Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Daduli
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la Daduli » 11 okt 2025, 18:22

Diadora je napisao/la:
11 okt 2025, 18:18
bhsport je napisao/la:
11 okt 2025, 18:00
Diadora je napisao/la:
11 okt 2025, 17:34

Znaci ti bi trenutne menadzerske ojebine mjenjao zeljinim amaterima? Hallo sosic je amater, igra u amaterskoj ligi. Golovi I asistencije u amaterskoj ligi neznace nista. Tu ligu su pokidali basic, varesanovic, buljibasic, ar hodzic,kulasin pa su klupirani u turskim fenjerasima I to vec par godina. Tu ligu je prekucao I basic I mujakic pa smo vidjeli na sta lice na profesionalnom Nivou.

Trebao bi biti banovan za trolanje, svaki nas igrac Koji igra profi fudbal bilo gdje u evropi bolji je od sve I jednog zeljinog igraca. Mijenjati amatera sa zeljinim amaterom nece pomoci. Mijenjati ivicine ojebine SA husarinim ohebinama nece pomoci.

Staviti prirodnog lijevog beka iz jakog Kluba umjesto stopera kuratzpora Koji glumi lijevog beka ce pomoci. Zamjeniti kljusinu bez tehnike I pasa ili sredini SA igracem Koji igra u jacoj ligi I zna napraviti dobar pas ce pomoci. Staviti gigovica na prirodnu ulogu I poziciju ce pomoci. Ostaviti dzeku na klupi za zadnjih Pola sata ce pomoci.

Nepozivati ojebine iz hnl I umjesto njih pozbsti igrace Koji igraju profi fudbal ce pomoci. Kontas li ili ti autizam ne da da skontas?
I Ristovski je mislio da smo amateri pa je poderan i naguzen ko nigdje do sada.
Dosta omalovazavanja naše lige i nasih igraca.
Primati 5 komada od konobara iz andore 2 godine zaredom. Prije toga ispadanje od ribara iz malte, I ostalih velesila tipa kutaisija, kukesija trnave I slicnih. To je ta tvoja liga I igraci. U top klubovima u ligi igraju igraci Koji su klupirani u poluamaterskom hnl u klubovima koji SE bore za opstanak. Ti tvoji igraci SE prodaju u kuratzpora putem mafijaskih linija I budu zakucani za klupu u sve I Jednom klubu u turskoj cak i fenjerasima.
Imaš ti išta pozitivno napisati na ovom forumu? Samo pljuvanje . I ti si trol , gori je samo bhfanatic14
Glory Glory Man United

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 11 okt 2025, 18:25

Čovjek je istinu napisao. Naša liga je najgora liga na starom kontinentu mimo Andora, San Marina, Vatikana i sl., smiješno je prizivati bilo koga ko ima iznad 18 godina u reprezentaciju a ne dominira istom.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 11 okt 2025, 18:35

Pardon . Na ovog iznad sam zaboravio.
Glory Glory Man United

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 11 okt 2025, 18:41

bhfanatic14 je napisao/la:
11 okt 2025, 14:58
Kakav cirkus od podcasta lik navijac zelje priziva Alica :rol: Sosica, muftica. Takvi ljudi su zapravo kanceri ove rePke nista drugo. Nije on dzabe sa 26 se vratio iz hrvatske u zelju isto kao sto nije slucajno se vratio sosic iz hajduka u zelju. A sta cemo sa sosicem posto se pljuju anel i denis, sosic je napustio u21 okupljanje kod vinka jer nije dobio minute neznam skim su igrali. Cak je nekom prijetio i razbio neka vrata. Mozes zamislit lik sa 20-21 godinu se umislio da je neko i nesta. Smijesni ljudi koji veze nemaju o Profi fudbalu. Jest mi zao sto sam posluso ovu amaternu emisiju.
Ti se uhvatio za to, pored svih stvari koje su momci rekli. Krpi poziciju lijevog beka sa Mujakićem i Burnićem, smiješno. Pa i ja bih prvi rekao de pozovi nekoga iz naše lige al’ nek je prirodni lijevi bek. Dosta je izmišljanja pozicija više.

