Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

EvoMene
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la EvoMene » 21 jan 2013, 09:16

Najveća kvota na tiketu, nisi trebao tako riskantan par stavljati. :lol:
Smoke Weed Everyday!

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 21 jan 2013, 11:35

MirsoNi je napisao/la:
Schwarz je napisao/la:al kako ti jf anderleht odgodjen onda ce ti dobitak biti 123.43KM
Hvala brate puno, nadam se da si upravu, a i da cu pogodit ove fixeve veceras :)
Ma nema na cemu.Nadam se da si prošao listic ;)
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

glecher
Kontakt:

Post Postao/la glecher » 21 jan 2013, 11:40

MirsoNi je napisao/la:
Schwarz je napisao/la:mirsoni napisi mi kvote koje si prosao,koje su ti kvote u fiksevima i koliko si uplatio i koji je sistem.ja cu ti izracunti
Imas sliku gore.. sve ti pise evo ti jos uplata po kombinaciji : 0.023810

Nisam jos prosao listic xD jos 3 fixa trebam proci veceras, al svakako da vidim trebam li se nadati necemu :D
Ne mogu vjerovati da još ima ljudi (a ima) koji igraju fixeve u sistemima. Nemojte molim vas. Nemojte radi sebe. Ne postoji gora pušiona ili gluplja igra, nego stavljanje fixeva u sisteme.
Tko ne vjeruje neka izračuna. Ja navijam za kladioničare, a ne za kladionice, pa vam zato sugeriram davno prožvakanu i prokuženu temu :shock:

Magiiic
Kontakt:

Post Postao/la Magiiic » 21 jan 2013, 12:41

Imam jedno pitanje!
Zanima me način klađenja u Bet-live-u ? Znači ono oko love na racunu? Da li je sistem isti kao u premieru , tj. one pare sto prođem mogu nastaviti uplaćivati?

hvala?

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 21 jan 2013, 12:42

Radi li vama online kladenje na Premieru ?
ZELJEZNICAR 1921!

MirsoNi
Kontakt:

Post Postao/la MirsoNi » 21 jan 2013, 12:51

glecher je napisao/la:
MirsoNi je napisao/la:
Schwarz je napisao/la:mirsoni napisi mi kvote koje si prosao,koje su ti kvote u fiksevima i koliko si uplatio i koji je sistem.ja cu ti izracunti

Nisam jos prosao listic xD jos 3 fixa trebam proci veceras, al svakako da vidim trebam li se nadati necemu :D
Ne mogu vjerovati da još ima ljudi (a ima) koji igraju fixeve u sistemima. Nemojte molim vas. Nemojte radi sebe. Ne postoji gora pušiona ili gluplja igra, nego stavljanje fixeva u sisteme.
Tko ne vjeruje neka izračuna. Ja navijam za kladioničare, a ne za kladionice, pa vam zato sugeriram davno prožvakanu i prokuženu temu :shock:
glecher, ne znam ja sta ti pricas ja sam bgm prosao listic, pa ti vidi imal jos ljudi koji igraju fixeve u sistemima ;)

@Schwarz, prosao sam evo :D
Sometimes it's only madness that makes us what we are.

glecher
Kontakt:

Post Postao/la glecher » 21 jan 2013, 12:58

Svaka čast. Čestitam i radujem se od srca. Stvarno, iskreno i dobronamjerno. Jedino mi je žao što ne znaš o čemu pričam. :shock:
Ali.
Ali na duže staze (pa makar to bila i samo 3-4 klađenja) nema šanse (dokazano i provjereno) da preživiš sa fixevima.
Osim toga, oni umanjuju, a ne uvećavaju eventualni dobitak. Sad ti pitaj kako?? Uzmi kalkulator u ruke i oderi.
Fixevi su totalna glupost.
Tebi još jednom iskrene čestitke. Javi kad fulaš koji fix, ne zato da se ja radujem, nego da ti shvatiš fikxašku pušionu :)

MirsoNi
Kontakt:

