Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
FOURTHOFFICIAL je napisao/la:dobro je neko pisao jucer da Brooks misli da je Kobe Bryant![]()
![]()
![]()
pa nisi kralju, imas samo istu boju koze ko veliki Kobe, al šta ćeš kad si bez mozga kralju i kad ne znaš a forsiraš i druge hebeš time, šta ti mogu ?
Marshon BrooksMirzaLukavac je napisao/la:FOURTHOFFICIAL je napisao/la:dobro je neko pisao jucer da Brooks misli da je Kobe Bryant![]()
![]()
![]()
pa nisi kralju, imas samo istu boju koze ko veliki Kobe, al šta ćeš kad si bez mozga kralju i kad ne znaš a forsiraš i druge hebeš time, šta ti mogu ?
Ako Brook Lopez nije bjelac, onda nije ni Teletović![]()
![]()
U ofanzivi stvarao prostor Derronu da stalno ima priliku za šut, a ovaj je to iskorištavao samo tako. Broj skokova ti govori kakav je u defanzivi bio.storm_raider je napisao/la:Nisam sinoc gledao, ovih 5 poena mi nista ne znaci. Ako moze da mi neko ko je gledao napise kako je on izgledao na terenu, u odbrani, u ofanzivnim i defanzivnim rotacijama (sto mi je najbitnije). Hvala.
Ahaadriano_leite je napisao/la:Marshon BrooksMirzaLukavac je napisao/la:FOURTHOFFICIAL je napisao/la:dobro je neko pisao jucer da Brooks misli da je Kobe Bryant![]()
![]()
![]()
Ako Brook Lopez nije bjelac, onda nije ni Teletović![]()
![]()
.
Pa ako ti kažem svoje mišljenje ispast' će da ga samo hvalim, tako da su po meni ova 4 defanzivna solidan skor. JEst' da bi malo u odbrani trebao biti agilniji, al' šta je tu je, nije on tip igrača koji je toliko aktivan pozadi...storm_raider je napisao/la:Pa 4 ofanzivna 4 defanzivna.. bas mi i ne govori, ali hvala ti.Ne brinem se za njegov sut, krenuce on kada bude najvise trebao.
A sto se tice Brooksa, odmah sam rekao da ima preveliko samopouzdanje, a manjak kvaliteta da to opravda. Umislio covjek da je Kobe.
Ma šta ćeš kad imaš tu Redzu Evansa, sam skače za čitavu ekipuJEst' da bi malo u odbrani trebao biti agilniji, al' šta je tu je, nije on tip igrača koji je toliko aktivan pozadi...
storm_raider je napisao/la:Pa 4 ofanzivna 4 defanzivna.. bas mi i ne govori, ali hvala ti.Ne brinem se za njegov sut, krenuce on kada bude najvise trebao.
A sto se tice Brooksa, odmah sam rekao da ima preveliko samopouzdanje, a manjak kvaliteta da to opravda. Umislio covjek da je Kobe.
storm_raider je napisao/la:Ok, ok, hvala puno.Veceras se ne propusta Mirza, sinoc sam samo o toj utakmici razmisljao. Kakva zena, kakav 8 mart, daj Mirzu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.