Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
ah kakva ljepota... to je ta trava, umjetnost, improvizacija, refleks, majstorstvo, talenat...

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Novak ili Roger (ako mu Tsonga prije ne zapadne). Zaboravio sam ko ide na koga.

Tsonga je s Murrayom u cetvrfinalu. Tako da je cisto sve do polufinalaNeutral je napisao/la:Novak ili Roger (ako mu Tsonga prije ne zapadne). Zaboravio sam ko ide na koga.

Davno sam rek'o, najbolja opcija u cetvrfinalu je Nadal, sreca pa je kod Rogera, treba da strepim od Tsonge ili Berdycha

Nek' se drugi muce s njima

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Odlično. Što bi volio da ovo uzme Roger da hejteri puste suzu 

- Consigliere
- Kontakt:
Nadal osvaja!  

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
						Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
A jeste navalili na ateticara, bice on  konkurentan opet slijedece godine na sljaci 
Zao mi ga dvije godine nikog iz top100 ne moze na travi da pobjedi, danas mu atletika nije pomogla nema toga na travi, ne odskace loptica, ne moze da se izvlaci na forhend, samo mi je zao sto nije izdrzo do cetvrtfinala da ga feko ponizi ko danas ovog padobranca koji je u trecem setu osvojio cak 4 poena.

Zao mi ga dvije godine nikog iz top100 ne moze na travi da pobjedi, danas mu atletika nije pomogla nema toga na travi, ne odskace loptica, ne moze da se izvlaci na forhend, samo mi je zao sto nije izdrzo do cetvrtfinala da ga feko ponizi ko danas ovog padobranca koji je u trecem setu osvojio cak 4 poena.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Cetkovska (Češka) - Vekić (Hrvatska) 6:3, 6:1

Šteta vala, dogura onako daleko u Birminghamu i ovdje chuna..Neutral je napisao/la:Cetkovska (Češka) - Vekić (Hrvatska) 6:3, 6:1

ccc pricas da nema toga na travi o covjeku koji je osvojao wimbledonmuXmania je napisao/la:A jeste navalili na ateticara, bice on konkurentan opet slijedece godine na sljaci
 a za hanescua kazes da je padobranac
 a za hanescua kazes da je padobranac  za covjeka koji je bio u top 30 i osvojio 2 atp 500 titule
 za covjeka koji je bio u top 30 i osvojio 2 atp 500 titule  imaj malo obzira i srama kad tako pricas
 imaj malo obzira i srama kad tako pricas  
 btw bas tog victora sam pratio jedno vrijeme intezivno i fin je momak i ima fin tenis iako je vec sad star

a kad je bio u BL druzili smo se jedno pola sata (nije puno al se odmah osjeti) kad je fin i prijatan decko

na kraju da kazem sta za Wunderkind-a, samo da vako izgura, sve bih dao da opet uzme Wimbledone

Zadnja izmjena: delko, dana/u 25 jun 2013, 01:36, ukupno mijenjano 1 put.

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
						Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Neiskusna je ona još za velike turnire. Mislim da sljedeći mjesec aBd puni 17 godina. Veći talenat i potencijal od Petre koja je derala prošle ili pretprošle sezone mislim Anu Ivanović 

Pa da je tako prijatan decko i nije, sjetimo se Wimbledona prije par sezona kad je namjerno pravio duple da izadje s terena sto prijedelko je napisao/la:ccc pricas da nema toga na travi o covjeku koji je osvojao wimbledonmuXmania je napisao/la:A jeste navalili na ateticara, bice on konkurentan opet slijedece godine na sljaci
Zao mi ga dvije godine nikog iz top100 ne moze na travi da pobjedi, danas mu atletika nije pomogla nema toga na travi, ne odskace loptica, ne moze da se izvlaci na forhend, samo mi je zao sto nije izdrzo do cetvrtfinala da ga feko ponizi ko danas ovog padobranca koji je u trecem setu osvojio cak 4 poena.a za hanescua kazes da je padobranac
za covjeka koji je bio u top 30 i osvojio 2 atp 500 titule
imaj malo obzira i srama kad tako pricas

btw bas tog victora sam pratio jedno vrijeme intezivno i fin je momak i ima fin tenis iako je vec sad star
a kad je bio u BL druzili smo se jedno pola sata (nije puno al se odmah osjeti) kad je fin i prijatan decko
na kraju da kazem sta za Wunderkind-a, samo da vako izgura, sve bih dao da opet uzme Wimbledone

Sa zvizducima ispracen.
ja kazem ovako u zivotu, to sto se svi u zivotu (a u sportu ponajvise) isfrustriraju, to je drugo  zuta minuta, kad ne ide
 zuta minuta, kad ne ide  samo hocu reci da je okej tip koji ne zasluzuje da ga neki tamo forumasi (ili ja sam) nazivamo padobrancem
 samo hocu reci da je okej tip koji ne zasluzuje da ga neki tamo forumasi (ili ja sam) nazivamo padobrancem 

