PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MocMahale444
Re: PL prepucavanja
Jedino na BP teren je dobar (solidan) svi ostali tereni su slabi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
pa kaje... gdje ridjobradi dodje tu trava ne raste 

-
- Kontakt:
A gdje dođe sa hanumom ni korov.Sariel je napisao/la:pa kaje... gdje ridjobradi dodje tu trava ne raste

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- MocMahale444
**** vas bakir kao da njega neko sljivi.
Sari El i DvaCenera cemu tolika mrznja ba?
-
- Kontakt:
TobeYarabi je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Imas jos 7 minuta, debelo, bradato krme. Izvoli nemoj uraditi šta sam ti rekao.Penaltiky je napisao/la: Nea je sve najljepse trenutke u porodici proveo od skidanja junfa s materom do prve trojke s sestrama
![]()
![]()

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Usporeni snimak večerašnjeg nastupa na temi..sviunapad1010 je napisao/la:Mikro @Neandertalac pod mikroskopom???joker90 je napisao/la:
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
koja mrznja ba dobar fazon.MocMahale444 je napisao/la:**** vas bakir kao da njega neko sljivi.

et jebte ispde ne gotivis bakira mrzis sarajaevo

- tuzlak1987
- Kontakt:
Koliko para toliko muzike.MocMahale444 je napisao/la:Jedino na BP teren je dobar (solidan) svi ostali tereni su slabi.
- MocMahale444
Opet vozis u rikverc kakav bakeSariel je napisao/la:koja mrznja ba dobar fazon.MocMahale444 je napisao/la:**** vas bakir kao da njega neko sljivi.
Sari El i DvaCenera cemu tolika mrznja ba?![]()
et jebte ispde ne gotivis bakira mrzis sarajaevo

Ko osim BP ima teren bolji od Grbavice nakon pljuskova.
-
- Kontakt:
Nema niko ali i ne dovodi reprezentaciju na takav teren. Bolje da smo igrali u Albaniji nego ovako ybg realno.MocMahale444 je napisao/la:Opet vozis u rikverc kakav bakeSariel je napisao/la:koja mrznja ba dobar fazon.MocMahale444 je napisao/la:**** vas bakir kao da njega neko sljivi.
Sari El i DvaCenera cemu tolika mrznja ba?![]()
et jebte ispde ne gotivis bakira mrzis sarajaevonego o terenu pricam i stadionu Grbavica. Nemoj se praviti pametan.
Ko osim BP ima teren bolji od Grbavice nakon pljuskova.
Sto se tice terena slazemo se imamo BP i svi ostali su u 5 deka. Osim plastike u Krupi na Vrbasu

Yebo te nebo drzave i lige i qrca.
Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 07 okt 2017, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
ma to ti je sve u ept deka..nema ovde terena da valja jer za to treba love.prevelike za nase klubove.
poslije pljuska mislim da se tusanj bolje drzi.a on je ocajan i za suhog perioda...
nije to mrznja negoli plodno tlo za zaebanciju isto bi i vi radili, nemojte to projicirati kao mrznju.
poslije pljuska mislim da se tusanj bolje drzi.a on je ocajan i za suhog perioda...

nije to mrznja negoli plodno tlo za zaebanciju isto bi i vi radili, nemojte to projicirati kao mrznju.

Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 07 okt 2017, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:

- TobeYarabi
- Kontakt:
Bila je to velika borba, ostali smo snažni i slavili u ovom meču. Nikada nisam igrao na ovakvom terenu, to je bilo klasično polje krompira, ali smo pokušali da ne obraćamo pažnju na to i da dobro igramo

Tusanj ima drenazu i prilicno je konstantan, usput bolji je teren od Grbavice
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

plus jos atmosfera..sta da se radi nego da se zaebavamo

- MocMahale444
Nema sta teren je bio los samo tako ali tako nam je grah pao. Mi smo to firaunski izveli da fifa vidi kazni savez a ovi nam naprave teren.
-
- Kontakt:
Hahaha firaunskiMocMahale444 je napisao/la:Nema sta teren je bio los samo tako ali tako nam je grah pao. Mi smo to firaunski izveli da fifa vidi kazni savez a ovi nam naprave teren.
Nek si vala sam priznao

imam osjecaj za filing dase repka vraca u zenicu ,nece ni savez visesramote 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.