s te strane je po meni dobar stimulans da gol razlika igra ulogu.
Ta bilo je i u puno boljim ligama, ligama Petice, npr. Italija, govora nedavno da bi cak imali razliciti kriterij bodovanja za razlicite pobjede. To je vec, da se razumijemo, puno kompliciranije i nepotrebnije i nije nogometno i ne moze i ne smije zazivjeti, po meni, ali shvaca se poanta, zele se golovi i igra za gol vise, pa kazem, s te strane je po meni dobar stimulans da gol razlika igra ulogu.
...Život za Široki...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Medjusobni omjer se gleda, pa gol razlika.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
naravno da je to stimulans za bolji fudbal, cak je meni i onaj prijedlog, ako tekma zavrsi 0:0 nikom ni bod, simpa.ŠB_Fidelis je napisao/la:Meni ima, jer kao sto rekoh u interesu je nogometa i gledatelja, promoviras atraktivnu i efikasnu igru, nagradjujes one koji tome teze samim time.
to ce kod nas biti stimulans kad bude liga 8 klubova, u ovom trenutnom formatu to bi bila utopija
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
Ja znam da je nekad u Francuskoj bilo pravilo da kad dobijes s 3 razlike ili vise uzimas 4 boda. To bi po meni bila prava nagrada.
I da se vratim na gol razliku-medjusobni omjer. Ne mora znaciti da ce te dvije medjusobne utakmice biti na srecu. Evo primjer Sirokog koji je prosto ismijao sve ove sa vrha. Jos da dobije Zrinjskog u Mostaru i zaokruzi tu pricu. I Sad Sarajevo uvali 5-6 komada Leotaru, Travniku, Rudaru i onda su oni ispred Sirokog, a Siroki bio bolji od njih i rezultatski, a i po prikazanom na terenu u obje utakmice. Mislim da je ovo pravednije i to ti je nagrada sto si bio bolji od glavnog konkurenta, a ne trpao tamo neke levate, a ako oce efikasnost onda uvest to da pobjeda sa 3+ donosi 4 boda.
Ovo 0-0 i 0 bodova je obicna glupost i veliki sam protivnik, jer ce timovi na pocetku utakmice pustati jedni drugim golove kako bi imali osiguran bod.
I da se vratim na gol razliku-medjusobni omjer. Ne mora znaciti da ce te dvije medjusobne utakmice biti na srecu. Evo primjer Sirokog koji je prosto ismijao sve ove sa vrha. Jos da dobije Zrinjskog u Mostaru i zaokruzi tu pricu. I Sad Sarajevo uvali 5-6 komada Leotaru, Travniku, Rudaru i onda su oni ispred Sirokog, a Siroki bio bolji od njih i rezultatski, a i po prikazanom na terenu u obje utakmice. Mislim da je ovo pravednije i to ti je nagrada sto si bio bolji od glavnog konkurenta, a ne trpao tamo neke levate, a ako oce efikasnost onda uvest to da pobjeda sa 3+ donosi 4 boda.
Ovo 0-0 i 0 bodova je obicna glupost i veliki sam protivnik, jer ce timovi na pocetku utakmice pustati jedni drugim golove kako bi imali osiguran bod.
Meni ima smisla i gol razlika i međusobni omjer ali ima ono nepisano pravilo da se prvenstva osvajaju u tzv. malim utakmicama jer isto dobijaš tri boda ako dobiješ Široki ili Leotar.Bitno je samo da se unaprijed zna koje pravilo važi u slučaju istog broja bodova jer u nas se svašta znalo događati nakon završenih prvenstava pa da ne bi bilo nekih repova.Mislim da bi gol razlika mogla da odlučuje tko će od klubova u kvalifikacije za euro takmičenja.Signore je napisao/la:Ja znam da je nekad u Francuskoj bilo pravilo da kad dobijes s 3 razlike ili vise uzimas 4 boda. To bi po meni bila prava nagrada.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
naredno kolo nam donosi i zvanicnu kontrolu svih stranaca u PLBiH. pripazi te na sastave 

SAMO KOD NAS UTRKA UČETVERO Prvenstvo nikad nije bilo ljepše!
