Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Megamon
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Megamon » 02 feb 2011, 23:21

e2_ze je napisao/la:evo bosco sad cu camila na avatar staviti :lol: :lol: bas u inat tebi :)
Stavi Debilsona :lol: :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 03 feb 2011, 00:21

ahahah staviti cu squillacia i denilsona :)

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 03 feb 2011, 03:01

cuj ti znalaca.....Toliko se bojite Barce, da neznate nista lijepo napisat zanjih...Bar ih pohvalite da su izmislili stil nogometa na koji se vi furate.Fabregas vam ne treba biti briga, Barca ce ga dovest al pitanje je kad, on narednih godina je totalni visak....mali Thiago ce bit uskoro Carobnjak poput Ronnia , tu je jos uvjek Mister Xavijer, Don Andres i ostale siline , tako da taj mladic kao i u repki naravno nebi imao gdje zaigrati....Osim u kupu kralja...Optereceni ste previse, ali eto tako je to kad iscekujes a i priblizava se borba sa Divom....Nadam se barem zanimljivoj utakmici na Emiratesu

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 03 feb 2011, 07:36

Andres je napisao/la:cuj ti znalaca.....Toliko se bojite Barce, da neznate nista lijepo napisat zanjih...Bar ih pohvalite da su izmislili stil nogometa na koji se vi furate.Fabregas vam ne treba biti briga, Barca ce ga dovest al pitanje je kad, on narednih godina je totalni visak....mali Thiago ce bit uskoro Carobnjak poput Ronnia , tu je jos uvjek Mister Xavijer, Don Andres i ostale siline , tako da taj mladic kao i u repki naravno nebi imao gdje zaigrati....Osim u kupu kralja...Optereceni ste previse, ali eto tako je to kad iscekujes a i priblizava se borba sa Divom....Nadam se barem zanimljivoj utakmici na Emiratesu
Koliko je glupo navijati za tim koji je u trendu,jel' de?
Kao prvo,moras se potruditit i popraviti rukopis,ruzan ti je brate.Kao drugo i gramatika ti je losa:
*ne znate
*za njih
*al'
*carobnjak
itd.
prijateljska opaska ;)
A,za Ronnia,iskreno,nikad cuo. :D
Ne zaboravi momak,Cesc je sa 18 pokazao ono sto sad Xavi pokazuje sa 28/29 godina. :oops:
Sto se stila tice,nemoj da se provaljujes,Arsenal nikad nije bio kopija,od kako je Wenger na klupi uvijek je Arsenal igrao ovakvu igru,pa izgubio,izgubio.Nema veze,bitno je ne igrati antinogomet.
Svaka nasa 4-3-3 formacija,na terenu,meni,uvijek,vise lici na 4-4-2,jer je uvijek jedno krilo napadac(Theo)a jedno klasicni igrac sredine(Arshavin/Samir/Tomas)tako da pricati o nekoj 4-3-3 formaciji Arsenala je besmisleno.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 03 feb 2011, 08:49

Blizi se osmina finala lige prvaka, i blizi se jos jedno stradanje arsenala

Ako poredimo ekipe, vidimo da Arsenal ima slabijeg golmana, izrazito slabiju odbranu, izrazito slabiji vezni red, kao i znacajno slabiji napad

Pored svega toga jos ste i vise oslabljeni zbog povreda

s druge strane Barca je ima nevjerovatnu konstantnost jos otkako je Pep na klupi, dakle vec trecu sezonu zaredom igramo nevjerovato kontsatno dobro. Jedina utakmica u ove tri sezone koja je bila bitna,a koja nije dobro odigrana bila je protiv Intera u Milanu, sve ostalo su bile pobjede, sto je morate priznati nevjerovatno.

