FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dzenu i klub opcenito mogu pljuvati samo neznalice, kao sto tu doticni iz onog tariguza od novina, ne treba im ni ime spominjati !!! zaduzio nas je Dzeno sa sjedanjem na uzarenu klupu, kada su se svi okomili na nas, digao formu ekipe i donio dugo cekani trofej u klub i to ne tek tako, vec ubjedljivim pobjedama i dominacijom na terenu !! mozda je imao sad i gresaka u europi, al Boze moj desava se, pametan je momak, na zemlji i izvuci ce pouke iz prve utakmice i ne sumnjam da ce pripremiti uzvratnu utakmicu jos bolje !!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Mislim da je vrijeme da se prestanete prepirati oko toga ko je zasluzan za poraz, a ko ne. Mozemo samo reci aBd
1:2
1:2
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
http://www.footballuser.com/1047589/FK_Sarajevo" onclick="window.open(this.href);return false;
Po meni bi ovi igrači trebali igrati u uzvratu i da se igra u ovoj formaciji. Tatomirović je ozlijeđen ne vrijedi riskirat sa njim ubacivat ga u igru pa da se i tu ozlijedi pa ga onda mijenjaj a ganjaš rezultat ne znaš koji će ti igrač trebat da ga ubaciš u igru, Mitrevski je najbolja zamjena za njega, neki su govorili da je čak i bolji od njega al haj eto vidit ćemo. Protić definitivno prije Puzigaće, jer je Puzigaća loše odigro, loš mu centaršut i slab je jednostavno bio, Protić ono što sam ja lično gledo na pripremnim utakmicama je bolji igrač od Puzigaće dobar centaršut ima dobar u odbrani i u napadu borben.. Dupovca i Berberovića logično ostavit u ekipi jer su dobri. Cimirot i Radovac su prekucali sredinu perfektno odigrali. Stojčev je podbacio al jbg svakom se desi, bit će dobar u uzvratu sigurno. Stavio sam Duljevića ispred Bilbije jer je Bilbija koliko god bio veliko ime za naše prostore ili općenito Bosnu i Hercegovinu loš, pao je u formi, nek dobija priliku sa klupe jbg nek se tako vraća u formu. Duljević znači na krilo da ima ko probijat, Okića sam stavio u napad iz tog razloga što mislim da naši igrači Cimirot Radovac Duljević Stojčev trebaju više šutat jer je golman u Norvežana nesiguran, nekoliko puta se nakon šuta naših igrača lopta odbije od njega a Bilbija to ne može stić dok bi Okić to po meni mogao stić i zabit. Krste da igra jer se čovjek guši na krilu i ne treba tu da igra, jednostavno je napadač i nek igra napad, šta će na krilu bezze.
Po meni bi ovi igrači trebali igrati u uzvratu i da se igra u ovoj formaciji. Tatomirović je ozlijeđen ne vrijedi riskirat sa njim ubacivat ga u igru pa da se i tu ozlijedi pa ga onda mijenjaj a ganjaš rezultat ne znaš koji će ti igrač trebat da ga ubaciš u igru, Mitrevski je najbolja zamjena za njega, neki su govorili da je čak i bolji od njega al haj eto vidit ćemo. Protić definitivno prije Puzigaće, jer je Puzigaća loše odigro, loš mu centaršut i slab je jednostavno bio, Protić ono što sam ja lično gledo na pripremnim utakmicama je bolji igrač od Puzigaće dobar centaršut ima dobar u odbrani i u napadu borben.. Dupovca i Berberovića logično ostavit u ekipi jer su dobri. Cimirot i Radovac su prekucali sredinu perfektno odigrali. Stojčev je podbacio al jbg svakom se desi, bit će dobar u uzvratu sigurno. Stavio sam Duljevića ispred Bilbije jer je Bilbija koliko god bio veliko ime za naše prostore ili općenito Bosnu i Hercegovinu loš, pao je u formi, nek dobija priliku sa klupe jbg nek se tako vraća u formu. Duljević znači na krilo da ima ko probijat, Okića sam stavio u napad iz tog razloga što mislim da naši igrači Cimirot Radovac Duljević Stojčev trebaju više šutat jer je golman u Norvežana nesiguran, nekoliko puta se nakon šuta naših igrača lopta odbije od njega a Bilbija to ne može stić dok bi Okić to po meni mogao stić i zabit. Krste da igra jer se čovjek guši na krilu i ne treba tu da igra, jednostavno je napadač i nek igra napad, šta će na krilu bezze.
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hph ... e=544C766F" onclick="window.open(this.href);return false;
U potrazi za napadacem u UNIS-u
U potrazi za napadacem u UNIS-u

Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Head je napisao/la:Cujem Tan obec'o neke premije ako se prodju ovi skijasi.

zanima me samo koliko ljudi kod nas uopste pravilno izgovori ime ovog tima....
-
- Kontakt:
dzeno kad je preuzeo ekipu prvo sto je uradio velkoskog je gurnuo u spic a bilbiju vratio na poluspica i to je donijelo rezultate,u toj formaciji je problem sto onda stojcev mora na krilo a tu se bas ne snalazi najbolje .al u ovoj utakmici bi mogla ova formacija posto i ne trebaju nam neki ubacaji s krila to se vidjelo u prvoj utakmici pa mozda ne bi bilo loše da i stoojcev vise ulazi u sredinu .ocito je da velkoski nije krilo a ni bilbija nije klasicni spic ,on je najbolje utakmice pruzao u mladoj reprezentaciji kada je igrao tog nekog laznog napadaca iza djurica .
igrao je Stojcev prostojno na lijevoj strani, sjetim se da je on poslao onu loptu u Mostaru za 0:2 protiv zrinjskog, zatim i u finalu kupa je Bilbiju jednom pogodio pri rezultatu 0:0 al ovaj se nije snasao, al se vecinom vracao u sredinu...a Puzigaca je sam zatvarao tu stranu uz podrsku po jednog igraca u zavisnosti ko se nalazio tada u odbrani !!! uglavnom treba probati sa Proticem koji je defanzivno kvalitetniji bek i koji sigurno nece previse ici naprijed, a pri tome ima i kvalitetniji centarsut, pa probati sa njim i stojcevom na istoj strani, vrh Bilbija i Krste, malo je pitanje pozicije desnog krila, al imamo svakako dvije dobre solucije Okic i Duljevic a ostalo ostaviti istobordobijeli je napisao/la:dzeno kad je preuzeo ekipu prvo sto je uradio velkoskog je gurnuo u spic a bilbiju vratio na poluspica i to je donijelo rezultate,u toj formaciji je problem sto onda stojcev mora na krilo a tu se bas ne snalazi najbolje .al u ovoj utakmici bi mogla ova formacija posto i ne trebaju nam neki ubacaji s krila to se vidjelo u prvoj utakmici pa mozda ne bi bilo loše da i stoojcev vise ulazi u sredinu .ocito je da velkoski nije krilo a ni bilbija nije klasicni spic ,on je najbolje utakmice pruzao u mladoj reprezentaciji kada je igrao tog nekog laznog napadaca iza djurica .
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Nova ulaganja u bordo tim
Vincent Tan nastavlja ulagati u FK Sarajevo
Tan je boravio Sarajevu prošlog četvrtka, gdje je posmatrao meč Evropske lige protiv ekipe Haugesunda. Tanu su na sastanku predstavljeni planovi rukovodstva FK Sarajevo, a malezijski milijarder je te planove prihvatio, te je potvrdio nastavak ulaganja u bordo tim.
"Želim potvrditi nastavak ulaganja u FK Sarajevo. Osnovu naše investicije će činiti, kao što je inicijalno planirano, trening kamp FK Sarajevo i Akademija FK Sarajevo, odnosno edukacija i razvoj najtalentovanijih dječaka iz cijele Bosne i Hercegovine. Želja mi je i da kroz trening kamp FK Sarajevo nastavimo jačati prijateljske veze Malezije i Bosne i Hercegovine", istakao je Vincent Tan, a zatim je i dodao:
"Nesretno smo izgubili utakmicu u četvrtak od Haugesunda. Trebali smo postići gol što potvrđuje statistika na kraju utakmice. Nadam se i vjerujem da možemo do pobjede u Norveškoj i do plasmana u trećeg pretkola UEFA Evropske lige."
Amidza bas odlucio da ubrza gradnju trening kampa.Kazu masine uveliko rade,ali niko da nam to uslika, i posalje slike.
Tan je boravio Sarajevu prošlog četvrtka, gdje je posmatrao meč Evropske lige protiv ekipe Haugesunda. Tanu su na sastanku predstavljeni planovi rukovodstva FK Sarajevo, a malezijski milijarder je te planove prihvatio, te je potvrdio nastavak ulaganja u bordo tim.
"Želim potvrditi nastavak ulaganja u FK Sarajevo. Osnovu naše investicije će činiti, kao što je inicijalno planirano, trening kamp FK Sarajevo i Akademija FK Sarajevo, odnosno edukacija i razvoj najtalentovanijih dječaka iz cijele Bosne i Hercegovine. Želja mi je i da kroz trening kamp FK Sarajevo nastavimo jačati prijateljske veze Malezije i Bosne i Hercegovine", istakao je Vincent Tan, a zatim je i dodao:
"Nesretno smo izgubili utakmicu u četvrtak od Haugesunda. Trebali smo postići gol što potvrđuje statistika na kraju utakmice. Nadam se i vjerujem da možemo do pobjede u Norveškoj i do plasmana u trećeg pretkola UEFA Evropske lige."
Amidza bas odlucio da ubrza gradnju trening kampa.Kazu masine uveliko rade,ali niko da nam to uslika, i posalje slike.