S razlogom smo nekad bili kritični prema NS-u BiH i njegovom “maćehinskom” odnosu prema Premier ligi, ali srećom da je to vrijeme daleko iz nas, budući da je najjači rang bh. nogometa danas miljama daleko od svih onih neregularnosti koje su bile toliko involvirane unutar samog natjecanja da su se, zapravo, karakterizirale kao nešto normalno.
Istina, pretjerali bismo kada bismo konstatirali da je Premier liga danas natjecanje koje je čisto kao “ljekarna”, ali regularnost je ipak na zavidnoj razini. Uostalom, svjedoci smo da suce i suđenje nitko ne spominje, iako svjedočimo najzanimljivijoj borbi za naslov u premierligaškoj povijesti, ali i, što je jako zanimljivo, najuzbudljivijoj utrci u Europi, jer nigdje više nije slučaj da imamo čak četiri kluba na diobi prve pozicije.
Naime, sedam kola prije kraja Široki Brijeg, Zrinjski, Sarajevo i Željezničar su bodovno poravnati, sva četiri kluba upisala su dvanaest pobjeda, sedam remija i četiri poraza, tako da bi neizvjesnost mogla potrajati sve do posljednjeg kola, što već godinama nije bio slučaj.
Nakon 21. kola činilo nam se da se Željezničar opet odljepljuje, tako da smo opet pisali “blago Želji s ovakvim konkurentima”, ali pet bodova viška ekspresno se istopilo, tako da se još jednom potvrdilo da ove sezone bilo kakvi zaključci jednostavno “ne piju vodu”.
Primjerice, tko je na startu sezone mogao pretpostaviti da će jesenski naslov osvojiti Borac? Apsolutno nitko! A upravo je Borac bio vodeći nakon petnaest kola. Tko je sredinom jeseni mogao pretpostaviti da će proljeće na vrhu čekati Željezničar? Apsolutno nitko! A upravo je Željezničar bio na vrhu, iako je nakon jedanaest odigranih kola gledao u leđa Borcu s čak deset bodova minusa. Tko će biti prvak? Široki Brijeg? Zrinjski? Željezničar? Sarajevo? Ma, sve je moguće! O kvaliteti nogometa može se raspravljati, ali prvenstvo definitivno nikad nije bilo ljepše.
Široki Brijeg? U taboru novog lidera definitivno imaju dosta argumenata za tvrdnje da naslov treba završiti na Pecari. Naime, radi se o najučinkovitijoj momčadi u prvenstvu, koja se usto može pohvaliti i da je po dva puta pobijedila Sarajevo i Željezničar, ali za naslov se trebaju pobjeđivati i “male” utakmice, a Široki Brijeg u njima nije bio slab, nego očajan. Ipak, činjenica je da u ovom trenutku Široki Brijeg najbolje kotira, budući da jedini od pretendenata za vrh ima četiri utakmice na domaćem travnjaku, a usto mora i na noge Leotaru, što u prijevodu znači da će Široki u pet od sedam utakmica imati ulogu favorita.
Zrinjski? Plemići su ove sezone definitivno najkostantniji od svih pretendenata za titulu, jer su tijekom sezone imali najmanje “crnih rupa”. Jedno gostovanje više od Širokog Brijega stavlja ih u nepovoljniji položaj od kluba s Pecare, ali Mostarci svoju prednost vide u činjenici da Široki Brijeg u 25. kolu mora Pod Bijeli brijeg.
Sarajevo? Na Koševu će biti najrazočaraniji ako ne osvoje naslov, iako u ovom trenutku Bordo momčad ima najmanje izglede za titulu. Jednostavno, pogled na raspored otkriva da Široki Brijeg, Zrinjski i Željezničar imaju puno lakši raspored, a Široki Brijeg uz to ima i bolji međusobni skor.
Željezničar? Iako aktualni prvak nema momčad i igru za obranu titule, Plavi se jednostavno ne mogu otpisati. Uostalom, Željezničar na papiru možda ima i najlakši raspored….
Dojam je da “ključeve titule” drže Olimpic, jer će do kraja sezone Vukovi ugostiti tri od četiri kandidata za titulu, tako da je lako moguće da prvak postane onaj klub koji neokrznut prođe Otoku…
Široki B. – Radnik
Zrinjski – Široki B.
Široki B. – Slavija
Široki B. – Borac
Leotar – Široki B.
Široki B. – Čelik
Olimpic – Široki B.
Slavija – Zrinjski
Zrinjski – Široki B.
