RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Bogami cijelom prvom timu ističe ugovor, uh trebaće dosta mudrosti i strpljenja upravi, da ovo riješi..
ne znam brate, ja samo govorim ono sto sam cuo, a zaimovic zavrsava karijeru, vjerujem da ce vecina ovih igraca produzit ugovor, uz neka pojacanja od ovih igraca sto su igrali prije 4-5 godina... ostrakovic ako ode, imamo naseg hadziju na golu, ali mislim da sam siguran da ce i on produzit kao i vecina ovih igraca...cunami je napisao/la:Ugovori istice na kraju sezone i Skaljicu,i Kodri,Kazazicu,Stokicu,Ostrakovicu,Okicu,Iveticu,Zaimu,Velagicu,Kajti i to znam jer se sa nekim od igraca poznajem dobro a ko ce produzit ugovor,vidit cemo ali sigurno je da bi bilo logicno da ga produze igraci koji su bili okosnica tima ovu polusezonu
Sto se tice Hadzije,on ne dolazi vise na treninge niti je u kombinaciji za utakmice a i njemu istice ugovor i ne vjerujem da ce produzit ali mislim da imamo mladog ali vrlo dobrog golmana za narednih nekoliko godina i nakon odredjenog vremena ga mozemo i trebamo prodat i ne samo golmana,imamo mi jos mladih igraca na kojima klub moze da zaradi para.
A sto se tice ugovora,vecini standardnih igraca isticu ugovori i trebat ce dosta i mudrosti i znanja ali prije svega mislim,i para da se produze ugovori i da se dovedu pojacanja jer je novac osnov za sve.
Dobre igre nase ekipe su ostale zapazene sigurno i cuo sam da ima potrazivanja nasih igraca koji su bili okosnica tima ali se nadam da ce uprava sa Niksicem uradit najbolji moguci posao i da ce zadrzat vecinu igraca i uz par pojacanja,mozemo igrat vrlo dobro,zapazenu ulogu u ligi iduce sezone
A sto se tice ugovora,vecini standardnih igraca isticu ugovori i trebat ce dosta i mudrosti i znanja ali prije svega mislim,i para da se produze ugovori i da se dovedu pojacanja jer je novac osnov za sve.
Dobre igre nase ekipe su ostale zapazene sigurno i cuo sam da ima potrazivanja nasih igraca koji su bili okosnica tima ali se nadam da ce uprava sa Niksicem uradit najbolji moguci posao i da ce zadrzat vecinu igraca i uz par pojacanja,mozemo igrat vrlo dobro,zapazenu ulogu u ligi iduce sezone
Nego, je li još onaj mali hadžiomerović naš golman, nema ga nigdje da se spominje..
hadziomerovic je u lokomotiviAlemC85 je napisao/la:Nego, je li još onaj mali hadžiomerović naš golman, nema ga nigdje da se spominje..
Šteta, koliko smo golmana izgubili, bobić, pa on, borić sam otišao (tj. suspendovan), stvarno smo imali obećavajuće golmane, ali šteta, valjda nisu mogli dobiti priliku da se dokažu u veležu...ne mislim na borića...
kompletnom prvom timu istice ugovor uz one 3 posudbe ... sad samo treba para i ako im ponudis dovoljno para ostat ce.... uz jos neka pojacanja sto bi trebali dovesti... uglavnom ne trebamo sada nista govoriti, treba sacekati i nadati se da ce uprava uraditi dobar posao i zadrzat vecinu ovih igraca i dovesti jos neka dobra pojacanja.....cunami je napisao/la:Sto se tice Hadzije,on ne dolazi vise na treninge niti je u kombinaciji za utakmice a i njemu istice ugovor i ne vjerujem da ce produzit ali mislim da imamo mladog ali vrlo dobrog golmana za narednih nekoliko godina i nakon odredjenog vremena ga mozemo i trebamo prodat i ne samo golmana,imamo mi jos mladih igraca na kojima klub moze da zaradi para.
i bobic je u lokomotivi, a boric je u americi, tamo studira, sumnjam da ce se vratiti....AlemC85 je napisao/la:Šteta, koliko smo golmana izgubili, bobić, pa on, borić sam otišao (tj. suspendovan), stvarno smo imali obećavajuće golmane, ali šteta, valjda nisu mogli dobiti priliku da se dokažu u veležu...ne mislim na borića...
