Arshavin me je sinc razveselio,trebamo ga onakvog,inace crno nam se pise,nakon ozljede Samira.Aaa ste vidjeli koja uigranost medju Cescom i RvP? Petom i ne pogleda covjeka,gdje je,mu doda,u noge
ps.evo nesto za dusu(a nije rakija) :
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube][/quote"
Ija mislim da treba arshavin da se vrati u formu i da zaigra kao nekad protiv liverpoola npr.
ovo je arshavin u formi i tako bi trebao igrati i u buducnosti
nadjes sliku ides desni klik copy image location, udjes na postavke, profil, avatar, a link kopiras ovdje
Link na URL Avatara: to ti je trece, i svaki ce avatar moci jer ga samo smanji
Ma nek pričaju koliko hoće...Fabregasa neće dobit ispod cijene makar da cijela pokrajina počne baljezgat vrati se. Kad se sjetim ljetos ponudili oko 30 miliona eura i još se žale što ga Arsenal nije pustio.
Ma ne brinite se nista ponavalja se sve od proslih godina evo ja cu da vam kazem kako ce to izgledati, redace se ponovo igraci Barcelone u medijima i srace o fabregasu kataloncu, povratku, i slicnim sranjima fanovi Barcelone ce praviti formaciju sa Fabregasom i davati linkove objektivnih medija iz spanije koji su vec proglasili Fabregasa igracem Barcelone, doci ce prelazni rok, po obicaju Wenger ce uraditi ono sto mu odgovara a to je ostanak tu ce biti ponovo izlazaka u medije, Fabregas ce reci da je kao mali odrastao uz Barcelonu ali da puno duguje Wenger i ostace, tako da ce smradalonci ponovo da pojedu jedno veliko g....
A jos su nam vodu na mlin natjerali Chelsea, Liverpool pa i Villa i City sa svojim velikim transferima ove zime tako da su se digle cijene najboljih igraca a Barcelona realno nema ni 40 miliona eura da ponudi a kamoli novac koji cemo mi traziti a puno je vise od 40 miliona.
-Paja je napisao/la:Ma ne brinite se nista ponavalja se sve od proslih godina evo ja cu da vam kazem kako ce to izgledati, redace se ponovo igraci Barcelone u medijima i srace o fabregasu kataloncu, povratku, i slicnim sranjima fanovi Barcelone ce praviti formaciju sa Fabregasom i davati linkove objektivnih medija iz spanije koji su vec proglasili Fabregasa igracem Barcelone, doci ce prelazni rok, po obicaju Wenger ce uraditi ono sto mu odgovara a to je ostanak tu ce biti ponovo izlazaka u medije, Fabregas ce reci da je kao mali odrastao uz Barcelonu ali da puno duguje Wenger i ostace, tako da ce smradalonci ponovo da pojedu jedno veliko g....
A jos su nam vodu na mlin natjerali Chelsea, Liverpool pa i Villa i City sa svojim velikim transferima ove zime tako da su se digle cijene najboljih igraca a Barcelona realno nema ni 40 miliona eura da ponudi a kamoli novac koji cemo mi traziti a puno je vise od 40 miliona.
Prvi put vidim u tvom postu ozbiljnu zabrinutosti po pitanju ostanka Fabregasa na ljeto,, gore navedena prica je i vise nego izlizana na ljeto dolaze konkretni potezi katalonskog diva sto se tice ovog transfera...
[quote="Saurman"
Poslace 50 mil s tim sto ce ukljuciti nekog od igraca u ovaj deal..[/quote]
Ne valjaj gluposti na arsenalovoj temi,sta radie ovi admini jbte?
Vrijedja me,admine,vrijedja me jer mi zeli u moj najdrazi klub uvalit nekog nogometasa iz Barcelone.Dzaba im Cesc,al' cigane ne zelim da vidim u Arsenalu,nemoj da ja pocnem Emirates macolom rusit
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ja sam vam sve fino pojasnio to sto Saurman vidi zabrinutost to je odraz inteligencije i shvacanja uostalom on navija za smijesni politicki poluklub i kao takav kaze dovoljno o sebi. Naravno nijedan igrac Barcelona podvaljen nece biti prihvacen a ponuda Arsenal je ljetos trazio 75-80 miliona ove godine ce to biti jos vise, pokusali su i Yayu Tourea prosle godine da ubace ali vodja je antitalenta glatko odbio.
-Paja je napisao/la:Ja sam vam sve fino pojasnio to sto Saurman vidi zabrinutost to je odraz inteligencije i shvacanja uostalom on navija za smijesni politicki poluklub i kao takav kaze dovoljno o sebi. Naravno nijedan igrac Barcelona podvaljen nece biti prihvacen a ponuda Arsenal je ljetos trazio 75-80 miliona ove godine ce to biti jos vise, pokusali su i Yayu Tourea prosle godine da ubace ali vodja je antitalenta glatko odbio.
Mozda dinara Fabregas ce napraviti ono sto je u ponedeljak napravio Torres novi iskorak u karijeri i borba za trofeje ovo sve Cesc ce naci u Barceloni..