Leotar – Zrinjski
Zrinjski – Čelik
Olimpic – Zrinjski
Zrinjski – Mladost
Velež – Zrinjski
Borac – Sarajevo
Rudar – Sarajevo
Sarajevo – Zvijezda
Travnik – Sarajevo
Sarajevo – Vitez
Željezničar – Sarajevo
Sarajevo – Radnik
Leotar – Željezničar
Željezničar – Čelik
Olimpic – Željezničar
Željezničar – Mladost
Velež – Željezničar
Željezničar – Sarajevo
Rudar – Željezničar
Najzanimljivije borbe za naslov
2002./2003.
Prvi prvak BiH postao je trebinjski Leotar, koji je do titule došao tek u posljednjem kolu gostujućim trijumfom protiv Rudara (2:1) u Ugljeviku. Veliku ulogu u završnicu prvenstva imao je Široki Brijeg, koji je prvo u 36. kolu pobjedom protiv Leotara (2:1) omogućio Željezničaru da se bodovno izjednači s Trebinjcima, a onda u posljednjem kolu pobjedom protiv Željezničara (1:0) pogurao Leotar prema naslovu prvaka.
2006./2007.
Odličnim nizom u proljetnom dijelu sezone Slavija je pet kola prije kraja došla na samo bod zaostatka iza Sarajeva, a u 27. kolu ova dva kluba morala su igrati u Istočnom Sarajevu. Sarajevo je ostalo neporaženo (1:1) i tako napravilo veliki korak prema tituli koju su igrači Bordo momčadi teoretski potvrdili tek u posljednjem kolu trijumfom protiv Radnika (5:0).
2007./2008.
U proljetnom dijelu sezone na vrhu su se izmjenjivali Modriča, Široki Brijeg i Čelik, a na kraju je titulu osvojila Modriča. Široki Brijeg je završnicu sezone dočekao s dva boda viška u odnosu na Modriču, ali titulu je izgubio zbog tri gostujuća poraza u posljednjih pet kola (Orašje 0:2, Posušje 0:1, Željezničar 1:2). U gostima je gubila i Modriča (Zrinjski 0:4, Laktaši 1:2), ali je do titule došla zahvaljujući domaćoj utakmici više (Leotar 2:1, Sloboda 3:2, Jedinstvo 3:0) od Širokog Brijega.
2009./2010.
Po završetku prvog dijela sezone očekivalo se da će borbu za titulu voditi Široki Brijeg i Borac, ali naslov je ipak i to vrlo uvjerljivo osvojio Željezničar, koji je s povratnikom Amarom Osimom na klupi u proljetnom dijelu osvojio čak 36 bodova.
Piše: Mario Pandža
S razlogom smo nekad bili kritični prema NS-u BiH i njegovom “maćehinskom” odnosu prema Premier ligi, ali srećom da je to vrijeme daleko iz nas, budući da je najjači rang bh. nogometa danas miljama daleko od svih onih neregularnosti koje su bile toliko involvirane unutar samog natjecanja da su se, zapravo, karakterizirale kao nešto normalno.
Istina, pretjerali bismo kada bismo konstatirali da je Premier liga danas natjecanje koje je čisto kao “ljekarna”, ali regularnost je ipak na zavidnoj razini. Uostalom, svjedoci smo da suce i suđenje nitko ne spominje, iako svjedočimo najzanimljivijoj borbi za naslov u premierligaškoj povijesti, ali i, što je jako zanimljivo, najuzbudljivijoj utrci u Europi, jer nigdje više nije slučaj da imamo čak četiri kluba na diobi prve pozicije.
Naime, sedam kola prije kraja Široki Brijeg, Zrinjski, Sarajevo i Željezničar su bodovno poravnati, sva četiri kluba upisala su dvanaest pobjeda, sedam remija i četiri poraza, tako da bi neizvjesnost mogla potrajati sve do posljednjeg kola, što već godinama nije bio slučaj.
Nakon 21. kola činilo nam se da se Željezničar opet odljepljuje, tako da smo opet pisali “blago Želji s ovakvim konkurentima”, ali pet bodova viška ekspresno se istopilo, tako da se još jednom potvrdilo da ove sezone bilo kakvi zaključci jednostavno “ne piju vodu”.
