Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

lumani
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la lumani » 09 mar 2013, 10:42

Izgleda pojednicni drze box score otvoren tokom utakmice :) :) nije mi jasno,kako niko ne primjeti odlicne brojke Johnsona,Geralda ;) :?: Ovo je Derenova tekma i nema su to ko mjesati.

GunnerEmir
Kontakt:

Post Postao/la GunnerEmir » 09 mar 2013, 11:13

Ne znam na koga se odnosi to, jer normalno je da ljudi komentarišu brojke i da imaju box score upaljen ako ih to zanima, a očigledno da zanima...i prate se Mirzine brojke jer većina nas gleda Brooklyn upravo zbog njega...da nema Mirze ne bih im pogledao ni jednu tekmu, osim kada igraju protiv Miamia, ili ako su na TV- u nekom normalnom terminu
"If Ryan Giggs is worth 20 million, Dennis Bergkamp is worth 100 million." — Marco van Basten.

GUNNER 4EVER

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 09 mar 2013, 11:25

ne odnosi se na tebe ;) ali kada procitam 1 od 8 muka mi je :) 3,4 normalna promasaja su bila,1 greska kada ga je Sherapin izbacio iz ravnoteze,ostalo sve u zadnjim sekundama ;) Gerald,Joe su obadvojica imali po air ball niko nista ne spominje.previse gledate samo Mirzu,pratite utakmice.Mirza da puca 7 od 7 neko bih se usudio reci ,slaba odbrana,malo skokova.

Adibhf88
Kontakt:

Post Postao/la Adibhf88 » 09 mar 2013, 12:13

Prvi put otkad pratim MIrzu u NBA sam prespavao drugo pol., pa cu s toga zamoliti nekog da objavi video da pogledam poene....

A drugo, Deron je sinoc bio mašina 42 poena, 11 trojki, a da ne trazim sad statistiku protiv jačih ekipa, kako ga nema na parketu, ili kako Lopez ima 22-25 poena, a jedan npr. suter Wallace ima NULUUUUUUUUUU!!!

Ja bi volio da vidim Mirzu malo u igri ledjima ka kosu,a ne sstalno na sutu za 3... ;)
Kindže, kindže...

MirzaLukavac
Kontakt:

Post Postao/la MirzaLukavac » 09 mar 2013, 12:17

FOURTHOFFICIAL je napisao/la:dobro je neko pisao jucer da Brooks misli da je Kobe Bryant :? :? :?
pa nisi kralju, imas samo istu boju koze ko veliki Kobe, al šta ćeš kad si bez mozga kralju i kad ne znaš a forsiraš i druge hebeš time, šta ti mogu ?

Ako Brook Lopez nije bjelac, onda nije ni Teletović :shock: :shock: :shock:

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 09 mar 2013, 12:18

Nisam sinoc gledao, ovih 5 poena mi nista ne znaci. Ako moze da mi neko ko je gledao napise kako je on izgledao na terenu, u odbrani, u ofanzivnim i defanzivnim rotacijama (sto mi je najbitnije). Hvala. :)
Sport je lijek za tijelo i duh.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 mar 2013, 12:22

MirzaLukavac je napisao/la:
FOURTHOFFICIAL je napisao/la:dobro je neko pisao jucer da Brooks misli da je Kobe Bryant :? :? :?
pa nisi kralju, imas samo istu boju koze ko veliki Kobe, al šta ćeš kad si bez mozga kralju i kad ne znaš a forsiraš i druge hebeš time, šta ti mogu ?

Marshon Brooks ;) .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 09 mar 2013, 12:22

storm_raider je napisao/la:Nisam sinoc gledao, ovih 5 poena mi nista ne znaci. Ako moze da mi neko ko je gledao napise kako je on izgledao na terenu, u odbrani, u ofanzivnim i defanzivnim rotacijama (sto mi je najbitnije). Hvala. :)
U ofanzivi stvarao prostor Derronu da stalno ima priliku za šut, a ovaj je to iskorištavao samo tako. Broj skokova ti govori kakav je u defanzivi bio. ;)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 09 mar 2013, 12:25

Pa 4 ofanzivna 4 defanzivna.. bas mi i ne govori, ali hvala ti. :) Ne brinem se za njegov sut, krenuce on kada bude najvise trebao.
A sto se tice Brooksa, odmah sam rekao da ima preveliko samopouzdanje, a manjak kvaliteta da to opravda. Umislio covjek da je Kobe. :)

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 09 mar 2013, 12:33

Brooks je kretenčina samo takva,stalno molim Boga da ne igra s Mirzom u petorci, al dzaba :?
Kako PJ ne vidi da mu ona druga petorka, na celu sa ovim Marmunom Brooksom i Blatcheom ne predstavlja tim uopšte. Svako gleda svoju gu'icu :evil:
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

MirzaLukavac
Kontakt:

Post Postao/la MirzaLukavac » 09 mar 2013, 12:34

adriano_leite je napisao/la:
MirzaLukavac je napisao/la:

Marshon Brooks ;) .
Aha :mrgreen: ja se taman bio nasikiro :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 09 mar 2013, 12:35

storm_raider je napisao/la:Pa 4 ofanzivna 4 defanzivna.. bas mi i ne govori, ali hvala ti. :) Ne brinem se za njegov sut, krenuce on kada bude najvise trebao.
A sto se tice Brooksa, odmah sam rekao da ima preveliko samopouzdanje, a manjak kvaliteta da to opravda. Umislio covjek da je Kobe. :)
Pa ako ti kažem svoje mišljenje ispast' će da ga samo hvalim, tako da su po meni ova 4 defanzivna solidan skor. JEst' da bi malo u odbrani trebao biti agilniji, al' šta je tu je, nije on tip igrača koji je toliko aktivan pozadi...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 09 mar 2013, 12:38

JEst' da bi malo u odbrani trebao biti agilniji, al' šta je tu je, nije on tip igrača koji je toliko aktivan pozadi...
Ma šta ćeš kad imaš tu Redzu Evansa, sam skače za čitavu ekipu :mrgreen:
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 09 mar 2013, 12:46

storm_raider je napisao/la:Pa 4 ofanzivna 4 defanzivna.. bas mi i ne govori, ali hvala ti. :) Ne brinem se za njegov sut, krenuce on kada bude najvise trebao.

odbrana dobra,nije niko preko njega trpao ;) napad ok,2 trice koje je fulao su bile in and out :) jednu gresku je napravio,gurao se ledima sa Sherapinom izgubio ravnotezu bacio loptu u bunar.

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 09 mar 2013, 12:51

Izvinjavam se za svoj nepristojan komentar prosle veceri,sve je to bilo od frustracije sto lopta nece da ide u kos..Mirza je odigrao odlicno ( odbranu ) i bio dobar u tranziciji...

.. S postovanjem...

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 09 mar 2013, 12:53

Ok, ok, hvala puno. :) Veceras se ne propusta Mirza, sinoc sam samo o toj utakmici razmisljao. Kakva zena, kakav 8 mart, daj Mirzu. :mrgreen:

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 09 mar 2013, 12:59

storm_raider je napisao/la:Ok, ok, hvala puno. :) Veceras se ne propusta Mirza, sinoc sam samo o toj utakmici razmisljao. Kakva zena, kakav 8 mart, daj Mirzu. :mrgreen:

ja sam svoju uspavao ;)

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 09 mar 2013, 13:08

Nece to da spava kad Mirza igra. :twisted: :twisted: Baksuz.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 mar 2013, 13:10

To i žena gleda Mirzu ? :D
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 09 mar 2013, 13:22

Ma jok, smeta. :evil:

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.