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 11 okt 2025, 19:02

Kaže jadnik neiskusno zatvorili utakmicu, ne znamo krasti vrijeme. :rol:

signalidunapark
Kontakt:

Post Postao/la signalidunapark » 11 okt 2025, 19:04

Coolpanda24 je napisao/la:
11 okt 2025, 18:41
Kakav cirkus od podcasta lik navijac zelje priziva Alica :rol: Sosica, muftica. Takvi ljudi su zapravo kanceri ove rePke nista drugo. Nije on dzabe sa 26 se vratio iz hrvatske u zelju isto kao sto nije slucajno se vratio sosic iz hajduka u zelju. A sta cemo sa sosicem posto se pljuju anel i denis, sosic je napustio u21 okupljanje kod vinka jer nije dobio minute neznam skim su igrali. Cak je nekom prijetio i razbio neka vrata. Mozes zamislit lik sa 20-21 godinu se umislio da je neko i nesta. Smijesni ljudi koji veze nemaju o Profi fudbalu. Jest mi zao sto sam posluso ovu amaternu emisiju.
Ti se uhvatio za to, pored svih stvari koje su momci rekli. Krpi poziciju lijevog beka sa Mujakićem i Burnićem, smiješno. Pa i ja bih prvi rekao de pozovi nekoga iz naše lige al’ nek je prirodni lijevi bek. Dosta je izmišljanja pozicija više.
Ljudi, molim vas prestanite spominjat cirkusantsku WWE Premijer Ligu BiH! Burnić, kakav god bio, pa i s jednom nogom, je bolji lijevi bek od svih lijevih bekova te lige skupa. Tužna činjenica, znam, ali je činjenica.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 11 okt 2025, 19:05

signalidunapark je napisao/la:
11 okt 2025, 19:04
Coolpanda24 je napisao/la:
11 okt 2025, 18:41
Ljudi, molim vas prestanite spominjat cirkusantsku WWE Premijer Ligu BiH! Burnić, kakav god bio, pa i s jednom nogom, je bolji lijevi bek od svih lijevih bekova te lige skupa. Tužna činjenica, znam, ali je činjenica.
Govore nesto za njega, a sutra da dodje u neki nas klub, odmah bi svrsavali i proglasili ga najboljim bekom lige. :lol:

Suplja prica jer se ne moze otpad uvaljivati u reprezentaciju.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 11 okt 2025, 19:09

Sta kaze jedini Benji iskusno trazio doktora da uzme vrijeme sa utakmice :rol: :urnebes: ovo je sve Bonus, tek se broji ep28 :urnebes: zna kriminalac kako se pozicija drzi sto duze,lazima..manipuliranjem.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 11 okt 2025, 19:16

11 okt 2025, 19:09
Sta kaze jedini Benji iskusno trazio doktora da uzme vrijeme sa utakmice :rol: :urnebes: ovo je sve Bonus, tek se broji ep28 :urnebes: zna kriminalac kako se pozicija drzi sto duze,lazima..manipuliranjem.
Barbarez je ljigavac egoisticni i umisljen nazalost zbog toga gubi igrace,a i navijace hebes zelju i motiv kad je igrao 0 nema ideje i to je to nije nigdje ni radio

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 11 okt 2025, 19:30

Diadora je napisao/la:
11 okt 2025, 18:18
bhsport je napisao/la:
11 okt 2025, 18:00
Diadora je napisao/la:
11 okt 2025, 17:34

Znaci ti bi trenutne menadzerske ojebine mjenjao zeljinim amaterima? Hallo sosic je amater, igra u amaterskoj ligi. Golovi I asistencije u amaterskoj ligi neznace nista. Tu ligu su pokidali basic, varesanovic, buljibasic, ar hodzic,kulasin pa su klupirani u turskim fenjerasima I to vec par godina. Tu ligu je prekucao I basic I mujakic pa smo vidjeli na sta lice na profesionalnom Nivou.

Trebao bi biti banovan za trolanje, svaki nas igrac Koji igra profi fudbal bilo gdje u evropi bolji je od sve I jednog zeljinog igraca. Mijenjati amatera sa zeljinim amaterom nece pomoci. Mijenjati ivicine ojebine SA husarinim ohebinama nece pomoci.

Staviti prirodnog lijevog beka iz jakog Kluba umjesto stopera kuratzpora Koji glumi lijevog beka ce pomoci. Zamjeniti kljusinu bez tehnike I pasa ili sredini SA igracem Koji igra u jacoj ligi I zna napraviti dobar pas ce pomoci. Staviti gigovica na prirodnu ulogu I poziciju ce pomoci. Ostaviti dzeku na klupi za zadnjih Pola sata ce pomoci.