Sto se tice ove sezone Barca je mocna kao nikada, u dvadesetak kola u ligi postignuto je nevjerovatnih 67 golova, a primljeno samo 11, izboreno je finale kupa. Imamo velikih sedam bodova prednosti u odnosu na Real, i to ce biti znacajno za ligu prvaka, moze se opusteno sad igrati, dok je Arsenal u velikoj borbi za sampiona engleske, vrlo moguce da Venger i nece toliko ici na prolazak protiv Barce, logicno bi bilo s obzirom na situaciju da se vise nekako skoncetrise na titule u engleskoj.

kad se sve sabere i oduzme, sanse arsenala su ravne cudu, al eto opet se nadam da cete biti barem dostojan protivnik.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 03 feb 2011, 10:01

Pa nemoramo ni igrat onda utakmicu da se ni mi ni vi ne zamarate,a vi usput mozete malo odmorit pa na koridu i teferic malo :mrgreen: :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 03 feb 2011, 11:43

Jos uvijek se nezna koliko ce Song i Walcott biti "out"

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 03 feb 2011, 11:56

Romariooo je napisao/la:Blizi se osmina finala lige prvaka, i blizi se jos jedno stradanje arsenala

Ako poredimo ekipe, vidimo da Arsenal ima slabijeg golmana, izrazito slabiju odbranu, izrazito slabiji vezni red, kao i znacajno slabiji napad

s druge strane Barca je ima nevjerovatnu konstantnost jos otkako je Pep na klupi, dakle vec trecu sezonu zaredom igramo nevjerovato kontsatno dobro. Jedina utakmica u ove tri sezone koja je bila bitna,a koja nije dobro odigrana bila je protiv Intera u Milanu, sve ostalo su bile pobjede, sto je morate priznati nevjerovatno.

Sto se tice ove sezone Barca je mocna kao nikada, u dvadesetak kola u ligi postignuto je nevjerovatnih 67 golova, a primljeno samo 11, izboreno je finale kupa. Imamo velikih sedam bodova prednosti u odnosu na Real, i to ce biti znacajno za ligu prvaka, moze se opusteno sad igrati, dok je Arsenal u velikoj borbi za sampiona engleske, vrlo moguce da Venger i nece toliko ici na prolazak protiv Barce, logicno bi bilo s obzirom na situaciju da se vise nekako skoncetrise na titule u engleskoj.

kad se sve sabere i oduzme, sanse arsenala su ravne cudu, al eto opet se nadam da cete biti barem dostojan protivnik.
Koga briga za Barcelonu na ovoj temi?Ako se ne varam Arsenal slijedecu igra sa Newcastlom.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 03 feb 2011, 13:00

Arnelinho je napisao/la:
Andres je napisao/la:cuj ti znalaca.....Toliko se bojite Barce, da neznate nista lijepo napisat zanjih...Bar ih pohvalite da su izmislili stil nogometa na koji se vi furate.Fabregas vam ne treba biti briga, Barca ce ga dovest al pitanje je kad, on narednih godina je totalni visak....mali Thiago ce bit uskoro Carobnjak poput Ronnia , tu je jos uvjek Mister Xavijer, Don Andres i ostale siline , tako da taj mladic kao i u repki naravno nebi imao gdje zaigrati....Osim u kupu kralja...Optereceni ste previse, ali eto tako je to kad iscekujes a i priblizava se borba sa Divom....Nadam se barem zanimljivoj utakmici na Emiratesu
Koliko je glupo navijati za tim koji je u trendu,jel' de?
Kao prvo,moras se potruditit i popraviti rukopis,ruzan ti je brate.Kao drugo i gramatika ti je losa:
*ne znate
*za njih
*al'
*carobnjak
itd.
prijateljska opaska ;)
A,za Ronnia,iskreno,nikad cuo. :D
Ne zaboravi momak,Cesc je sa 18 pokazao ono sto sad Xavi pokazuje sa 28/29 godina. :oops:
Sto se stila tice,nemoj da se provaljujes,Arsenal nikad nije bio kopija,od kako je Wenger na klupi uvijek je Arsenal igrao ovakvu igru,pa izgubio,izgubio.Nema veze,bitno je ne igrati antinogomet.
Svaka nasa 4-3-3 formacija,na terenu,meni,uvijek,vise lici na 4-4-2,jer je uvijek jedno krilo napadac(Theo)a jedno klasicni igrac sredine(Arshavin/Samir/Tomas)tako da pricati o nekoj 4-3-3 formaciji Arsenala je besmisleno.
Bojan je sa 17 godina pokazivao nesto , sto je Raul imao sa 27!Thiago pokazuje nesto sto nemaju ili pak nisu imali ni Ronaldinho (Ronni) i Xavi...Smjesno je poredit takva dva igraca , koji su miljama daleko,Cesc je kvalitetan mnogo , ali da ima kvalitete kao Mister , to je malo prepotentno....Jedna je Lopta sa ocima !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 feb 2011, 13:12

