FK Radnički Lukavac

agalo
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la agalo » 02 okt 2016, 16:16

Pricat cu i uzivo.moze

Zoom088
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Zoom088 » 02 okt 2016, 18:43

studeni je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la: Po mom misljenju najveca greska je ubacivanje onog momka, jel' bi Cosic, u igru. On mi je izgledao totalno dezorjentisan...
Cosic je broj 10, igrao od pocetka. Vjerovatno mislis na Nukica, onaj sto je potopio Velez. Mescini da je on izgubio loptu nakon cega je isla akcija za jedan go.
A da. Na njega sam mislio. Izvinjavam se. I dalje stojim iza svojih rijeci da smo nakon njegovog ulaska u igru u ovoj utakmici poceli padati s igrom.
Izvinjavam se Cosicu zbog lapsusa.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

SPASIOC
Kontakt:

Post Postao/la SPASIOC » 03 okt 2016, 07:33

paulus je napisao/la:
barbrez je napisao/la:cestitke momcima na zalaganju a velika primjedba na odbrambeno-oslobodilackoj taktici u drugom poluvremenu. u prvom poluvremenu imamo rezultat vodimo 1-0 i u drugo poluvrijeme ulazimo sa bunker igrom.. ne pokusavamo cak ni kontre napravit i to protiv ekipe koja nas nije nadigrala nego iskoristila nase povlacenje. to povlacenje bi mogo razumit 10 minuta do kraja utakmice ali 60 minuta nikad za nikad. kolko god sam bio odusevljen igrom i rezultatom proslo kolo na kosevu protiv bosne seme toliko sam razocaran bunkerom u drugom poluvremenu danas. ta taktika nas je kostala gubitkom bodova i kod kuce i na strani nekoliko puta i mi je opet primjenjujemo i to protiv ekipe koja ni tehnicki ni fizicki nije jaca od nas.
Kako vas pobjedise ako ste toliko superiorniji , cuj ni tehnicki ni fizicki jaca , to isto Juve Empoli da je igro pa eto Empoli na srecu dva utrpo . I to je isti klub sa manje vise boljim sastavom koji vas je natrpo prosle godine . Meni je Radnicki najdrazi od svih ekipa iz 1lige al brate , kad ga pretjerate pretjerate.
samo da ti kažem , ja lično sam u jednom komentaru naveo ,,Bosnu,, kao kandidata za ulazak u premijer.ali poslije utakmice u Lukavcu mislim da nemate ekipu ni za sredinu tabele. za vas su Kakanj, Orašje , Bratstvo izmislili igru. po kvalitetu ste blizu svih ostalih , (bihać, lukavac,čapljina.)ova pobjeda nije pokazatelj kvaliteta.

što se tiče utakmice , 1 pol.vr. djeca radničkog su bila bolja. (napomena- igrali smo bez 2 momka koji su imali kartone mujkić -kasumović)
ima još jedan detalj o kojem je zoom pisao , sudija nije smjeo dati crveni karton vašem igraču, kad je bez lopte udario Faruka Kuduzovića , koji ga je prošao i već odigrao loptu .
detalj 2 je sviranje ,,pasivnog,, ofsajda kad naš centarfor izlazi , a za loptom iz 2 plana ulijeće drugi igrač, i treba ići 1 na 1 sa golmanom.nije ovo neko pravdanje, ali sitnice koje možda mogu promijeniti igru.

i da završim , Bosna iz Visokog je ekipa sa tradicijom , sportski vam čestitam na pobjedi. ali u ovom momentu nemate u timu igrače kvaliteta SAKIB BREZIČANIN , MIRNES SALIHOVIĆ, FARUK KUDUZOVIĆ i to je činjenica koja te može zabolit.

SPASIOC
Kontakt:

Post Postao/la SPASIOC » 03 okt 2016, 07:45

malo mi je živac proradio na komentar i poredjenje juventus - empoli. kao da je Bosna u fazonu juventusa.
evo poruke momcima koji igraju u Radničkom , a vjerovatno čitaju ovo sve. NAJBOLJI ste svi do jednog , FALI VAM ISKUSTVA ali sve dok igrate srcem , jedan za sve - svi za jednog imaćete podršku nas malobrojnih koji volimo klub i dolazimo da vas gledamo. i poraz je dio igre. NAPRIJED RADNIČKI

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 03 okt 2016, 12:54

Ne znam sta ce nam donijeti , novoizabrani nacelnik, ali kako god, uopsteno, dobro je da nas ne predstavlja covjek koji bi nas sramotio na svakom koraku.Nadam se boljem sutra kako za Lukavac tako i za Radnicki.

