xeksor je napisao/la:350 000 treba svaki mjesec za plate i reprogram. To je godisnje 4200000.
A svima puna usta slobode i ovaj sto nabija. Daj jarane ti svoju lovu a nije tvoje. Anđelko mu naso bolji arazman i sta sad. Ma naj bolje da sutrs cojek kaze povlacim se pa će velez bit mala beba za nas. A onda 80% ovih neznaluca ovdje ce oformit fb profil pidrsks za azmira itd. Ma ko vas j... Odo ja u francusku gledat Belgija-Italija.
Dodje u Sarajevo Uprava, promijenise statut kluba i dovedose Tana te jake sponzore, ocistise dug, rokaju jakim platama i metu konkurenciju lagano (jer ne moze nista za jednu sezonu se uraditi), zna se ko je glavni i cao.
zeljo sad ima jakog covjeka koji ulozi pare u igrace, Grbavica se renovira i vec naredne sezone ce moci igrati Evropu na svom terenu.
A mi sve nesto najavljujemo, nebitno koliko je para, kur.ac-palac, s samo se kuka iz kluba, pa opet nabrijana izjava Husica, pa opet plac... a mi samo trpimo, laze nas se, testiraju nasi zivci i strpljenje, a evo i pred utakmice LE mi nemamo pojma vise ni s kojim igrackim kadrom bi trebali raspolagati, ni kakav nam je cilj za narednu sezonu, ni kako cemo izdurati reprogram, strepimo kad ce opet puknuti film Azmiru, i do kad vise? Grob ga yebo.
Nabijem na kur.ac svakog crnca, zakonom im treba zabraniti prilazak BiH tlu. Neka prose po drugim zemljama, uceram im nesposobnima i laznim fudbalerima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