FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ako neko ima kakvu informaciju vezanu za ovaj sastanak javite
Ovo nije moda, ovo je način života.. starimo ali ne odustajemo!
u inat svima 1987
u inat svima 1987
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Jos da nam rekose koji su to.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pretpostavljam da je Balta jedan od trojice.. ostalo ne znam
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SedrenikHz
- Kontakt:
Receno mi je da su vidjene horde maloprije ispred kluba sad sta ce biti ili sta je bilo ..
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- Shategabri
- Kontakt:
Da vidimo i to.
Predviđam neku jeftinu prodaju, naravno Ajla i Mirza ostaju
Predviđam neku jeftinu prodaju, naravno Ajla i Mirza ostaju

Koševo Zapad
Nebi nista kalkuliso igrat utakmicu za utakmicom, pa ko dobije dobije. Moras nekad uradit i kombinaciju al rakodje i igraci moraju bit disciplinovani..
Preko 30% zuti dobijama za gluposti posebno elmedin..
Preko 30% zuti dobijama za gluposti posebno elmedin..
Joj kad kaze 3 utakmica 10 dana.. A isto ko da je protivnicka ekipa odmarala ta dva kola prije
kralju svima isto, ne znam sta spominjes to uopste.
Nama je ova utakmica sutra bas pod moranje za dobiti.. S konama nikad ne mozes znati, derbi je derbi, ides Velezu i Borcu..

Nama je ova utakmica sutra bas pod moranje za dobiti.. S konama nikad ne mozes znati, derbi je derbi, ides Velezu i Borcu..
- JavierBosnia
- Kontakt:
Navodno uslovi su i dalje isti, Ajla i Mirza out
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Pa sta ste mislili drugo...
-
- Kontakt:
Kako god okreneš ali prazno Koševo mogu samo u snovima vidjeti, jer očito vlasniku nije žao ni prihoda od ulaznica samo da dokaže svoju tvrdoglavost.
I kada još dodaš HZ sa istim zahtjevima od kojih sigurno neće odustajati, nešto nisam optimista da će se dog. sa glavonjom o povratku na Sjever, hebem ga kako mu mogu 2 osobe biti važnije od gromoglasne podrške i špice a još važnije JEDINSTVA pred vrlo bitne utakmice i završnicu prvenstva?!
I kada još dodaš HZ sa istim zahtjevima od kojih sigurno neće odustajati, nešto nisam optimista da će se dog. sa glavonjom o povratku na Sjever, hebem ga kako mu mogu 2 osobe biti važnije od gromoglasne podrške i špice a još važnije JEDINSTVA pred vrlo bitne utakmice i završnicu prvenstva?!

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
moraju sve strane sagledati trenutnu situaciju. Mirza treba ici ali nek odradi ovo do kraja, jer je zapoceo. Kontra efekat je sad trenera promijeniti. Za direktoricu no comment vala, ubija me bilo kakva diskusija, prica mimo zelenog terena. Momcima je potrebna podrska. Nek Horde razmisle da li je prava poruka prazan Sjever, emotivna poruka koja ne moze biti shvacena od bezdusnih ljudi.BordoArmy88 je napisao/la: ↑28 apr 2023, 15:35Kako god okreneš ali prazno Koševo mogu samo u snovima vidjeti, jer očito vlasniku nije žao ni prihoda od ulaznica samo da dokaže svoju tvrdoglavost.
I kada još dodaš HZ sa istim zahtjevima od kojih sigurno neće odustajati, nešto nisam optimista da će se dog. sa glavonjom o povratku na Sjever, hebem ga kako mu mogu 2 osobe biti važnije od gromoglasne podrške i špice?!![]()
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Pa nema se sta pregovarati ako niko nece da popusti. Mirvic sigurno nece dirati Mirzu do kraja ove sezone.
Ponovit cu ovdje je sad inat vise u pitanju nego razum i trenutna situacija.
Ponovit cu ovdje je sad inat vise u pitanju nego razum i trenutna situacija.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Pa mirvah klasicna sda glavusaBordoArmy88 je napisao/la: ↑28 apr 2023, 15:35Kako god okreneš ali prazno Koševo mogu samo u snovima vidjeti, jer očito vlasniku nije žao ni prihoda od ulaznica samo da dokaže svoju tvrdoglavost.
I kada još dodaš HZ sa istim zahtjevima od kojih sigurno neće odustajati, nešto nisam optimista da će se dog. sa glavonjom o povratku na Sjever, hebem ga kako mu mogu 2 osobe biti važnije od gromoglasne podrške i špice a još važnije JEDINSTVA pred vrlo bitne utakmice i završnicu prvenstva?!![]()
Ja jbt mi se raspisali o fudbalu, a drzavu nam uze zagreb.BordoBBoja je napisao/la: ↑28 apr 2023, 15:04Zato je i slaba aktivnost antibojkotasa, slaba konekcija pred parlamentom
- BordoBBoja
- Kontakt:
Dosla konekcija na protestima haboki86 je napisao/la: ↑28 apr 2023, 15:42Ja jbt mi se raspisali o fudbalu, a drzavu nam uze zagreb.BordoBBoja je napisao/la: ↑28 apr 2023, 15:04Zato je i slaba aktivnost antibojkotasa, slaba konekcija pred parlamentom
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
- 1 9 4 6 -
SDA im montirao free WI-FIBordoBBoja je napisao/la: ↑28 apr 2023, 15:46Dosla konekcija na protestima haboki86 je napisao/la: ↑28 apr 2023, 15:42Ja jbt mi se raspisali o fudbalu, a drzavu nam uze zagreb.BordoBBoja je napisao/la: ↑28 apr 2023, 15:04
Zato je i slaba aktivnost antibojkotasa, slaba konekcija pred parlamentom

Hajde ,dogovarajte se. Volio bih na tekmu !

Ceka se saopstenje nestrpljivo !!