soe je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:Blizi se osmina finala lige prvaka, i blizi se jos jedno stradanje arsenala

Koga briga za Barcelonu na ovoj temi?Ako se ne varam Arsenal slijedecu igra sa Newcastlom.
U Arsenalu jos nisu zacijelili oziljci iz prosele sezone nakon torpedovanja u dvije utakmice 6:2 tako da sa pravom kazes da se ne spominje Barsa na ovoj temi,,lijepi strah :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 03 feb 2011, 13:14

misteru trebalo 10 godina nakon ulaska u prvi tim da ga neko prepozna, tacnije 2005/06, a ako se ne varam i tad je bio na klupi u finalu lige prvaka :lol: :lol: znaci covjek 4 godine igra na visokom nivou, cesc igra vec 6 a igrace jos najmanje toliko... nego ljudi se uvijek mogu pouzdati u romariovo a.k.a gori od paje, objektivno misljenje, naravno da nema samo arsenal slabiju ekipu i ekipno i pojedinacno nego citav svijet, barca ima najbolje igrace na svakoj poziciji, cak su i rezerve bolje od drugih igraca, ups pa barca nema rezerve(za svaku poziciju) imaju cak 19 igraca :lol: :lol: .. nego sto neko rece, kakva barca?? odkud njoj mjesto na ovoj temi, kad je slijedeca utakmica newcastle, koji vjerujem ne bi trebao prouzrociti vece probleme, carolla ionako nema, a ostali i nisu toliko opasni, jos arsenal bolje igra u gostima tako da je sve moguce... nego ljudi imao sam nocnu moru, sanjao sam da almunia brani :o :o :o , nadam se da ce scezni biti zdrav i da ovaj nece imati potrebe stati na gol..
€dit: Saruman znalac ne zna ni rezultat proslogodisnje utakmice/utakmica :lol: :lol:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 feb 2011, 13:18

Izvini zakinuo sam vas za gol 6:3 jeli sad bolje :lol:

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 03 feb 2011, 13:19

Saurman je napisao/la:Izvini zakinuo sam vas za gol 6:3 jeli sad bolje :lol:
nije problem u zakidanju,vec ako ces provocirati pobrini se da znas sve cinjenice :lol:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 feb 2011, 13:24

e2_ze je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Izvini zakinuo sam vas za gol 6:3 jeli sad bolje :lol:
nije problem u zakidanju,vec ako ces provocirati pobrini se da znas sve cinjenice :lol:
Znam jednu cinjenicu a to je da vas put u ligi prvaka zavrsava u 1/8 finala.. :)

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 03 feb 2011, 13:26

navodis to finale, a Xavi je u plufinalu gotovo slomio nogu....Ti ovim pokusavas reci da je Fabregas bolji igrac od Xavija ??? On moze biti konstantniji, po tvome misljenju, jer on je svoj limit odradio....Ako je ko konstantan igrac u svijetu nogometa onda je to bas Xavi....
Slazeem se sa tobom da barcelona aba bas na svakoj poziciji ima boljeg igraca....Vas fudbal ce dozivit nehuman ispit, vjerovatno ocekujem da ce Arsenal svih 90 min biti u svojih 40 metara kao i prosle godine , stim da je Barca sada mngo jaca, a kako kaze vas vodza i vi ste jaci, pa snagu onda treba da demonstrirate...Inace napadate protiv svih timova u "najjacoj" ligi svijeta , nadam se da cete i protiv polukluba kakv je Barcelona....Opravdajte ocekivanje....