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 03 okt 2016, 20:35

sodaacm je napisao/la:Ne znam sta ce nam donijeti , novoizabrani nacelnik, ali kako god, uopsteno, dobro je da nas ne predstavlja covjek koji bi nas sramotio na svakom koraku.Nadam se boljem sutra kako za Lukavac tako i za Radnicki.
Čovjek je rekao pomoći će kolko se bude dalo,i kolko bude prostora da se šta uradi po pitanju Radničkog,realan je Delić makar,nije jeo G O V N A ko onaj seljak ... govori "Hoćemo Radnički što prije da vidimo u PL" .. da možeš mislit...
Kako god bilo,ne može biti gore..

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 05 okt 2016, 14:08

SPASIOC je napisao/la:
paulus je napisao/la:
barbrez je napisao/la:cestitke momcima na zalaganju a velika primjedba na odbrambeno-oslobodilackoj taktici u drugom poluvremenu. u prvom poluvremenu imamo rezultat vodimo 1-0 i u drugo poluvrijeme ulazimo sa bunker igrom.. ne pokusavamo cak ni kontre napravit i to protiv ekipe koja nas nije nadigrala nego iskoristila nase povlacenje. to povlacenje bi mogo razumit 10 minuta do kraja utakmice ali 60 minuta nikad za nikad. kolko god sam bio odusevljen igrom i rezultatom proslo kolo na kosevu protiv bosne seme toliko sam razocaran bunkerom u drugom poluvremenu danas. ta taktika nas je kostala gubitkom bodova i kod kuce i na strani nekoliko puta i mi je opet primjenjujemo i to protiv ekipe koja ni tehnicki ni fizicki nije jaca od nas.
Kako vas pobjedise ako ste toliko superiorniji , cuj ni tehnicki ni fizicki jaca , to isto Juve Empoli da je igro pa eto Empoli na srecu dva utrpo . I to je isti klub sa manje vise boljim sastavom koji vas je natrpo prosle godine . Meni je Radnicki najdrazi od svih ekipa iz 1lige al brate , kad ga pretjerate pretjerate.
samo da ti kažem , ja lično sam u jednom komentaru naveo ,,Bosnu,, kao kandidata za ulazak u premijer.ali poslije utakmice u Lukavcu mislim da nemate ekipu ni za sredinu tabele. za vas su Kakanj, Orašje , Bratstvo izmislili igru. po kvalitetu ste blizu svih ostalih , (bihać, lukavac,čapljina.)ova pobjeda nije pokazatelj kvaliteta.

što se tiče utakmice , 1 pol.vr. djeca radničkog su bila bolja. (napomena- igrali smo bez 2 momka koji su imali kartone mujkić -kasumović)
ima još jedan detalj o kojem je zoom pisao , sudija nije smjeo dati crveni karton vašem igraču, kad je bez lopte udario Faruka Kuduzovića , koji ga je prošao i već odigrao loptu .
detalj 2 je sviranje ,,pasivnog,, ofsajda kad naš centarfor izlazi , a za loptom iz 2 plana ulijeće drugi igrač, i treba ići 1 na 1 sa golmanom.nije ovo neko pravdanje, ali sitnice koje možda mogu promijeniti igru.

