Safet Sušić - Pape

Plivadon
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Plivadon » 04 avg 2011, 01:13

ee šta bi ja dao da jednu utakmicu vodim repku samo jednu da probam :(

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 04 avg 2011, 01:18

Urban je napisao/la:Ko je pratio utakmicu koju smo igrali u albaniji a misli da zna nesto o fudbalu, igri , taktici onda mora mu biti jasno da susic veze s vezom nema to je nazalost surova ralnost . Da Bog do nije al et ...
a to si zakljucio po cemu? vecih gluposti ne procitm nigdje nego ovdje sve velike patriote i strucnjaci i svi pljuju.

prvi selektor koji ne igra staru sretnu taktiku hajmo se branit i gadjat dzeku, prvi put nam lopta ide po zemlji od medunjanina prema napadu. ko to nije uspio primjetit a tvrdi za sebe da zna nesto o fudbalu treba se zamislit. ovi rezultati koje ima susic su samo splet okolnosti i nista vise,svi igraci su nam rezerve bukvalno svi sem lulica, spahica i mujdje a i spahic je vise odrobijo nego igro, citav vezni red ukljucujuci napadace su grijali klupu kad je susic preuzeo repku, manite se seljacke price i pustite covjeka da radi svoj poso
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 04 avg 2011, 01:24

A mislite da je lako doci do dresa Seville,Lyona ili Man.Citya??
Koliko zapravo moras biti dobar da bi postao clan takvih ekipa,a to sto nisu standardni(iako zapravo daleko od toga da su prikovani na klupu) je bas toliko bitno da u potpunosti opravdava Susiceve poraze ?

Sad vidim zasto smo tu negdje u otvorenoj borbi sa Bjelorusijom,ipak su njihovi igraci standardni...u Bate Borisovu..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Urban

Post Postao/la Urban » 04 avg 2011, 01:25

@nick

Prvo ko kaze da sam patriota , drugo onu utakmicu bi i nana neka bolje postavila ! On veze s vezom nema pa covjece svi su vidjeli da mi treba da dobijemo utakmicu on govori igracima nazad , nema karakter i muda brate da igra hrabro,
Da razjasnimo samo bitno mrzim ciru da ne pomislis da sam neki tamo zaludjenik cirom ne volim ni jednog dosad selektora koji je bio na klupi . Smatram da nije kapacitet da radi taj posao !!
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 04 avg 2011, 01:26

Licno mislim da je 90% ovih strucnjaka i kriticara na forumu ispod 18 godina.
shandrlike-tandrlike

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 avg 2011, 01:27

reptile je napisao/la:Licno mislim da je 90% ovih strucnjaka i kriticara na forumu ispod 18 godina.
Ja bi vise vjerovao svakom 17-godisnjaku koji redovno prati nogomet, nego Susicu. Jer bezbroj puta je dosad pokazao da ne zna ko mu glavu nosa, a ne kako ce sastavit neku igru i taktiku. Dovoljno mi je bilo kad sam vidio da koristi identicnu taktiku protiv Luksemburga i Francuske. Nema dalje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Urban

Post Postao/la Urban » 04 avg 2011, 01:29

reptile je napisao/la:Licno mislim da je 90% ovih strucnjaka i kriticara na forumu ispod 18 godina.

Ja imam 15 (eura) godina :D sta cu mlad zelen
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 04 avg 2011, 01:33

Urban je napisao/la:@nick

Prvo ko kaze da sam patriota , drugo onu utakmicu bi i nana neka bolje postavila ! On veze s vezom nema pa covjece svi su vidjeli da mi treba da dobijemo utakmicu on govori igracima nazad , nema karakter i muda brate da igra hrabro,
Da razjasnimo samo bitno mrzim ciru da ne pomislis da sam neki tamo zaludjenik cirom ne volim ni jednog dosad selektora koji je bio na klupi . Smatram da nije kapacitet da radi taj posao !!

ti si samo random izabran vezo se za zadnj post, ja ti kazem i ovo je odlicno koliko nam igraci igraju, jos jednom cu reci da smo od prvih 11 imali samo 3-5 igraca koji igraju za svoj klkub a jedino lulic bio u formi, mozemo se mi lagat ali Ibisevic,Muslimovic, Dzeko, Misimovic, Pjanic, Rahimic nisu se sastavili sa loptom u prosloj sezoni u svojim klubovima a vi kako hocete
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 04 avg 2011, 02:02

Plivadon je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:
Plivadon je napisao/la:ja ću reć samo ovo ;)
Ćiro je znao naložit igrače da se bore,dok pape to ne voli ;)
a našim budalama to i treba...diže i njih a diže i nas

Pape je bolji što se tiče posla oko igrača,dok je ćiro imao bolju taktiku :)
pa bas je stransna ona Cirina taktika, nema sta...
pusu svi vjetovi koji postoje...
bgm puhalo nam je samo protiv spanije i turske,ne znam baš protiv portugala ;)
pa puhalo je i protiv belgije i u skoro svim utakmicama...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Urban

Post Postao/la Urban » 04 avg 2011, 02:06

Ma treba njima trener tj selektor kao pokojni Ribar sto je bio.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 04 avg 2011, 02:10