Maloprije sam napisao da je kajtaz razgovarao sa evom paskal iz UEFA -e i zatražio pomoć u poboljšanju infrastrukture u HNK tj. pomoć veležu u daljnjoj izgradnji stadiona, povodom 90 - te godišnjice kluba. Je li neko bolje upućen u ovu informaciju?
ne znam nista bolje od tebe, ja sam tako procitao.....AlemC85 je napisao/la:Maloprije sam napisao da je kajtaz razgovarao sa evom paskal iz UEFA -e i zatražio pomoć u poboljšanju infrastrukture u HNK tj. pomoć veležu u daljnjoj izgradnji stadiona, povodom 90 - te godišnjice kluba. Je li neko bolje upućen u ovu informaciju?
Volio bi povodom 90 - te godišnjice da klub izda repliku dresova iz 80 - tih kada smo osvojili dva kupa M. Tita, i da se mogu kupiti, bilo bi ekstra...
Mislim da je sad najvaznije da se srede stvari unutar kluba i da se rijesi stvari oko ekipe a za stadion treba i para i vremena ali u svakom slucaju,dobro je ako im je napomenuto od strane Seje i Duska i Barbareza jer su to velezovci ali mene jedino interesuje sta nam se sprema iducu sezonu.Nadam se da se nece desit nista nepredvidjeno i da se nece pojavit neki dusebriznici jer nam je to dovelo klub u ovo stanje.
90 posto ekipe nam istice ugovor i bit ce tesko upravi jer stvarno imaju tezak zadatak ali ako urade sve kako treba,ja im skidam kapu za sav trud ali kad je Velez i Mostar u pitanju,onda nisam ni u vezi cega optimistican ali nadam se da cu se prevarit
90 posto ekipe nam istice ugovor i bit ce tesko upravi jer stvarno imaju tezak zadatak ali ako urade sve kako treba,ja im skidam kapu za sav trud ali kad je Velez i Mostar u pitanju,onda nisam ni u vezi cega optimistican ali nadam se da cu se prevarit
Ma bit će kako je suđeno, iz ove u drugu kožu ne možemo, ali ipak treba biti optimista...
Samo bez velike euforije ili velike panike. Lagano, i bit će kako će biti.
Who dares, wins !
-
- Kontakt:
sta je s hadzijom ne vidjam ga u gradu kazu nema ga na treninzima
nije valjda vec otisao?
nije valjda vec otisao?
Ja koliko imam informacija i koliko sam nacuo,Hadzija je otisao i nema ga na treninzima.
Ma malo smo se nadam se digli iz sivila i zelio bi da tako bude ali kao sto vecina kaze,bit ce kako ce biti i iz ove koze u drugu ne mozemo
Ma malo smo se nadam se digli iz sivila i zelio bi da tako bude ali kao sto vecina kaze,bit ce kako ce biti i iz ove koze u drugu ne mozemo
Kako se sada čini, uprava je do grla zakopčana, i nema informacija, oni valjda najbolje znaju kada će početi objavljivati poneku vijest...
Biće lijepo ako dovedete ova pojačanja. Nego, Cunami je govorio na Željinoj temi da je čuo da će Kazazić preći u Željezničar. Kakav je igrač, koju poziciju igra, koliko ima god i što je najvažnije koliko je ova informacija tačna ? I da, nadam se da će vam i UEFA pomoći oko izgradnje stadiona, ono što sam čuo da planirate oko stadiona super izgleda. Još da dobijete pomoćne terene i biće sve super. Malo se financijski stabilizujete i opet u pohod na trofeje
. Naprijed Velež! Definitivno moj omiljeni klub poslije Želje.

na ss.ba. napisali "Velež je Pod Bijelim Brijegom sa 2:1 savladao Slaviju". Ha, Ha, opet Bijeli Brijeg, a mi u vrapčićima igramo, možda ljudi misle da stvarno igramo na BB - u.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.