FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

franklampard8
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la franklampard8 » 18 jul 2014, 19:58

Krokodil je napisao/la:Mene su sinoć svi kolektivno razočarali. Jedinu prolaznu ocijenu može dobiti mali Duljević.

Realno, ako oni budu ovako igrali i kući (mada sumnjam) prosto ne vidim način da im strpamo barem taj 1 za produžetke (e čuj produžetke) a kamoli šta drugo. :problem:
E sta li si ti gledao ...
1946

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 18 jul 2014, 20:01

franklampard8 je napisao/la:
Krokodil je napisao/la:Mene su sinoć svi kolektivno razočarali. Jedinu prolaznu ocijenu može dobiti mali Duljević.

Realno, ako oni budu ovako igrali i kući (mada sumnjam) prosto ne vidim način da im strpamo barem taj 1 za produžetke (e čuj produžetke) a kamoli šta drugo. :problem:
E sta li si ti gledao ...
hajd ti hokej na travi da gledas :D ljudi imali 30 udaraca na gol a ti pricas kao da nisu imali udarca pa sad nema nacina xD :O :O lopta nece pa nece a da je jedna usla tamo negdje u 30' pa do kraja bi bilo 5:0 :) ali eto SRECNO norvezani dodjose do pobjede, no samo da je sarajevu gore jedan brzi go, pa nordijci nece znati sta ih je snaslo :)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

High

Post Postao/la High » 18 jul 2014, 20:04

slika
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 18 jul 2014, 20:05

Baja_Zvjerka je napisao/la:
fcsforever je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:Ne zelim da provociram i nemojte to shvatiti tako,ali svi govorite o aplauzu na kraju tekme. iskreno nisam vas gledao osim kad sam vidio da gubite 0:1,pa upalio da vidim jel greska textualnog prenosa,fkt nisam vjerovao,al nebitno.
Znaci odgledah do kraja i sve sto sam cuo na tv-u su salve zvizduka po zavrsetku utakmice.Mozda je poslje sta bilo drugacije ili je to vas istok ne znam,ali bas se dobro culo,a aplauza nigdje...

Btw.i ja sam misljenja da ce te pregaziti ove norvezane gore,ono malo sto vidjeh,oni veze nemaju...
Na tv-u su se fino culi zvizduci na kraju utakmice ali i prije kod rezultata 0:0... A navijaci samo kad bas neku jako zapjevaju, svakih 10, 15 min...
Kako ti ubjedjujes nekoga ko je bio na utakmici a ti gledao na tv? Igraci su dobili aplauz i sa istoka i sa sjevera
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 18 jul 2014, 20:09

High je napisao/la:slika
Eh da se oni hoce opet ovako slikati...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 18 jul 2014, 20:10

Baja_Zvjerka je napisao/la:Uzmi i pregledaj utakmicu, mozda je mikrofon bio bas kod simpatizera, daleko od navijaca na sjeveru koji nisu zvizdali... ;) A kuci vrijedjaj svoje...
gluposti pises
http://www.****.ba/clanak/45040072025 ... g-stadiona" onclick="window.open(this.href);return false;

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 18 jul 2014, 20:10

smnhz je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Uzmi i pregledaj utakmicu, mozda je mikrofon bio bas kod simpatizera, daleko od navijaca na sjeveru koji nisu zvizdali... ;) A kuci vrijedjaj svoje...
Nema potrebe gledati utakmicu jer sam bio na istoj.
Kazem ti opet da je bilo zvizduka manjine ali to nisu navijaci.
Navijaci su na kraju tekme pruzili podrsku prvo sa sjevera pa kasnije sa istoka.

Jebote Vi se Bajki pravdate. :facepalm:
Frajer je valjda bolje upucen,bolje zna,a ni Kakanj nije tako daleko. :urnebes:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 jul 2014, 20:19

Sarajlijc@ je napisao/la:Ali onaj Cimirot, pa sta je ono majko moja. Hajde sto uzima lopte i sto ga ima svugdje, ali kad u prodor krene ne mogu ga zaustaviti.
Ma Cimke mašina prava, ali meni je drago što sa Radovcem odlično funkcioniše. Treba kod Samira još neki stvari srediti ali sam siguran da će uz Gojkaru napredovati kao što je ovaj svojevremeno uz Jajala.

