Da se ja pitam nebi nikog doveo , lai posto vec vidim mora se neko dovest , to bi bio def, Javier ! Ne volim ga ni trunke ali ga postujem jer je veliki znalac i majstor ! Ozil jednostavno moje misljenej je da nema koju poziciju igrat u Barci , jednostavno ono sto on igra u Werderu i Elfu , te pozicije nema u Barci tacnije nema AMF-a
On nebi bio sjena igraca na toj poziciji jer je mnogo opasniji kada je blize golu ! Krilo teoretski pored onakvih igracxa u Barci ne moze igrat , tako da nevidim razlog za nejgovo dovodjenje ! Imamo i dovoljo alternativa ako ne i previse u napdacu , u Sredini na CMF-u imamo Andresa i Xaviera , i kako Beck-up tu su Seydour , sada i Adriano , pa cak i Bus u koliko dodje neki DMF ! Naravno pored toga Messi nije jednom igrao CMF , malo vise prema golu , i tu mislim da nije potreban apsolutno niko , osim akzem 1 def-veznog ! Zadnja linija je sve ok , mada bi ja 1 stopera doveo ono radi reda , iako imamo 3 i Abidala , jedan iz omladinskog pogona nebi skodio

Mislim daj e Mascherano idealan za posljednje pojacanje i da nema vise mjesta za druge ! Ozil je sjajan momak , ali mislim da u Barci nema mjesta !