Primjerice, tko je na startu sezone mogao pretpostaviti da će jesenski naslov osvojiti Borac? Apsolutno nitko! A upravo je Borac bio vodeći nakon petnaest kola. Tko je sredinom jeseni mogao pretpostaviti da će proljeće na vrhu čekati Željezničar? Apsolutno nitko! A upravo je Željezničar bio na vrhu, iako je nakon jedanaest odigranih kola gledao u leđa Borcu s čak deset bodova minusa. Tko će biti prvak? Široki Brijeg? Zrinjski? Željezničar? Sarajevo? Ma, sve je moguće! O kvaliteti nogometa može se raspravljati, ali prvenstvo definitivno nikad nije bilo ljepše.
Široki Brijeg? U taboru novog lidera definitivno imaju dosta argumenata za tvrdnje da naslov treba završiti na Pecari. Naime, radi se o najučinkovitijoj momčadi u prvenstvu, koja se usto može pohvaliti i da je po dva puta pobijedila Sarajevo i Željezničar, ali za naslov se trebaju pobjeđivati i “male” utakmice, a Široki Brijeg u njima nije bio slab, nego očajan. Ipak, činjenica je da u ovom trenutku Široki Brijeg najbolje kotira, budući da jedini od pretendenata za vrh ima četiri utakmice na domaćem travnjaku, a usto mora i na noge Leotaru, što u prijevodu znači da će Široki u pet od sedam utakmica imati ulogu favorita.
Zrinjski? Plemići su ove sezone definitivno najkostantniji od svih pretendenata za titulu, jer su tijekom sezone imali najmanje “crnih rupa”. Jedno gostovanje više od Širokog Brijega stavlja ih u nepovoljniji položaj od kluba s Pecare, ali Mostarci svoju prednost vide u činjenici da Široki Brijeg u 25. kolu mora Pod Bijeli brijeg.
Sarajevo? Na Koševu će biti najrazočaraniji ako ne osvoje naslov, iako u ovom trenutku Bordo momčad ima najmanje izglede za titulu. Jednostavno, pogled na raspored otkriva da Široki Brijeg, Zrinjski i Željezničar imaju puno lakši raspored, a Široki Brijeg uz to ima i bolji međusobni skor.
Željezničar? Iako aktualni prvak nema momčad i igru za obranu titule, Plavi se jednostavno ne mogu otpisati. Uostalom, Željezničar na papiru možda ima i najlakši raspored….
Dojam je da “ključeve titule” drže Olimpic, jer će do kraja sezone Vukovi ugostiti tri od četiri kandidata za titulu, tako da je lako moguće da prvak postane onaj klub koji neokrznut prođe Otoku…
Široki B. – Radnik
Zrinjski – Široki B.
Široki B. – Slavija
Široki B. – Borac
Leotar – Široki B.
Široki B. – Čelik
Olimpic – Široki B.
Slavija – Zrinjski
Zrinjski – Široki B.
Leotar – Zrinjski
Zrinjski – Čelik
Olimpic – Zrinjski
Zrinjski – Mladost
Velež – Zrinjski
Borac – Sarajevo
Rudar – Sarajevo
Sarajevo – Zvijezda
Travnik – Sarajevo
Sarajevo – Vitez
Željezničar – Sarajevo
Sarajevo – Radnik
Leotar – Željezničar
Željezničar – Čelik
Olimpic – Željezničar
Željezničar – Mladost
Velež – Željezničar
Željezničar – Sarajevo
Rudar – Željezničar
Najzanimljivije borbe za naslov
2002./2003.
Prvi prvak BiH postao je trebinjski Leotar, koji je do titule došao tek u posljednjem kolu gostujućim trijumfom protiv Rudara (2:1) u Ugljeviku. Veliku ulogu u završnicu prvenstva imao je Široki Brijeg, koji je prvo u 36. kolu pobjedom protiv Leotara (2:1) omogućio Željezničaru da se bodovno izjednači s Trebinjcima, a onda u posljednjem kolu pobjedom protiv Željezničara (1:0) pogurao Leotar prema naslovu prvaka.
2006./2007.
Odličnim nizom u proljetnom dijelu sezone Slavija je pet kola prije kraja došla na samo bod zaostatka iza Sarajeva, a u 27. kolu ova dva kluba morala su igrati u Istočnom Sarajevu. Sarajevo je ostalo neporaženo (1:1) i tako napravilo veliki korak prema tituli koju su igrači Bordo momčadi teoretski potvrdili tek u posljednjem kolu trijumfom protiv Radnika (5:0).