Treći put ponavljam, žao mi je što Gojko onaj svoj prodor iz prvog poluvremena kada je ušao u šesnaesterac nije završio udarcem prema golu, golamn je već bio legao... Ali eto.. :cry:

pitarSA
Kontakt:

Post Postao/la pitarSA » 18 jul 2014, 20:19

Mnogi se nece sloziti samnom al sam misljenja da Dzenan nije trener za nas klub. Po meni je napravljen odlican posao u svim segmentima u klubu pa mi je nekako neozbiljno imati tolike ambicije a da Dzeno sjedi na klupi. Svaka mu cast za rezultate koje jhe napravio kad je silom prilika bacen u vatru, Nemam nista protiv covjeka samo mislim da nas klub mora angazovati jace trenersko ime. Igracima se sinoc nema sta zamjeriti. A Bilbija mora na klupu taman igrali bez napadaca ko Spanija.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 18 jul 2014, 20:20

Je li ovo stara fotka Nikole, il je bio u klubu posto je bio jucer na utakmici?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

High

Post Postao/la High » 18 jul 2014, 20:21

AdiFKS je napisao/la:Je li ovo stara fotka Nikole, il je bio u klubu posto je bio jucer na utakmici?
Ma stara. :D :D
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 18 jul 2014, 20:21

pitarSA je napisao/la:Mnogi se nece sloziti samnom al sam misljenja da Dzenan nije trener za nas klub. Po meni je napravljen odlican posao u svim segmentima u klubu pa mi je nekako neozbiljno imati tolike ambicije a da Dzeno sjedi na klupi. Svaka mu cast za rezultate koje jhe napravio kad je silom prilika bacen u vatru, Nemam nista protiv covjeka samo mislim da nas klub mora angazovati jace trenersko ime. Igracima se sinoc nema sta zamjeriti. A Bilbija mora na klupu taman igrali bez napadaca ko Spanija.
Lako se praviti general poslije bitke. Dzeno je trener za nas sto je i dokazao.

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 18 jul 2014, 20:23

Nemojte ljudi imajte postovanja,
bajka zvjerka, pravi huligan, najveca nada tribine u komsija nam, nevidjeni biser iz kaknja koji se jednom u zivotu radja.

Samo lagano i bez nervoze, hladne glave, vjezbati udarce i akcije oko 16 tokom sedmice jer imat cemo sansi siguran sam....

pitarSA
Kontakt:

Post Postao/la pitarSA » 18 jul 2014, 20:24

Sarajlijc@ je napisao/la:
pitarSA je napisao/la:Mnogi se nece sloziti samnom al sam misljenja da Dzenan nije trener za nas klub. Po meni je napravljen odlican posao u svim segmentima u klubu pa mi je nekako neozbiljno imati tolike ambicije a da Dzeno sjedi na klupi. Svaka mu cast za rezultate koje jhe napravio kad je silom prilika bacen u vatru, Nemam nista protiv covjeka samo mislim da nas klub mora angazovati jace trenersko ime. Igracima se sinoc nema sta zamjeriti. A Bilbija mora na klupu taman igrali bez napadaca ko Spanija.
Lako se praviti general poslije bitke. Dzeno je trener za nas sto je i dokazao.

Pazi on je moj mahalac i gotivim ga bas al da mi je brat rodjeni neces se uciti na mom klubu, po meni se trebao angazovati pravi strucnjak pa da Dzeno uz njega uci godinu dana. Ovako mislim da ce ga potrositi bez veze al vrijeme ce pokazati. Po meni je neozbiljno jako da Dzeno bude trener. Samo moje misljenje da ne ulazimo u raspravu

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 18 jul 2014, 20:25

Shavatam ja sve, ali zasto to nisi rekao prije par dana nego danas poslije utakmice? Sta da smo dobili Dzeno bi bio odlican?

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 jul 2014, 20:26

@pitarSA
Evo ja se odmah neću složiti s tobom, a evo i zašto.