i da završim , Bosna iz Visokog je ekipa sa tradicijom , sportski vam čestitam na pobjedi. ali u ovom momentu nemate u timu igrače kvaliteta SAKIB BREZIČANIN , MIRNES SALIHOVIĆ, FARUK KUDUZOVIĆ i to je činjenica koja te može zabolit.
Oj ljudi ,pa daj malo smirite hormone , mozete nac mojih postova od prosle sezone lad vam je gorilo ja vas podrzavao .Ja sam dao jedan komentar da ekipa Radnickog kako je napisano I Tehnicki i Fizicki bolja il obrnuto da Bosna nije bolja ni tehnicki ni fizicki , sto sam dozivio ko preseravanje , jer ponavljam jos jednom . Kad si bolji i tehnicki i fizicki dobijas glat zato sam uporedio poredjenje Juventus Empoli , aludirao sam da je Bosna Empoli ako vec nisu ni fizicki ni tehnicki jaci , ne Radnik.Uglavnom to je razlika kad si bolji fizicki i tehnicki( ta dva recimo kluba , mogo sam uzet i bilo koje druge kao primjer mnogo jace i slabije klubove gdje ocito vidis razliku u oba slucaja i rjetko se tu desavaju iznenadjenja).
U ovoj ligi nije da se kaze bolji tehnicki i fizicki jer je to sve u 5 deka sto pokazuje i tabela . Ostalo sto mi pisete ja nit sam izjavio nit imam misljenje o Bosni da ce bit prvak , cak sam rekao na nasoj stranici da necemo ,ja sam malo stariji i razumjem da se vi zanosite pa se napricate svasta iako ja nista nisam rekao osim navedenog jer mi je to zvucalo previse bas u ovoj sezoni gdje svi mogu dobit svakog , al mene apsolutno zaboli **** sto Bosna nema te nake i ne znam sto mi pricas o tome nit sto mi onaj spominje, navijace, naku stranicu ,nesta , iskreno zbunjen sam bio .
Ono sto sam ja vidio i sto je cinjenica ovog prvenstva da su sve ekipe vise manje tu negdje tehnicki i fizicki osim MOZDA , Novog Travnika gledajuci rezultate . Kad sam se vidio kolko se vec jedan covjek upalio sto sam ja rekao tj napisao to , i vjeruj mi pojeo sam **** sto sam napisao, jer u Bosni nema neutralnog misljenja ( morao sam shvatit poznavajuci mentalitet da ce to nekome zvucati kao napad sto nije bio , samo obzervacija na komentar) , ima ali jako malo , nisam mislio da ce to toliko uzbudit nekog i mislio sam da ce se shvatiti to ko normalna obzervacija , al mi se covjek tri puta nagovaro ovako isto o necemu o cemu ja ne razmisljam pa sam se ja javno izvinuo sto sam to rekao . Rekao sam da je Bosna **** a da je Radnicki najbolji . Ali evo i dalje dobijam obavjesti i tekstove opsirne o Bosni i Radniku . Reko sam imate najbolje igrace izvinite , Bosna je pobjedila slucajno , mi nemamo tako dobre igrace i eto , ende. Prijatno i sretno Radniku u nastavku prvenstva .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 05 okt 2016, 15:23

Jel misliš na Radnik Bijeljina ili Radnik Lipnica
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 07 okt 2016, 13:22

Sutra se vraćaju Kasum i Mujka, ali nema Mehmeda i Adnana Kasumovića.. Hendikepirani smo za Mehu, dok Salihbegović može odgovoriti odbrambenim zadacima što je super. Ovdje vlada zatišje pred buru, nema se para, ali momci igraju k'o da na balkonu na Jošiku sjedi Azmir Husić. Sutra svi u Gradačac, lud je ko kaže da nemamo šansi! Idemo svi dati sve od sebe pa makar se s petardom vratili, naprijed Radnički :bih:

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 07 okt 2016, 15:39

Iraola je napisao/la:Sutra se vraćaju Kasum i Mujka, ali nema Mehmeda i Adnana Kasumovića.. Hendikepirani smo za Mehu, dok Salihbegović može odgovoriti odbrambenim zadacima što je super. Ovdje vlada zatišje pred buru, nema se para, ali momci igraju k'o da na balkonu na Jošiku sjedi Azmir Husić. Sutra svi u Gradačac, lud je ko kaže da nemamo šansi! Idemo svi dati sve od sebe pa makar se s petardom vratili, naprijed Radnički :bih:
Mozda ce i sjedit,ne zna se nista :D :D :D

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 07 okt 2016, 15:55

Brigada89 je napisao/la:
Iraola je napisao/la:Sutra se vraćaju Kasum i Mujka, ali nema Mehmeda i Adnana Kasumovića.. Hendikepirani smo za Mehu, dok Salihbegović može odgovoriti odbrambenim zadacima što je super. Ovdje vlada zatišje pred buru, nema se para, ali momci igraju k'o da na balkonu na Jošiku sjedi Azmir Husić. Sutra svi u Gradačac, lud je ko kaže da nemamo šansi! Idemo svi dati sve od sebe pa makar se s petardom vratili, naprijed Radnički :bih:
Mozda ce i sjedit,ne zna se nista :D :D :D
Eh kako je lijepo samo pomislit :lol:
Nikad se ne zna, ja u čuda vjerujem. Ne znam šta bi od one priče sa turčinom, prihvatio sam da to nisu samo glasine jer sam je čuo od jednog uposlenika našeg kluba. Od tad su prošla skoro 3 mjeseca, biće nešto jednog dana :kafa:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 08 okt 2016, 11:12