Urban je napisao/la:Ma treba njima trener tj selektor kao pokojni Ribar sto je bio.

takvi im trebaju u klubovima, trakav je bio magnath u wolfu trener repke treba da dobije gotov proizvod a ne da ih vodi na kondicione pripreme

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 avg 2011, 02:51

Cartman je napisao/la:
Ja bi vise vjerovao svakom 17-godisnjaku koji redovno prati nogomet, nego Susicu. Jer bezbroj puta je dosad pokazao da ne zna ko mu glavu nosa, a ne kako ce sastavit neku igru i taktiku. Dovoljno mi je bilo kad sam vidio da koristi identicnu taktiku protiv Luksemburga i Francuske. Nema dalje.
Jest, Bjelorusi su isto imali indenticnu taktiku protiv Luxemburga i Francuske i ima dalje, hoces krajnji rezultat.,
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 04 avg 2011, 11:40

Igrati s tri prirodna playmakera protiv Francuske, moze samo kamikaza.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 04 avg 2011, 17:53

Dylan Dog je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Citam na Edinovoj temi da je Pape kriv za Edinov pad forme, dok se Mikado jos uvjek uzdize.
Taj isti Ciroguz se i dalje uzdize,a neki dan prica kako je "nasa 'rvatska" puno jaca od Srbije, i da je prvo mjesto sigurno "nase"...dok Bosnu svoju kojom se kitio na svakoj televiziji i reklami kad mu trebalo niti da pomene, k'o da je sugava.

Cirkane, sto nas bolan odbaci ko 13-to prase... pa sta ce ovaj narod sto te voli i pjeva...Ciro majstore hajmo cijeli stadion :lol: :lol: :lol: :lol:
Lakse nam je metar u gujicu , nego cenat u glavurdu. Vazno je da se Safet popljuje, izgrdi, da mu dadne koji sto ruzniji nadimak po mogdunosti sto grdniji, iako ovaj covjek radi svoj posao 100% profi i iz srca, dok su drugi bili tu samo kamuflaze, al' maske padnu kad-tad.
[youtube][/youtube]
Joj, evo jos imaju i "argumente" da je Pape kriv za pad forme :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 04 avg 2011, 18:33

Me nema zime za nasu repku.
Ovoliko nadarenih i sposobnih strucnjaka samo na ovom forumu, a gdje su ostali forumi :D
Ceka nas svjetla buducnost... :lol: :lol:
Brazil 2014, Rusija 2018, Qatar 2022, uzimamo bez po muke.
A tek EP izmedju... to ce biti talasika sa strucnjacima ovog nivoa, ono za navijace :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 avg 2011, 18:55

Dylan Dog je napisao/la:A mislite da je lako doci do dresa Seville,Lyona ili Man.Citya??
Koliko zapravo moras biti dobar da bi postao clan takvih ekipa,a to sto nisu standardni(iako zapravo daleko od toga da su prikovani na klupu) je bas toliko bitno da u potpunosti opravdava Susiceve poraze ?

Sad vidim zasto smo tu negdje u otvorenoj borbi sa Bjelorusijom,ipak su njihovi igraci standardni...u Bate Borisovu..
Standardnost je u vecini odraz forme ili ne-dovoljnog trenutnog kvaliteta.Naravno da je to fakticki gotov proizvod za repku sa takvom formom je proizvod sa zastarjelom rok upotrebom.
Da to su vecina onih Bjelorusi koji vec dva puta uzastopno idu na velika prvenstva mladi igraci.Ovo zadnje su bili i u polufinalu sto je nama fakat nedosanjani san a kad bi to ucinili trazili bi Brazil da se igramo.Jos i danas svrsavamo na onaj baraz protiv Ceha,znaci nigdje ni otisli a kamoli nesto napravili.Ne treba biti pametan da se velika vecina tih igraca prebacuje u seniorsku ekipu,sta cemo mi prebaciti.Taj isti Bate Borisov je vec i grupnom takmicenju LP bio.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 05 avg 2011, 11:08

Sinoc se opet vidjelo kakva je igracina Torlak,steta sto ne moze sam.
Sta treba covjek uraditi da bi ga ovaj pulen iz zavidovica pozv'o :?:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 05 avg 2011, 12:54

Megamon je napisao/la:Sinoc se opet vidjelo kakva je igracina Torlak,steta sto ne moze sam.
Sta treba covjek uraditi da bi ga ovaj pulen iz zavidovica pozv'o :?:
Treba preci sa magarca na konja, i to na konjinu ;)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 avg 2011, 13:14

Ovaj covjek stvarno nije normalan. Pazite izjavu:
Ako se vodimo pretpostavkom da će nas Bjelorusi napasti, onda bi nam brz igrač poput Ibiševića odlično došao za kontranapade. Pronaći ću neko rješenje, imamo opcija u napadu, Ibričića, možda Lulića... ali malo koji naš igrač ima takve osobine poput Vedada
Pa jesi cuo za Ermina Zeca moronu jedan???
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 avg 2011, 13:18

Relax @Cartman, pozvao je Zeca :D

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.