Ovo je naš prvi poraz u službenim utakmicam od kako je Dženo trener i sad bi odmah da ga mjenjamo. Došao je u najgorem trenutku na klupu, uspio je dići ekipu psihički, za 100 % je popravio realizaciju, igru i samu atmosferu u ekipi.

Dobro, sinoć smo poraženi, i uvijek trener snosi najveći dio krivice. Ali mi ne leže one priče da smo samo forsirali ubačaje što nije tačno, išlo se i na podvaljivanje lopte u sredinu i na prodor...ali jednostavno nije išlo.
Dženo jes neiskusan trener i vjerujem da će imati još taktičkih grešaka, ali ga ni pod razno ne smijemo mijenjati. Jer promjena mnogobrojnih trenera nije nam donijelo dobrog.

pitarSA
Kontakt:

Post Postao/la pitarSA » 18 jul 2014, 20:33

hilmo je napisao/la:@pitarSA
Evo ja se odmah neću složiti s tobom, a evo i zašto.

Ovo je naš prvi poraz u službenim utakmicam od kako je Dženo trener i sad bi odmah da ga mjenjamo. Došao je u najgorem trenutku na klupu, uspio je dići ekipu psihički, za 100 % je popravio realizaciju, igru i samu atmosferu u ekipi.

Dobro, sinoć smo poraženi, i uvijek trener snosi najveći dio krivice. Ali mi ne leže one priče da smo samo forsirali ubačaje što nije tačno, išlo se i na podvaljivanje lopte u sredinu i na prodor...ali jednostavno nije išlo.
Dženo jes neiskusan trener i vjerujem da će imati još taktičkih grešaka, ali ga ni pod razno ne smijemo mijenjati. Jer promjena mnogobrojnih trenera nije nam donijelo dobrog.

Himo pasa moj ja i nisam da se mjenja Dzeno sad to bi bio najgori moguci potez. Sad je tu gdje jest i zelim mu svu srecu i da nas sve obraduje jos 100x kao na kraju proslog prvenstva. Mislio sam i juce isto sto i sad kazem jer me strah da ga ne potrose bez veze. zato sam i rekao da je trebao da uci jos neko vrijeme uz nekog iskusnijeg. Da se nije desilo to sto jeste kadj e bio Ljupko Dzeno bi uz njega naucio sto neko za zivota nebi i imali bi trenera za narednih minimalno 5 god. Ovako me strah da to i nece biti bas tako

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 18 jul 2014, 20:35

EXIT je napisao/la:Nemojte ljudi imajte postovanja,
bajka zvjerka, pravi huligan, najveca nada tribine u komsija nam, nevidjeni biser iz kaknja koji se jednom u zivotu radja.

Samo lagano i bez nervoze, hladne glave, vjezbati udarce i akcije oko 16 tokom sedmice jer imat cemo sansi siguran sam....
Ja se iskreno nadam da je ovo istina, u protivnom nek nam je Bog na pomoci. Sada mi treba da tudje greske trpimo i ignorisemo. Stvarno mi ga je zao.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 18 jul 2014, 21:39

Đaba polemišemo oko Džene. Od njegovog odlaska sa naše klupe, nema ništa. Naravno, neki negativan niz bi sigurno odveo stvari u drugom pravcu. Jarnija smo trpili i trpili i Prijedor je čini mi se bio presudan. Zaključak...svako ima svoj Prijedor..
Za sada Dženo je beton na klupi. I njemu je potpuno jasno šta se od njega traži a obzirom da momka znam lično, mogu za njega reči " tiha voda brijeg valja".

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 18 jul 2014, 21:42

fcsforever je napisao/la:Đaba polemišemo oko Džene. Od njegovog odlaska sa naše klupe, nema ništa. Naravno, neki negativan niz bi sigurno odveo stvari u drugom pravcu. Jarnija smo trpili i trpili i Prijedor je čini mi se bio presudan. Zaključak...svako ima svoj Prijedor..
Za sada Dženo je beton na klupi. I njemu je potpuno jasno šta se od njega traži a obzirom da momka znam lično, mogu za njega reči " tiha voda brijeg valja".
Ma kakav crni odlazak ...
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”