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 03 feb 2011, 13:28

ahahah, nama je prvo proci ispred uniteda u ligi, i osvojiti cc kup, onda probati osvojiti FA kup, i tek onda ide barca i liga prvaka, uostalom ne znam ja sta je guardiola izjavljivao??? ko je najjaci protivnik sto su mogli dobiti... meni je cesc bolji jer ima bolju statistiku, duze igra na najvecem nivou, i p.s. on je odlucio finale u juznoj africi :D

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 03 feb 2011, 13:34

e2_ze je napisao/la:ahahah, nama je prvo proci ispred uniteda u ligi, i osvojiti cc kup, onda probati osvojiti FA kup, i tek onda ide barca i liga prvaka, uostalom ne znam ja sta je guardiola izjavljivao??? ko je najjaci protivnik sto su mogli dobiti... meni je cesc bolji jer ima bolju statistiku, duze igra na najvecem nivou, i p.s. on je odlucio finale u juznoj africi :D
Naravno Pep je mister , i on za Betis kaze da su sjajna momcad, naravno vi i jete sjajsna momcad, Vas Vodza iz godine u godinu ponavlja da je Messi Vanzrmaljac , a Barca daleko najbolji tim na svijetu...Naravno Fabregas je odlucio finale.. jerovatno jer je na Prvenstvu sve zajedno igrao nekih 50 minuta....imao je Asistencijuza Iniestu i to je njegovo sto e uradio...A sto ih je Andres i David progurali do tog finala , i to ga je Andrs uvalio i bio najbolji daleko igrac finala. al eto ipak mislim da je Cesc to presudio , sa passom gdje je edino mogao i dati loptu iniesti.....
Ti se tripujes da je Cesc bolji od Xavija i da je konstantniji....Pa taj je u 2 godine zadnje vise u ambulanti nego na terenu....Vjerovatno pod konstantu podrazumjevas sto Cesc daje vise golova od Mistera ???To je logicno jer Xaavi igra dosta defanzivnije , jer je njegovo da proigra Malog Zelog a ne da zabija golove....

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 03 feb 2011, 13:38

Ja mislim da će nas Barca toliko satrat da naš najistureniji igrač neće tokom cijelih svih 90 minuta izaći iz svog šesnaesterca, posjed lopte će biti 98% naprema 2% za političare, izvest ce 57604 kornera, a imat će toliko šuteva da će težit prema beskonačnosti.

Jeste li sad sretni ?

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 03 feb 2011, 13:42

Bosco je napisao/la:Ja mislim da će nas Barca toliko satrat da naš najistureniji igrač neće tokom cijelih svih 90 minuta izaći iz svog šesnaesterca, posjed lopte će biti 98% naprema 2% za političare, izvest ce 57604 kornera, a imat će toliko šuteva da će težit prema beskonačnosti.

Jeste li sad sretni ?
Posjed na emiratesu ce bit nekih 65% i svaki segment igre na strani Barce....Sad bsa gledam da imate velike sanse uzeti EPL, lagan vam je raspored bas, u odnosu na Manchesreov prelagan, stim sto je jako bitno to sto je Manchester Div a vi nazalost niste

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 03 feb 2011, 13:49

Kad vec vidite u budućnosti de mi recite kad ću se oženit i s kojom curom. Hocu li se zaposlit, da li ću imati djece, kad cu umrijeti.

Da ne zaspamamo temu vise, odgovr mi pošaljite na PP.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.