Nepozivati ojebine iz hnl I umjesto njih pozbsti igrace Koji igraju profi fudbal ce pomoci. Kontas li ili ti autizam ne da da skontas?
I Ristovski je mislio da smo amateri pa je poderan i naguzen ko nigdje do sada.
Dosta omalovazavanja naše lige i nasih igraca.
Primati 5 komada od konobara iz andore 2 godine zaredom. Prije toga ispadanje od ribara iz malte, I ostalih velesila tipa kutaisija, kukesija trnave I slicnih. To je ta tvoja liga I igraci. U top klubovima u ligi igraju igraci Koji su klupirani u poluamaterskom hnl u klubovima koji SE bore za opstanak. Ti tvoji igraci SE prodaju u kuratzpora putem mafijaskih linija I budu zakucani za klupu u sve I Jednom klubu u turskoj cak i fenjerasima.
Mrzitelj nase lige i pokazujes iz posta u post.
Pogledaj rezultate Borca i Zrinjskog u grupama pa nesto pricaj.
Uostalom igraci iz naše lige bi bolje izgledali protiv Kipra.
Muftic
Beganovic Barisic Jakovljević Kupersak
Cimirot
Vukovic/Miloševic Madzid Hrelja
Bilbija
Eto ti 11 ovako na prvu gdje bi itekako mogli pruziti finu igru i partiju.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 11 okt 2025, 19:45

Gospodine Barbarez, de nam reci na kojem smo nivou, kad nismo ni na nivou Kipra, da zmamo! Kako ces dobiti Rumuniju Sergej, kad po tvom nismo ni na nivou Kipra? Znaci zadovoljan si igrom iz 2. pol, gdje su vezni igraci imali dodira jsa lpptom ko ja sa Pamelom Anderson iz prajma. Jel on stvarno misli da igra napreduje?? Po meni sve gori i gori
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 11 okt 2025, 19:48

Tih prvih 11 ne bi mogli dobiti Lihtenštajn.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 11 okt 2025, 20:06

Covjek sam izjavio prije utakmice na Kipru da smo 1-2 levela iznad nego sto smo bili protiv njih u Zenici. Znaci da smo napredovali, i kako sada promjeni pricu.

signalidunapark
Kontakt:

Post Postao/la signalidunapark » 11 okt 2025, 20:13

jasmin10 je napisao/la:
11 okt 2025, 19:48
Tih prvih 11 ne bi mogli dobiti Lihtenštajn.
Džaba pišeš. Fantaziraju ljudi.
Igrači iz naše lige, imaju šansu jedino ako do 21. godine odu negdje, ali na ZAPAD! Češka, Poljska, Slovačka, Belgija, Holandija, Cvajta...sve samo ne Turska. Tek onda imaju šansu da mooooožda postanu igrači za reprezentaciju. Do tad nisu ni za skupljanje lopti u reprezentaciji

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 11 okt 2025, 20:13

Hansestadt je napisao/la:
11 okt 2025, 20:06
Covjek sam izjavio prije utakmice na Kipru da smo 1-2 levela iznad nego sto smo bili protiv njih u Zenici. Znaci da smo napredovali, i kako sada promjeni pricu.
Da smo dobili to bi rekao. De ba pusti, demagog, ne zna kud udara. Vidi se da se spetljao u vodjenju reprezentacije.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 11 okt 2025, 20:16

Hansestadt je napisao/la:
11 okt 2025, 20:06
Upravo to. Mjenja pricu kako njemu pase tj. kakvi su rezultati a ne igra. Pobjedimo vidi se napredak u igri, izgubimo ili x gdje moramo pobjediti, onda nismo jos na tom nivou. Isto ko da boluje od poremecaja identitet.

bordocrveni
Kontakt:

Post Postao/la bordocrveni » 11 okt 2025, 21:00

Treba novinare nahuskati da ga ne stede na presicama.
Zadnja izmjena: bordocrveni, dana/u 11 okt 2025, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 11 okt 2025, 21:40

Treba pitati Barbareza na kojem je nivou npr. Albanija pa igraju ko Brazil kad se usporedi sa nama

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 11 okt 2025, 21:42

Fudo je napisao/la:
11 okt 2025, 21:40
Treba pitati Barbareza na kojem je nivou npr. Albanija pa igraju ko Brazil kad se usporedi sa nama
Smiješno je uspoređivati čovjeka koji je do 50. godine vodio Lyon i Corinthians, sa čovjekom koji je do 55. molio narod da mu donira na TikToku za buy-in na WSOP turnire, dok mu se gospon. Zeljković nije odlučio prestati pišati po glavi i ponuditi mu neki hljeb u ruke :yawn:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bordocrveni, CAGarfia, Confiance, emir79, Fudo, Google Adsense [Bot], jasmin10, Proximic i 81 gost.