zuta minuta, kad ne ide
 zuta minuta, kad ne ide  samo hocu reci da je okej tip koji ne zasluzuje da ga neki tamo forumasi (ili ja sam) nazivamo padobrancem
 samo hocu reci da je okej tip koji ne zasluzuje da ga neki tamo forumasi (ili ja sam) nazivamo padobrancem 
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
						Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Ma nemoj Muxu zamjerit, ne prati on tenisdelko je napisao/la:ja kazem ovako u zivotu, to sto se svi u zivotu (a u sportu ponajvise) isfrustriraju, to je drugozuta minuta, kad ne ide
 , dobar je Hanescu posebno za kladare za trpat protiv njega
Edin TM87 je napisao/la:Ma nemoj Muxu zamjerit, ne prati on tenisdelko je napisao/la:ja kazem ovako u zivotu, to sto se svi u zivotu (a u sportu ponajvise) isfrustriraju, to je drugozuta minuta, kad ne ide
Pratim dovoljno, danas sam recimo uzivo u dva meca, drugo je sto ja volim tenis pomjesan s umjetnoscu, steta sto je taj kratko trajao. A tek ovaj drugi potpuna dominacija nad najboljim ikad
 :D
:DDelko izvini, ne znam Viktora licno, ali danas je zaista izgledo onako kako sam ga gore nazvao.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Sad se fanovi Rafe seru da Roger ne postane punoljetan u GS-ovima 

kao ljubitelju tenisa zao mi je sto cemo biti uskraceni za mec Rafe i Federera! Veliki je hendikep za jedan Gren slem kada neko iz prve cetvorke ispadne tako rano   . A ne mogu da vjerujem (a u stvari mogu) kako  su primitivni ovi voditelji-komentatori  na Sport klubu  .   Od  svoje zaslepljenosti mrznjom prema Nadalu i ne vide  objektivno razloge njegovog danasnjeg poraza. Dovoljno je pogledati  koliko je Nadal  napravio neiznudjenih gresaka iz bekhenda i sve ce ti biti jasno  Naravno svaka cast onom Belgijancu ,zasluzio je ali , samo kad Djokovic izgubi, onda je to iskljucivo do njega samog,ne protivnika , odmah izmisljaju neke razloge nidje veze . Ili je to zbog sudija, publike ili sopstvenih gresaka, neko mu crko od komsije
 Naravno svaka cast onom Belgijancu ,zasluzio je ali , samo kad Djokovic izgubi, onda je to iskljucivo do njega samog,ne protivnika , odmah izmisljaju neke razloge nidje veze . Ili je to zbog sudija, publike ili sopstvenih gresaka, neko mu crko od komsije   nema da je neko ustvari bio bolji
  nema da je neko ustvari bio bolji   

Naravno svaka cast onom Belgijancu ,zasluzio je ali , samo kad Djokovic izgubi, onda je to iskljucivo do njega samog,ne protivnika , odmah izmisljaju neke razloge nidje veze . Ili je to zbog sudija, publike ili sopstvenih gresaka, neko mu crko od komsije
 Naravno svaka cast onom Belgijancu ,zasluzio je ali , samo kad Djokovic izgubi, onda je to iskljucivo do njega samog,ne protivnika , odmah izmisljaju neke razloge nidje veze . Ili je to zbog sudija, publike ili sopstvenih gresaka, neko mu crko od komsije   nema da je neko ustvari bio bolji
El Glorioso vuelve a ser un grande !  Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
						Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Na to smo navikli. Nole ih previše razmazio. Vjerujem da bi hrvatski i bosanskohercegovački komentatori tražili ponekad slična opravdanja za svoje tenisere, ali na ES-u, SK-u i B92 to ponekad dostiže vrhunac.juznjak> je napisao/la:kao ljubitelju tenisa zao mi je sto cemo biti uskraceni za mec Rafe i Federera! Veliki je hendikep za jedan Gren slem kada neko iz prve cetvorke ispadne tako rano . A ne mogu da vjerujem (a u stvari mogu) kako su primitivni ovi voditelji-komentatori na Sport klubu . Od svoje zaslepljenosti mrznjom prema Nadalu i ne vide objektivno razloge njegovog danasnjeg poraza. Dovoljno je pogledati koliko je Nadal napravio neiznudjenih gresaka iz bekhenda i sve ce ti biti jasnoNaravno svaka cast onom Belgijancu ,zasluzio je ali , samo kad Djokovic izgubi, onda je to iskljucivo do njega samog,ne protivnika , odmah izmisljaju neke razloge nidje veze . Ili je to zbog sudija, publike ili sopstvenih gresaka, neko mu crko od komsije

Što se tiče meča Rafe i Federera, Rogerovci odavno čekaju na to. Samo Rafa poremeti redoslijed pa ispadne ranije s WB-a. Na RG-u nije zanimljivo, zna se da Švicarac nema šanse. Ostaje nam da čekamo HC Slamove.
Sto su kreteni blokirali B92 i HRT2 kad ni jedna BH kuca ne prenosi Wimbledon   

ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Nema džabe ni u stare babe.szlaja je napisao/la:Sto su kreteni blokirali B92 i HRT2 kad ni jedna BH kuca ne prenosi Wimbledon
 Pa ti budi budala i plaćaj pretplatu i kablovsku.
 Pa ti budi budala i plaćaj pretplatu i kablovsku. 
Nevjerovatno... Pa koga su sad zastitili, cija prava? Juce se moglo fino gledat... Pu bemti drzavu glupuClaus je napisao/la:Nema džabe ni u stare babe.szlaja je napisao/la:Sto su kreteni blokirali B92 i HRT2 kad ni jedna BH kuca ne prenosi WimbledonPa ti budi budala i plaćaj pretplatu i kablovsku.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.