2007./2008.
U proljetnom dijelu sezone na vrhu su se izmjenjivali Modriča, Široki Brijeg i Čelik, a na kraju je titulu osvojila Modriča. Široki Brijeg je završnicu sezone dočekao s dva boda viška u odnosu na Modriču, ali titulu je izgubio zbog tri gostujuća poraza u posljednjih pet kola (Orašje 0:2, Posušje 0:1, Željezničar 1:2). U gostima je gubila i Modriča (Zrinjski 0:4, Laktaši 1:2), ali je do titule došla zahvaljujući domaćoj utakmici više (Leotar 2:1, Sloboda 3:2, Jedinstvo 3:0) od Širokog Brijega.
2009./2010.
Po završetku prvog dijela sezone očekivalo se da će borbu za titulu voditi Široki Brijeg i Borac, ali naslov je ipak i to vrlo uvjerljivo osvojio Željezničar, koji je s povratnikom Amarom Osimom na klupi u proljetnom dijelu osvojio čak 36 bodova.
Piše: Mario Pandža
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Zametica, pitar, morao bi se malo preispitati kad pise ovakve tekstove, kao ovaj sada za Borac i dugove... toliko pausalnih ocjena i lazi, da ne kazem gluposti, je napisao da je mene stid sto sam ono procitao... dublju analizu cu ovaj put preskociti, a zao mi je sto se doticni novinar uvlaci nekome u guzove i obmanjuje javnost pogresnim i tendecioznim plasiranjem informacija...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Kakav plačenićki članak o Borcu i Sarajevu na ovom portalu objave.
Majko mila.
Tko su oni da su se našli pametovati oko prodaje igrača,zarade kluba za tog igrača
i to toliko usmjerena prema jednom klubu da je to čudo.
Eh ti današnji novinari na Balkanu, sve samo ne novinari.
Majko mila.
Tko su oni da su se našli pametovati oko prodaje igrača,zarade kluba za tog igrača
i to toliko usmjerena prema jednom klubu da je to čudo.
Eh ti današnji novinari na Balkanu, sve samo ne novinari.
Ne kontam fakat sta je sporno u ovom clanku, sve gola istina. Ljudi su imali priliku da se malo izvuku ali nisu. Znali su za sve ove dugove, samo mozda nisu bile pravosnazne presude, ali su odbili da dobiju koju kintu da poboljsaju situaciju. Svi su se pitali sto je Sarajevo onako pustalo igrace za male pare, e pa evo vam odgovora...Moralo je, jer d anije sad ne bi bilo to sto jeste, nego su se pare namicale odakle je god moglo. Pa 50 000 KM za Saida 50 hiljada...i tako redom.
U jednu ruku mi ih je zao a u jednu i nije. Nesposobni ljudi vode nase klubove, cast izuzecima
U jednu ruku mi ih je zao a u jednu i nije. Nesposobni ljudi vode nase klubove, cast izuzecima

- jug-onostalgicar
- Kontakt:
evo novi clanak zametice.... pa brate ima li objektivnog novinarstva ovdje .....
nedavno je ovaj portal izbacio tekst kako nisu potkupljivi, a onda izbacuju ovakve tekstove... kontradiktorni su
nedavno je ovaj portal izbacio tekst kako nisu potkupljivi, a onda izbacuju ovakve tekstove... kontradiktorni su
Očekuje nas "regularna" završnica sezone. Neki koji su dužni i imali su prijetnju suspenzijom, odlučili su platiti bodovima. Bravo.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Mene ne bi iznenadilo...irh je napisao/la:Očekuje nas "regularna" završnica sezone. Neki koji su dužni i imali su prijetnju suspenzijom, odlučili su platiti bodovima. Bravo.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Drago mi je da se slažemo. Cirkus opšti.Baja_Zvjerka je napisao/la:Mene ne bi iznenadilo...irh je napisao/la:Očekuje nas "regularna" završnica sezone. Neki koji su dužni i imali su prijetnju suspenzijom, odlučili su platiti bodovima. Bravo.
Zar ima iko više ovdje da ovom petljancu vjeruje?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.