Post Postao/la MirsoNi » 21 jan 2013, 13:00

glecher je napisao/la:Svaka čast. Čestitam i radujem se od srca. Stvarno, iskreno i dobronamjerno. Jedino mi je žao što ne znaš o čemu pričam. :shock:
Ali.
Ali na duže staze (pa makar to bila i samo 3-4 klađenja) nema šanse (dokazano i provjereno) da preživiš sa fixevima.
Osim toga, oni umanjuju, a ne uvećavaju eventualni dobitak. Sad ti pitaj kako?? Uzmi kalkulator u ruke i oderi.
Tebi još jednom iskrene čestitke. Javi kad fulaš koji fix, ne zato da se ja radujem, nego da ti shvatiš fikxašku pušionu :)
Treba znati kad treba igrati sistem i jos uz to dodati fixeve neke sto bi trebale biti sigurne :) Hvala na cestitkama :)

glecher
Kontakt:

Post Postao/la glecher » 21 jan 2013, 13:09

MirsoNi je napisao/la:
glecher je napisao/la:Svaka čast. Čestitam i radujem se od srca. Stvarno, iskreno i dobronamjerno. Jedino mi je žao što ne znaš o čemu pričam. :shock:
Ali.
Treba znati kad treba igrati sistem i jos uz to dodati fixeve neke sto bi trebale biti sigurne :) Hvala na cestitkama :)
Sad sam bacio oko na tvoj listić. Još sam se jednom uvijerio da sam u pravu. Izračunaj. Dobitak bi bio puno veći. Ne zavaravaj se da si igrao 6/9, ne. Ustvari si igrao 11/14
Prenaivno je koef. 6,00 kakav ti imaš množiti sa onim 1,10 iz fixa.

MirsoNi
Kontakt:

Post Postao/la MirsoNi » 21 jan 2013, 13:13

glecher je napisao/la:
MirsoNi je napisao/la:
Ali.
Sad sam bacio oko na tvoj listić. Još sam se jednom uvijerio da sam u pravu. Izračunaj. Dobitak bi bio puno veći. Ne zavaravaj se da si igrao 6/9, ne. Ustvari si igrao 11/14
Prenaivno je koef. 6,00 kakav ti imaš množiti sa onim 1,10 iz fixa.
Aha drug ne bi da ti smetam il nesta tako al bil mi mogao izracunati dobitak :S posto ja ne znam jedan je gore napiso 120 km al eto bil i ti mogao provjeriti ?

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 21 jan 2013, 13:36

Odes na premier stranicu, ukucas ono kod i jos nesto od tiketa na desnoj strani ekrana imas to i tu ce ti pisat kolko si tacno dobio. Kad saznas, javi, zanima me :mrgreen: Svaka cast ;)
SAMO ČELIK !

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 jan 2013, 13:51

glecher je napisao/la:
MirsoNi je napisao/la:

Ne postoji gora pusiona ili gluplja igra nego kladionica,pa je opet koliko vidim i ti igras. ;)
Zato,ako mislis da ne valja igrati sisteme sa fiksevima imas temu kladionicarske strategije a ne ovde se praviti pametan. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 21 jan 2013, 14:13

Mirsoni cestitam.A glecher nisu upravu sto se tice ovog sistema.Dobitak bi mu bio 5puta manji da je odigrao sistem 9/14 ili 11/14 zato sto ovi sistemi imaju vise kombinacija pa je samim tim i manji ulog po jednoj kombinaciji.Ovaj njegov sistem je imao 126 kombinacija,a ulog mu je bio 3KM,to znaci 3/126=0,02381 KM po jednoj kombinaciji.A da je igrao ove fixeve u razradi to bio sistem 9/14,a ovaj sistem ima 2002 kombinacije.Tada bi 3/2002=0,0015 KM po jednoj kombinaciji,pa bi dobitak bio oko 32KM.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

HazimK
Kontakt:

Post Postao/la HazimK » 21 jan 2013, 18:57

Idemo Nigerija

Sent from my iPad using Tapatalk
Dzaba vam novci, moji sinovci
dzaba vam bilo dobre volje
i pogledi cvrsti, i lepljivi prsti
ja ipak varam malo bolje, e pa da

glecher
Kontakt:

