PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Sariel
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Sariel » 07 okt 2017, 23:03

skoroalen je napisao/la:Ovo samo kod nas u Bosni ima, da se raja iz dva grada ovoliko mrzi. Sutra da opet do frke dođe, ljubili bismo se svi, samo da smo skupa. Poplave su nam bile dobar primjer, nema Srbin, Hrvat, Bošnjak, Tuzlak, Zeničanin, Sarajlija... niko nije pitao odakle namirnice i ostala pomoć dolazi. Alaselamet...

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Zasto generalizujes.ja ne mrzim nikog i kad za kebavam za kebavam pojedinacno.i licno.
A ovi sto mrze imaju sa sobom prvo problema.pa nek sami i rijese il nek traze pomoc od drzave.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 08 okt 2017, 04:32

slika

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 08 okt 2017, 07:16

Dje ste kone poljoprivrednici :rol:
Dje ste usminkani? :urnebes:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 08 okt 2017, 07:44

TobeYarabi je napisao/la:slika
:rol: :rol:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 08 okt 2017, 08:31

A na zapadu. Da pise seo posto je premala trebina za brajlovic :mrgreen:

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 08 okt 2017, 09:20

:urnebes: :urnebes:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 08 okt 2017, 10:20

Vjerujem da su se Belgijanci sinoć fino najeli na Grbavici, ali zanima me dali su se uspjeli istuširati?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 08 okt 2017, 10:58

Jesu iz čatrnje. Srećom kiša je bar nesto dobro donijela da nas ne obrukaju do kraja. :lol:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 08 okt 2017, 11:05

Bruka je bila igrati na onom stadionu sinoc, hem je teren katastrofa, hem je sam stadion toliko ruzan da me stid svih onih koji su gledali ovu tekmu. Sigurno najgori i najruzniji stadion od svih na kojima su se igrale ove kvalifikacije u Europi.
Bolje bi bilo da se gdje u Njemackoj igralo, bar se ne bi obrukali ovako.

Kad se zazelis janjetine i malo krompirica ispod peke, znamo bar gdje otici :)

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 08 okt 2017, 11:19

Grbavica po meni nije ružan stadion. Kad se uzme u obzir sve što je u ratu bilo, sad je procvjetao i lijepo izgleda. Al teren je bio užasan, i po meni je kapacitet ogroman problem. Huk 40 hiljada ljudi mora bit jači nego huk 10 hiljada, taman atletska bila široka 150 metara. A i cijene bi bile pristupačnije, i tapkarenje bi se svelo na minimum. Al eto, zbog više sile je odabrana Grbavica, znamo svi to.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 08 okt 2017, 11:20

slika
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 08 okt 2017, 11:37

Stvarno je stadion Grbavica ruzan , pa jbt ni jedna tribina nije ista. Od sad samo BP ili Kosevo ovo ostalo nista dok se ne izgradi nesto bolje !!!
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 08 okt 2017, 11:40

Na Koševu jedini problem je bio jačina reflektora,na.grbavici je bilo pored toga jos tona problema ali losiji su izborili se da lovu dobije privatni stadion a ne.olimpijski i. Zato.sad Rusiju gledajte na tv i.crvenite se pred Evropom, zaboli me.mudo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la skoroalen » 08 okt 2017, 11:44

Pantelija je napisao/la:Na Koševu jedini problem je bio jačina reflektora,na.grbavici je bilo pored toga jos tona problema ali losiji su izborili se da lovu dobije privatni stadion a ne.olimpijski i. Zato.sad Rusiju gledajte na tv i.crvenite se pred Evropom, zaboli me.mudo
To je to, zbog sve ove patetike oko izgradnje istoka. Kad se Grbavica uradi do kraja, realno će 20% bit djelo navijača, 80% države i stranke, odnosno onog od čega oni tako ponosno bježe. Koldžo će na Grbavici vratit glasove koje je pogubio sa imenom dvorane.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 08 okt 2017, 12:13

Zeljo92 je napisao/la:Tuzlaci su obicna go.vna, to nam je svima jasno odavno bilo pogotovo ovaj Sariel, pola zivota proveo u septickoj jami, fuj :puke: :puke:
To se pretjerano kvarc'o pa toplota udarila u glavu?

