Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Brate ni ne nabacujes se ofirnosvrakino1921 je napisao/la:hej momci sto volite bordo boju jako ste kreativni i duhoviti al Tuzlaku Woblyju niste ni do koljena
Pozdravi kralja gifova hakera svih generacija kompjuteraSariel je napisao/la:Brate ni ne nabacujes se ofirnosvrakino1921 je napisao/la:hej momci sto volite bordo boju jako ste kreativni i duhoviti al Tuzlaku Woblyju niste ni do koljena
Zafrkan je vobli kompjuteras.meni mobitel pokvarijo.jos vice.virus![]()
Jos sam mu hvalio gifove...
A hahajoker90 je napisao/la:Dje taj Hazard, mamu mu yebem??![]()
Ne smijem care pokvarice mi i ovaj lapatop.a nije zajebancija.jos mi vice na porukamA samo deri ja cu ti pomoc i nesto mi posla.ko da poturim ja otvori i meni mobitel zablokira hljebe i boze.svrakino1921 je napisao/la:Pozdravi kralja gifova hakera svih generacija kompjuteraSariel je napisao/la:Brate ni ne nabacujes se ofirnosvrakino1921 je napisao/la:hej momci sto volite bordo boju jako ste kreativni i duhoviti al Tuzlaku Woblyju niste ni do koljena
Zafrkan je vobli kompjuteras.meni mobitel pokvarijo.jos vice.virus![]()
Jos sam mu hvalio gifove...
joker90 je napisao/la:Pa kad ove slike obidju svijet, poslat će pomoć i savez i UEFA i FIFA i UN i Crveni krst! Uključit će se i Sirija, Palestina i ostali, a ljudi nemaju ni za sebe. Bolje da smo predali i 0:3 reg, nego što ovo uradismo.
Prebaci hinmeni sjecem kao sejo sikiricaTobeYarabi je napisao/la:De nek neko objasni konama da PP ne znaci prijeteca, nego privatna poruka.. Ispametise me ljudi![]()
Polupace ti prozore krompirimaSariel je napisao/la:Prebaci hinmeni sjecem kao sejo sikiricaTobeYarabi je napisao/la:De nek neko objasni konama da PP ne znaci prijeteca, nego privatna poruka.. Ispametise me ljudi![]()
Realno bezveze prica.jedimi koji ovde stalno spomimju neke komplekse ste vi.doduse ne znam sa koliko nikova raspolazete vas par.koga ba briga gradite.prosite.vasa stvar.Zenzo je napisao/la:Gledaj sto slave pitari, tuzlaci, zenicani i ostali (cast pojedincima), slave los teren Grbavice.![]()
Kako cete samo kmecati i pjeniti kada krenu naredni radovi na stadionu, tone Tuzla i Tusanj, Kosevo propada nece biti ulaganja, Zenica vise nije dom reprezentacije.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.