Post Postao/la glecher » 21 jan 2013, 19:27

Schwarz je napisao/la:Mirsoni cestitam.A glecher nisu upravu sto se tice ovog sistema.Dobitak bi mu bio 5puta manji da je odigrao sistem 9/14 ili 11/14 zato sto ovi sistemi imaju vise kombinacija pa je samim tim i manji ulog po jednoj kombinaciji.Ovaj njegov sistem je imao 126 kombinacija,a ulog mu je bio 3KM,to znaci 3/126=0,02381 KM po jednoj kombinaciji.A da je igrao ove fixeve u razradi to bio sistem 9/14,a ovaj sistem ima 2002 kombinacije.Tada bi 3/2002=0,0015 KM po jednoj kombinaciji,pa bi dobitak bio oko 32KM.
Neću komentirati, jer me gore jedan oprao (znao sam da će i ovdje biti neukog svijeta koji na svaku primjedbu odmah napada i govori kako "pametujem"). Šteta, morat ću se "ispisati" sa ovog foruma. Ako sam fulao temu ili topic (kako me dušebrižnički savjetuje taj tu gore) onda nek prelista ovaj forum u kojemu se doista rijetko tko doslovno drži teme. Ali kad već smetam ja ću se maknuti. Imam i pametnijeg posla.
Ako nastavim s teoretiziranjem, sigurno ću biti baniran, ali pokušat ću.
Dakle, schwrzova matematika jest matematika, ali pogrešna. ok, ok (sad će svi stručnjaci skočiti na zadnje noge), ali zahvaljujem mu na pomoći radi razjašnjenja dileme. Istina je u tome iz kojeg kuta se gleda na problem.
Dakle, matematika mu je netočna (osim što je ukupni ulog isti). A koliki je ulog po kombinaciji?? Hej?? Nije li malo matematika fulala?? Naravno da je. Zašto na 9/14 ne bi uplatio 2002 x 0,02381 KM ?? Kad se matematika pogleda s ove strane, izgleda drugačija.
Ovako. Fixevi u sistemu samo povećavaju minimalni dobitak, ali ne povećavaju maksimalni dobitak. Kladimo li se zbog minimalnog dobitka?? Ili zbog maksimalnog?? I naravno, fixevi povećavaju vjerojatnost fulanja listića do besvjesti. Jedan fix 50%, dva fixa o-ho-ho%, a tri fixa te već vode u mutne vode u kojima nema dobitka, osim jednom i par puta godišnje.
Još nešto što se tiče matematike. Kada se izbace fixevi iz navedenog listića, ostaje gola igra 6od9, s manjim dobitkom, ali s većim koeficijetima, i naravno s milijun puta većom šansom za dobitak.
Zaista ne pametujem, i mrzim ljude koji to rade, ali pokušao sam s ekipom na ovom forumo samo porazgovarati. Očito to ovdje ne ide, pa ću ostavit ekipu da uživa u varijantama koje obožavaju.
Hvala na pažnji

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 21 jan 2013, 19:54

Mogu li dat po gol everton i betis sta mislite

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 21 jan 2013, 19:55

jesu indiana i memphis poceli zabijati, vidim dosta vas igralo to :roll:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 21 jan 2013, 19:59

LenBias je napisao/la:jesu indiana i memphis poceli zabijati, vidim dosta vas igralo to :roll:
Meni samo memphis under treba :roll:

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 21 jan 2013, 20:10

Glecher izvini molim te,aj ja tebe nisam napao nego sam cisto napisao repliku na tvoj post.Tacno je da ti fixevi smanjuju mogucnost za dobitkom,ali u ovom sistemu je njemu povecao dobitak.A drugo ti kazes sto se ne bi na sistem 9/14 uplatilo 2002x0.02381 a to je 47KM.pa normalno da bi s ovom uplatom dobitak bio mnogo veci.Ja sam objasnio na onom sistemu da je sa istim ulogom profitabilniji sistem 4/9 u odnosu na taj 9/14.Budi pozdravljen od mene i nastavi da pises na ovom forumu :-D

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 21 jan 2013, 20:21

hahaha prva preko 50 poena u drugoj 29 poena ma bravo :twisted:
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.