Vidis, da mi glava sluzi samo za sisanje i cupanje obrva, kao tvoja, kolektivno bih prozivao sarajlije za ono saranje po Kapiji, ali nemam razloga za to jer poznajem dosta sarajlija koji nisu tvog degenerativnog levela. :wave:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Virtu4l
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Virtu4l » 08 okt 2017, 12:50

skoroalen je napisao/la:To je to, zbog sve ove patetike oko izgradnje istoka. Kad se Grbavica uradi do kraja, realno će 20% bit djelo navijača, 80% države i stranke, odnosno onog od čega oni tako ponosno bježe.
Već sad nije moguće da procenti budu tako raspoređeni.

Kada se Grbavica uradi do kraja, raspored će biti u omjeru 50% klub, 30% navijači i 20% Savez i Opština (ponajviše zbog travnjaka).

Plakaćete vi još dugo zbog Grbavice, jučer je većina vas pokazala svoje pravo lice, a rijetki su shvatili zašto je teren bio onakav kakav je bio, odnosno da je ta 'sanacija' napravila ovu štetu.

Džaba vam sve jer kada odeš na katastar.ba u upišeš parcelu recimo 2174/2 vidjećeš da tamo piše FUDBALSKI KLUB ŽELJEZNIČAR, a ne KOŠEVO SPORTSKI CENTAR, itd...

:wave:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 08 okt 2017, 12:59

Pod 50 posto klub je pretpostavljam vecina sto je klub naprosio od opstine
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 okt 2017, 13:02

Sad je konačno i svim dušmanima jasno zašto je to tako!! Gdje još na svijetu možeš otići u VIP na janjetinu koja se tek kasapi? A na terenu nakupiš sebi vreću krompira ko Hazard što se sinoć namirio za zime, pa nosiš djeci u London da pravite pomfrit. Jedna je Grbavica!!

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la skoroalen » 08 okt 2017, 13:03

Virtu4l je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:To je to, zbog sve ove patetike oko izgradnje istoka. Kad se Grbavica uradi do kraja, realno će 20% bit djelo navijača, 80% države i stranke, odnosno onog od čega oni tako ponosno bježe.
Već sad nije moguće da procenti budu tako raspoređeni.

Kada se Grbavica uradi do kraja, raspored će biti u omjeru 50% klub, 30% navijači i 20% Savez i Opština (ponajviše zbog travnjaka).

Plakaćete vi još dugo zbog Grbavice, jučer je većina vas pokazala svoje pravo lice, a rijetki su shvatili zašto je teren bio onakav kakav je bio, odnosno da je ta 'sanacija' napravila ovu štetu.

Džaba vam sve jer kada odeš na katastar.ba u upišeš parcelu recimo 2174/2 vidjećeš da tamo piše FUDBALSKI KLUB ŽELJEZNIČAR, a ne KOŠEVO SPORTSKI CENTAR, itd...

:wave:
Šta smo bolan pokazali? Trebali smo svi tepat kako je teren prekrasan, kako se igra na tepihu k'o na Krejven Kotidžu? Teren je bio sranje, i bio bi isti i na Koševu i Pecari i Tušnju. Bilino je jedini stadion koji ima dobru travu. Al se moglo sredit da više raje gleda svoju BiH, možda tebi to nije bitno al ja ne mogu pola babine penzije dat za jednu kartu da bih gledao svoju Bosnu i Hercegovinu.
A evo ne znam za ostale, al ja plačem zadnjih pola godine. Svaku noć tučem bensedine jer se Grbavica gradi, jer nešta napreduje u glavnom gradu BiH. Samo nemojte furat da ste protiv partije i politike kad vam Koldžo, stranka i savez aminuju većinu stvari. Kad shvatite da se ne vrti cijeli svijet oko vas, i da nisu svi protiv vas, lakše će vam bit', vjeruj mi. [emoji106]

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 okt 2017, 13:09

Koldzo jos feninga nije dao za Grbavicu, toliko o tome koliko si informisan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.