Azmir za sad po glasinama ide kod Kitara, ide u Čelik, Radnički :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 08 okt 2016, 12:23

Ovo su naše zaje*ancije što se tiče Azmira :D

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 08 okt 2016, 12:29

Heller je napisao/la:Azmir za sad po glasinama ide kod Kitara, ide u Čelik, Radnički :mrgreen:
Druže,sarkastično spajamo Radnički i Azmira Husića,opusti se,nisu nikakve glasine hahah :D :D :D

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 08 okt 2016, 18:42

Lagano se zahvaliti na polusezoni Hasmiru Salihoviću,Mahovkić Almedinu...Jednostavno ne mogu više šutjeti za njih,Salihović je inekako nekad bio dobar,sad je strašno pao,i takav igrač nama nije potreban koji se boji lopte... iz utakmice u utakmicu ova dvojica su sve gori i gori,mada Mahovkić nikad nije ni bio dobar,zna se zašto je on u klubu al eto da i njega spomenem..Danijal Aljukić,igrač koji sa trenutnim znanjem,snagom,tehnikom može igrati možda 3,4 ligu..Dautović i dalje tanak u odbrani ali on se još može kaliti...Mirsad Nukić,danas strašno loš,jel radi povrede koju je imao pa se tek vraća ili šta.. uglavnom strašno trebamo sačuvati,malog Mehu,Kuduzovića,Mujkića,Almisa i još par njih

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 08 okt 2016, 18:53

Koliko para toliko i muzike. Nikog mi ne mozemo sacuvat. Hvala momcima sto ikako igraju

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 08 okt 2016, 18:57

studeni je napisao/la:Koliko para toliko i muzike. Nikog mi ne mozemo sacuvat. Hvala momcima sto ikako igraju
Pa sta hoce vise , dobili su 50 km prije tri mjeseca, sta bi oni svaki mjesec 50 km? :lol:

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 08 okt 2016, 19:04

sodaacm je napisao/la:
studeni je napisao/la:Koliko para toliko i muzike. Nikog mi ne mozemo sacuvat. Hvala momcima sto ikako igraju
Pa sta hoce vise , dobili su 50 km prije tri mjeseca, sta bi oni svaki mjesec 50 km? :lol:
Oni bi da igraju i još da dobijaju pare,uf... :lol: :lol: :lol:

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 08 okt 2016, 19:12

Brigada89 je napisao/la:
sodaacm je napisao/la:
Oni bi da igraju i još da dobijaju pare,uf... :lol: :lol: :lol:
Sramota je da davati tolike pare igracima (50 km za 3 mjeseca)kada znas da jedna cistacica u opstini ima samo 42 puta vecu palatu od njih.

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 08 okt 2016, 19:52

Danas smo igrali nešto slično kao u Banovićima, uvjeren sam da je ta utakmica dogovorena, za ovu sumnjam jer Zvijezda vreba PL pa će nas i na Jošiku ganjati. Mogao bih ja sad govoriti ko je bio dobar a ko ne al mislim da se momcima ne može prigovoriti zbog trenutne situacije i plata. Moja želja je da se na polusezoni obavezno sačuvaju oba golmana, Salihbegović, Kuduz, oba Salihovića, Meho, Derdemez, Almis, Aljukić, pa možda i Mujkić koji se bori ali i griješi..Vidjet ćemo kakav je Tinjić (mislim da je napadač), vraća se protiv GOŠK-a, bio je povrijeđen čini mi se od prve utakmice protiv Rudara. Danas su bivši igrači Radničkog u dresu Zvijezde na čelu sa bivšim trenerom Radničkog po meni stopirali svoju igru i atake ka našem golu kada su već poveli, naravno dio zasluge nosi i naša borbena odbrana.
Sad protiv GOŠK-a uz koncektraciju i ofanzivu do pobjede!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.