amypitar je napisao/la:Nova ulaganja u bordo tim
tako je kad se napijes vode na sebilju:) nema odlaska iz sarajeva

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
amypitar je napisao/la:Nova ulaganja u bordo tim
"Želim potvrditi nastavak ulaganja u FK Sarajevo.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
ako bi prošli norvežane mogli biste ga prijaviti u 3. pretkolu.bordobijeli je napisao/la:mislim da nam za premijer ligu ne treba napadaca imamo velkoskog,bilbiju ,okica sasvim dovoljno .a za evropu je sad kasno nekog dovoditi ,tako da je to vjerovatno zavrsena prica
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Nisam nikako pisao od poraza. Čisto jer mi se nije dalo čitati komentare dežurnih pljuvača. Ukratko, ja sam bio zadovoljan držanjem lopte, presingom itd. Ali je istina da smo na pogrešan način pokušavali probiti bunker. Doduše lako je biti sada pametan. U uzvratu se nadam formaciji 4-4-2 sa Nemanjom i Velkoskim naprijed. Treba malo njima dati loptu u noge, vidi se da tu nisu jači od nas. Ali ipak odigrati pametno, dakle oprezna ofanziva jer jedan pogodak uz nulu nas vodi u produžetke. Treba pokušati i sa više udaraca izvan 16, i kao što su to svi već odavno rekli manje ubacaja.
Priče kako je ovo najslabija ekipa koja je odavno gostovala je glupost. Nećemo se ni lagati, nisu ni nešto jaki, ali su itekako organizovano odigrali. Pretežno su svi bili iza lopte i to zadnja linija sa 5 igrača. Teško je to probiti ali mislim da se naučilo dosta iz ovog poraza.
Hoće li HZ ići gore? Ipak je dalek put.
Priče kako je ovo najslabija ekipa koja je odavno gostovala je glupost. Nećemo se ni lagati, nisu ni nešto jaki, ali su itekako organizovano odigrali. Pretežno su svi bili iza lopte i to zadnja linija sa 5 igrača. Teško je to probiti ali mislim da se naučilo dosta iz ovog poraza.
Hoće li HZ ići gore? Ipak je dalek put.
Idu momci no sikiriki.
Danas od 18,00 sati pocinje mec Odd - Haugesund.Pa oko bude kakav prenos,nek nam neko postavi link,da pogledamo tekmu.Bas me interesuje u kojem ce sastavu, istrcati Haugesund.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Radujem se Plakalu ove sezone,prognoziram 15-tak golova u ovoj kozijoj ligi gdje igra Bosna.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Zamijeni Bilbiju i Krletahapuc je napisao/la:
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
-
- Kontakt:
samo zamijeni vekoskog i bilbijuhapuc je napisao/la:

Dzemo je nase dijete,i ja ga gotivim jer voli Sarajevo.Ali po meni protiv Haugesund je jako lose odigrao.Djelovao mi je kao da nije dobro fizicki pripremljen.U defanzivi je bio dobar u ofanzivi ga nije bilo nigdje ,vecinom je vracao lopte unazad.Nije ima dva centarsuta,kad Sirijac dobije papire ima ce velike probleme da ostane u pocetnoj postavi.
amypitar je napisao/la:Danas od 18,00 sati pocinje mec Odd - Haugesund.Pa oko bude kakav prenos,nek nam neko postavi link,da pogledamo tekmu.Bas me interesuje u kojem ce sastavu, istrcati Haugesund.
http://www.tvmatchen.nu/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.cmore.se/play/sport" onclick="window.open(this.href);return false;
Volim Te BiH