Zamisli brale kakva bi Borac tek masina bio da se hranimo ko Djokovicfirefirefirely je napisao/la: ↑21 okt 2020, 17:56A ja profesionalaca iz Borca, poslije tekme pizza i coca-cola![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Onda iz Kaknja pravac Visoko, park Ravne, negativni joni ovo onojubitubi je napisao/la: ↑21 okt 2020, 18:53Zamisli brale kakva bi Borac tek masina bio da se hranimo ko Djokovicfirefirefirely je napisao/la: ↑21 okt 2020, 17:56A ja profesionalaca iz Borca, poslije tekme pizza i coca-cola![]()

Leicester je tako cjelu sezonu pod Rainierijem do titulefirefirefirely je napisao/la: ↑21 okt 2020, 17:56A ja profesionalaca iz Borca, poslije tekme pizza i coca-cola![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ocito ti je nesto promaklo ali to je normalno u svijetu sporta,nakon utakmica kada se potrosi veliki broj kalorija.Secer i ugljikohidrati su najbolji da se to nadoknadi.firefirefirely je napisao/la: ↑21 okt 2020, 17:56A ja profesionalaca iz Borca, poslije tekme pizza i coca-cola![]()
Eto prvi mi text izleti kad upisah to na pretrazivacu.Nije to nista novo sto si vidio,cak kazem sasvim normalno.Evo što Messi, Neymar, Rakitić i ostale zvijezde jedu nakon utakmice
Brazilski mediji nekako su došli do narudžbi nogometaša Barcelone nakon utakmice.
Ivan Rakitić na meniju je imao dvostruku porciju sushija i voće, pio je vodu koja je izbor većine nogometaša. Leo Messi je pak jeo pizzu sa sirom i pio Sprite. Marc-Andre Ter Stegen je imao zanimljivu kombinaciju, sushi i kruh s Nutellom.
Neymar je također jeo pizzu, ali i sa šunkom. Upravo je pizza najomiljeniji ponuđeni izbor, a popularna je i Nutella, sushi i voće.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ivano balic citavu karijeru pusio kutiju crvenog malise svaki dan male tajne velikih majstora hahahha
-
- Kontakt:
Ono kad pokusas da nekog ismijes pa ispadnes glupfirefirefirely je napisao/la: ↑21 okt 2020, 17:56A ja profesionalaca iz Borca, poslije tekme pizza i coca-cola![]()

Sarajevo je naš najuspješniji klub u Evropi svih vremena, Velež u vrijeme bivše države
Sta je ba, gdje su vijesti na gofnogofno.ba????
Sta je ba, gdje su vijesti na gofnogofno.ba????
- svrakino1921
- Kontakt:
Nece ih ni bit, mislim da je vaznija nova instagram fotografija bh. Dilette i Georgine.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Ima li kakvih fundamentalno bitnih informacija koja ekipa je ostavila cistiju svlacionicu?
- FKS -
- ElCartel11
- Kontakt:
Tako smo i mi isto u Gornjim Matecicima, ali mi smo to upraznjavali i poslije treninga, ne samo posle utakmica.Denchi je napisao/la: ↑21 okt 2020, 19:31
Leicester je tako cjelu sezonu pod Rainierijem do titulefirefirefirely je napisao/la: ↑21 okt 2020, 17:56A ja profesionalaca iz Borca, poslije tekme pizza i coca-cola![]()
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
I to minimalnim rezultatomStroj1946 je napisao/la: ↑21 okt 2020, 23:37https://sportsport.ba/fudbal/magija-kak ... nha/371562
Moze i ovo

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Denchi je napisao/la: ↑22 okt 2020, 06:43I to minimalnim rezultatomStroj1946 je napisao/la: ↑21 okt 2020, 23:37https://sportsport.ba/fudbal/magija-kak ... nha/371562
Moze i ovo![]()
A voli ga zabit i đaba . . .
Nekad je volio i titule osvajat, al dobro ostario covjek, igra na nizem nivou, polu-amaterski nivo...
Potom se okupljenim novinarima obratio Alispahić.
"Drago mi je što sam došao u FK Sarajevo. Imao sam teških šest mjeseci iza sebe rješavajući situaciju s Rijekom. Hvala čelnicima FK Sarajevo koji su bili strpljivi sa mnom. Hvala im na povjerenju, dat ću sve od sebe da se dokažem na terenu. Nadam se duploj kruni, želim da budem dio toga. Imao sam ponuda da ostanem u Hrvatskoj nogometnoj ligi, ali nisam želio. Došao sam u FK Sarajevo i nadam se najboljem", rekao je Alispahić.
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Slabo to kone, totalno ste bezidejni jutros.
Može to puno bolje . . .
Može to puno bolje . . .
Vidim ni ti nisi nesto u elementu.
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.