Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Sreten radi Real 

Konačno ide oznaka uživo na 1 i 2. Još da srede 3 i 4, i poziciju i da dodaju oznaku.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Koliko su ostali podbacili ili generalno losi da mi Loncarevic djeluje ok...
Minja mrtav totalno. Najgori komentator na Areni.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ima ih par na Areni na kojima se bas primijeti visak posla koji imaju od ove sezone, valjda zasicenje, a jos ce vise da se umrtve kad stignu i Englezi
a od ovih novih nijedan se ne izdvaja, sve mrtvi prosjek od boje glasa pa do ostalog, zvuce kao da su ih uzeli sa RTRS-a, tamo imaju onu monotonu boju glasa
a od ovih novih nijedan se ne izdvaja, sve mrtvi prosjek od boje glasa pa do ostalog, zvuce kao da su ih uzeli sa RTRS-a, tamo imaju onu monotonu boju glasa
Don't believe the hype.
Ne mogu se složiti sa tim prvim. Milićević, Milovanović, Svilar, Sreten, Paunović, Drašković, Stefanović, Radenković i još neki su sami krem i predobro rade svaku tekmu. Minja, Stanić i tako neki imaju svoj način i često zna biti ok.akisarajevo92 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 21:46Ima ih par na Areni na kojima se bas primijeti visak posla koji imaju od ove sezone, valjda zasicenje, a jos ce vise da se umrtve kad stignu i Englezi
Od skroz novih mi najviše paše glumac Marko Todorović i to pogotovo za boks. Tu je i sjajni Uroš Samardžić koji jednako radi i fudbal i rukomet. Komentatori za košarku i rukomet sigurno spadaju u evropski vrh.
@Under kako se zove ovaj komentator sto trenutno prenosi Inter. Znam da je iz Bijeljine.
Za mlađu raju info, Stojanović je prenosio domaće mečeve Rudara iz Ugljevika za BH Radio 1.
Meni još tad bio najbolji reporter PLBiH.
Meni još tad bio najbolji reporter PLBiH.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- SantiCazorla08
- Kontakt:
I neke OI na BHT1SantiCazorla08 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 14:07Mislim da je on radio i Kalčo na pinku bh tamo 2004-2005.

[/youtube]
Što se tiče SKa ovaj komentator mi je vrh i najbolje radi championship.
Što se tiče SKa ovaj komentator mi je vrh i najbolje radi championship.
Radio je na Eurosportu ski skokove dok su Ammann i Schlierenzauer harali.Under je napisao/la: ↑31 okt 2021, 14:09I neke OI na BHT1SantiCazorla08 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 14:07Mislim da je on radio i Kalčo na pinku bh tamo 2004-2005.![]()

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Bravo, znam da sam ga jos negdje, prije, slusao.

-
- Kontakt:
večeras nek Šofro smlatne onog havera Gojkaru, poslije 11 će biti kviz na SK Hr youtube
Ma Svilar je odličan komentator 

-
- Kontakt:
bravo Šofro
Sharapova je odlučila, pa kud ćeš na Wimbledon 

Ima super znanje i hrabar je, a ovaj alkos samo što zaspao nije.jolicnikola je napisao/la: ↑03 nov 2021, 00:09bravo ŠofroSharapova je odlučila, pa kud ćeš na Wimbledon
![]()
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Gleda li neko obn info i telefonsko čitanje sportskih informacija saše vugdalića
Naročito briljira sa nazivima nba timova utah heat...
Kaže maloprije da mene neko ne bi razbio završavam za večeras 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.